-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
válasz csaszi72 #29552 üzenetére
A posta.hu a segítségedre lehet... Görgesd le, és ott a nemzetközi...
Én mindig ajánlott levélként adom fel, nem csomagként! Így sokkal olcsóbb!!!
Amúgy 2200 és 3800Ft között elviszik a világon bárhová tracking-el biztosítás nélkül.
A biztosítás azt hiszem, 5000 Forintonként 300Ft az alapdíjon (az alapdíjban 20.000Ft-ig vagy biztosítva) felül.Viszont mivel az amerikaiak minimum 30$-t kérnek egy nemzetközi postázásért (ugyanilyen feltételekkel, ezért én is mindig ezt az összeget kérem. Így szert teszek plusz 3-4000Ft-ra.
Hozzáteszem, nem volt ez mindig így, de amikor azt írtam, hogy a postaköltség International Signed for: $10, akkor többen kérdezgettek, és hitetlenkedtek. Most duplán jól járok, mert van plusz pénz is, meg a kérdések is elmaradtak...
Nagyon sok szemüveget postáztam már így a világ minden tájára, de még soha nem volt gond, minden csomagom célba ért!
Mondjuk volt egy, ami ajánlott létére 2 hónapig volt úton. Ez Braziliába ment.
A Tracking szerint 9 nap alatt ott volt, a többi idő a Brazil postának kellett a kézbesítésre.Azóta oda nem postázok, illetve a Filippínókhoz sem, mert azok meg f@szkalapok. Eddig 2X ment oda szemüveg (mindkettő makulátlan és ritkaság), és mindkét ember nekiállt kötekedni és pénzt követelt vissza. Persze, mindkét esetben felajánlottam, hogy küldje vissza, és visszafizetem a pénzt, de erre nem voltak hajlandóak, csak a pénzt akarták mondvacsinált indokokkal...
Pár levélváltás után jeleztem nekik, hogy engem felejtsenek el, és jelentsék az Ebay-nek a dolgot.
Megtették.
Ilyenkor az Ebay megkérdezi, hogy mit akarok tenni, és felajánlja azt, hogy kifizethetem azt amit kérnek vagy azt is, hogy küldjék vissza a terméket, és visszafizetem a pénzt. Én természetesen ezt választottam.
Rövid időn belül mindkét f@sszopó lezárta a reklamációt az Ebay-nél.
Mondanom sem kell, hogy mindkettő megtartotta a szemcsiket....Na, úgy látom kicsit túlválaszoltam a kérdést....
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
MODERÁTOR
válasz X-metal #29556 üzenetére
Olaszokkal nekunk nagy bajunk nincs, az amcsik szivnak inkabb a hulye vamjuk es a szar postajuk miatt. Nekunk ami kerulendo, Del Amerika, Mexiko, Fulop szigetek, Afrikat nem irom mert onnan ugysem vesz senki.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
X-metal
tag
válasz radi8tor #29558 üzenetére
Én konkrétan vettem Dél Afrikából 41.000 Ft-ért egy Plasma R1-et.
Dobozos, 000979-es seriallal.
Pont azt adtam oda a C-six-ért egy Plasma XX-el együtt.
Igaz, a haverom intézte, aki 12 éve Cape Town-ban él.
Voltam kint többször is. Ott biztos nem veszik el csomag, viszont durvábban elvámolják mint itthon.
Ezt tapasztalatból tudom mondani, mert a havernak van pár Julija, és egyszer egyet itt hagyott nekem, mert az ottani importőr nem tudta kicserélni az orrközépnél a gumikat...
Postán küldtem ki.
A következő évben amit itt hagyott Julit, az már a Muterja vitte ki és várt rá fél évet, mert az előzőnél 1 hónapig levelezett az ottani vámosokkal, és kifizettettek vele egy új szemüveg utáni minden költséget......Szerk: Bocs, ez koxx-nak akart válasz lenni...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
csaszi72
senior tag
Kössze mindenkinek.
Eddig csak vevő voltam de bele fogok árúsítani is akkor. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
MTbc
senior tag
Sziasztok, szemüveges vagyok de szeretnék már egy napszemüveget, olvastam várható árakat illetve kaptam már árat is, elégé megdöbbentően sok nekem. Szintén itt olvastam, hogy többen egy jól felszerelt optikában csináltatnak hozzá lencsét, mivel itt nem volt részletezve milyen lencsét is csinálnak ezért kérdezem hogy rendes minőségű napszemüveg lencsét is tudnak csiszolni vagy csak sima szemüveges lencsét?
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Hullamos #29567 üzenetére
Én se szégyellném egyáltalán. Grat!
Láttam egyébként tegnap egy xquardet. Elég pofás volt, bár nem túl egyedi szinkombóval. Frankón néz ki.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SpeciCanyon
tag
Sziasztok!
Akit érdekel egy ritkaság, megválnék a Monster Dog Tribal/emerald szemuvegemtől. Gondolom senkinek nem kell bemutatni. 2hónapja van nálam, azóta 3-4x volt rajtam. Harryls és Koxx volt az előző tulajok, szerintem ezek is garanciák
Sajnos nem jött be annyira amennyire vártam, most a kozik az istenElsősorban csere érdekelne Pit Boss/juliet/artist series szemüvegek, értékegyeztetéssel.
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
-
trafóóó
tag
válasz SpeciCanyon #29569 üzenetére
Ment PÜ.
-
MODERÁTOR
válasz SpeciCanyon #29569 üzenetére
Aha, szoval nalad van huligan
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék egy napszemüveget venni, de nem túl drágán, viszont nem gagyit, így az Oakley olcsóbb modelljei között keresgéltem. Találtam is nekem megfelelőt a Gascan személyében. A kérdésem az lenne, hogy a black gardiant lencse tényleg nagyon rossz? Az eladó szerint fólia van az átlátszó lencsén a Gray eseteben pedig anyagában színezett. Ráadásul a gardiant-et nem tudtam fel próbálni, mert nem volt raktáron. Az árkülönbség 5eFt. Mi a különbség a kettő között?
-
Viry
tag
elkezdődött...
a noname szarokat árulják mindig gradient lencsével, parasztvakítás gyanánt mintha valami nagyon jó lenne...
egyre lentebb süllyed a márka...:::: studioheaven.hu ::::
-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy pár szinte új Holbrook lencsém - Warm Grey (Matte Holbrookból maradt), ha esetleg valakit érdekel.
Illetve keresek Holbrook lencsét hátha valakinél van elfekvőbe egy pár (Grey, Black Ird, Ruby Ird, ilyesmik érdekelnének)
http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
marilllyo
veterán
Én pedig GasCan-hez keresnék lencsét. Grey polarized van benne most. Valami más fajtát szeretnék.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
majorosbence
csendes tag
Szaisztok,
Ha valakinek lenne Gascan King Camo vagy jupiter squared szemcsije eladó írjoN!
Köszi -
Sh4rk
aktív tag
5 napja fent volt egy kamu holbrook a Jófogáson 20000 Ft-ért! Agyfütyit kaptam, írtam a jófogásnak és linkeltem a hamisságának okait, valamint azt, hogy pofátlan átverés az egész. Azt írták vissza, hogy nekik ez belefér nincs ezzel hiba. Erre válaszoltam, nekik, hogy akkor bizony ők bűnpártolók.
Elküldtem nekik, hogy az Oakleynek lefordítottam a levelezést és remélem megteszi a megfelelő lépéseket az oldal ellen. Erre ma ezt válaszolták:"Köszönjük bejelentését, amely alapján a termék hirdetését töröltük!" Az a dúrva, hogy ez a válasz 6 óra alatt megjött. Az első bejelentésemre 3 nap múlva jött válasz. Ez talán precedens értékű lehet.
Most talán sikeresebben felvehetnénk a versenyt a gagyik ellen.Nem baszogatásból csináltam, de ez nálam kiverte a biztiosítékot, hogy nem elég, hogy átbasz de meg is akar kopasztani. Olyan hirdetést nem fogok jelenteni, ahol az ár nem sértő, de a 10 e feletti gagyikat jelenteni fogom. Remélem sikerül töröltettnem őket, és talán ha én keresek valamit akkor nem kell átnézzek 100 ból 67 kamu hirdetést pofátlan árakon. Ahol szerepel a replika szó az nem érdekel, de ezeket irtani fogom.
-
Reignman
aktív tag
Elég parttalan ez, én is próbálkoztam Apródon, Vaterán jelentgetni azokat, akik 2000 forintos cuccért elkérnek 25000et, elég sokan vannak, a lapüzemeltetők dont give it a shit.
Privátot kell írni nekik, hátha leveszik a hirdetést, ha internetes csalással és megtévesztéssel 'vádolod' őket, valamit fenyegeted Oakley-val, vagy Fogyasztóvédelemmel. De szerintem parttalan, ilyenek mindig lesznek, akik ezt tartják "nagy üzletnek".
-
harryls
aktív tag
3-4 éve itt a fórumon nagy téma volt a hamisítvány szemcsik, jónéhányan próbáltuk őket írtani mindenféle módszerrel, ha egy-két eladó el is tűnt jött helyette tíz új. Akkortájt írtam a fogyasztóvédelemnek, felsoroltam nekik néhány eladót akik hamisítvány oakley-kat árusítanak, tömören fogalmazva szartak rám.
Amiket belinkeltetek legalább hasonlít az eredetire, ez pl hogy néz ki? [link] -
Sh4rk
aktív tag
Bati0501: Írtam vallóban kiváncsi vagyok mit reagálnak. Majd megosztom.
Reignman: lehet, hogy parttalan vita, de ha belegondolsz:
1. Ezek az árusok nem fizetnek adót, pedig üzletszerüen csinálják. Nem hiszem, hogy vámot fizetnének stb.
2. Filléres szart árulnak komoly pénzekért (20000 Ft azt gondolom már komoly összeg) Na ez már üzletszerűen űzött átverés.
3. Megkárosítanak embereket, és nem csak anyagi oldalon. A "legeslegkomolyabb" dolog a lencse, a szem védelme.A napszemüveg lényege, hogy sötétít a szemednek, amire ugye az írisz megnyitásával válaszol.
Ekkor gyakorlatilag a szemed és a látóideg védtelen a nap káros sugarai ellen. Nagyon extrém esetben ez akár visszafordíthatatlan állapotot idézhet elő. Akár vakságot is.4. az ilyen oldalak mint a jófogás, abból él, hogy az oldal felületeit értékesítik reklámokkal. Minél több aktív hirdetés van, annál magasabb az a szám amit elkérhetnek a reklámért. Na itt van az érdek ellentét. Ami dühít. Szó nélkül vissza dobták az első kettőre, hogy nincs a hirdetéssel baj. Majd mikor megírtam, hogy ebből bizony boka beütögetés lesz, egyből helyesen jártak el.
Alpachino: Na erről beszélek... HDO rendszerű az apja fütyköse...
harryls: hát igen még új vagyok, de ez nagyon dúrva. Nem is a hasonlóság a legnagyobb baj, hanem az átverés. Senkinek semeddig nem tart oda írni, hogy "Replika". Nincs elvárás nincs csalódás. Tudom, hogy 3500 Ft-ért nem eredetit kapok, na de 35000-ért?. De ők nem is rám vadásznak, hanem aki nem tudja. Hidd el a vásárlóik 90% meg van győzve, hogy eredeti. Van aki még oda is írja, "eredeti". Na ezért ütnék...
radi8tor1: Kis pont a magyar Oakley ehhez. Hidd el, ha netán az Oakley megkeresi őket, hogy 1 napjuk van megtakarítani az oldalt a hamisítványoktól, na az ütni fog.
Ma is feldobom a labdát pár hirdetés miatt. Ráérek melo után, és még élvezem is. Meg talán kicsit jót is teszek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest