- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz zsolesz777 #29051 üzenetére
Hiteles Fives Squared másolatot egyébként még nem láttam (ami nem jelenti azt, hogy nincs). De ha majd kézbe veszed, érezni fogod úgyis.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
csaszi72
senior tag
Gyűlnek a "Vezetékesek"
Wire 2.0
Big Square Wire
Whisker Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Hullamos
tag
Nem vagyok nagy szakerto,de szerintetek ez a Pit Boss eredeti?Koszonom
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
Narakh
senior tag
Sikerült ma elég komolyan meglepnem magam, mikor húsz perc próbálgatás után konstatáltam, hogy a Blk Iridium&Grey párosból utóbbit preferálom. Valamit rohadtul eltaláltak azon a lencsén.
Mondjuk kérdés, akkor is így lesz-e, amikor majd tüzesen süt le a nyári nap sugára.
-
Narakh
senior tag
válasz harryls #29060 üzenetére
Tudom, ezért is furcsa. Egyszerűen mikor a Grey-t felveszem, egész más a világ. A VR28 Blk még, ami ennyire szerelem.
Most az az új agylövésem, hogy még a smoke keretet volna jó crystal blk-re cserélni, de elég meddő ötletnek tűnik.
-
Narakh
senior tag
válasz harryls #29063 üzenetére
Köszönöm, de a Twenty kitépkedné a séróm. (mikor LAB-ben próbáltam, az eladóleányzó percekig operálta ki a hajamból)
Fives 3.0 keret volna a jó, abból van crystal blk, és csereszavatos a Squared-del. Sajnos LAB-eseknek nincs, és nem is lesz egy darab se.Most azon gondolkodom még, hogy talán jobban megérné egy teljes polished blk-et venni Gaborcsutól, és abból áttenni a lencsét. Aztán akkor kerettel együtt talán sikerülne elsózni a Walleva lencsét, ami porosodik rajtam.
A Crosshair-t egyébként már eladtam.
-
SpeciCanyon
tag
sziasztok!
voltam már regelve 2x, de mindig elfelejtem a email címem jelszavát, majd itt is a jelszavam és ez egy ördögi kör így most igyekszem nem elveszni.
jelenlegi kollekcióm
1-2 esetleg cserélhető, akit érdekelne valami az írjon priv.
köszöntem[ Szerkesztve ]
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
trafóóó
tag
válasz SpeciCanyon #29069 üzenetére
Pü-ment.
-
TayRol
nagyúr
van olyan táblázat, ahol megtalálhatók a szemüveg méretek; szárhossz és társai, beleértve az orrnyereg-szélességet? ez utóbbi kellene.
-
Narakh
senior tag
Az új jövevény:
Tudnátok netán ajánlani valami jó minőségű száraz mikroszálas cuccot? A zacsiról szót sem ejtek, a ma végiglátogatott optikákban meg csak ilyen kis nyiszlettek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
SpeciCanyon
tag
ha valakinek lenne olyan Juliet a gyűjteményében amit cserélne, írjon privátot! köszi
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
matekasnew
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon, és a napszemüveg témában is, de mostanra már mindenképpen elérkezettnek láttam az időt arra, hogy a sok semmire sem jó gagyi napszemüveg után, valami minőségi lencsével védjem a szemeim épségét.
Mivel a napszemüveghez köthető ismereteim kb. kimerülnek abban, hogy "jól néz ki" ezért kérném a segítségeteket.
Egy-két alap dolognak utána néztem már, de sok minden nem tiszta még.A lényeg tehát, hogy az oakley szemüvegek tetszettek meg, egyrészt a márka pozitív visszhangja miatt másrészt a kinézet és a stílus miatt.
Egészen pontosan a holbrook és a jupiter modellek kerültek a célkeresztembe.
Ami nem volt tiszta, az a típusoknál lévő nagy árkülönbség.Tehát például e között a kettő között mi a különbség? Főleg hogy a polarizált irídium lencsés az olcsóbb.
Ahogy láttam pl Holbrook-ből is árulnak 30000-ért és 50000 ért is, gondolom az egyik polarizált a másik pedig nem.
(Van a szemüvegen valamilyen utalás erre amiről meg lehet állapítani egy üzletben?)Tehát egy típuson belül is többféle tulajdonsággal felruházott szemüvegek vannak?
Azt hittem van egy fajta kinézet, mindegyik ugyanazt tudja oszt jóvan. Maximum a szín más.Bocsánat, hogy ennyire dilettáns vagyok.
Köszönöm ha valaki válaszol!
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz matekasnew #29079 üzenetére
Igen a lencsére vagy lencsébe bele van gravirozva a polarized felirat. Tipusokat pedig, ha nem vagy járatos akkor a dobozról leolvashatóak. Egyébként itt meg tudod nézni az összeset:[link]
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SpeciCanyon
tag
A drágábbnak Carbonból vannak a szárai. Hiába a másik polár lencsés. De egy modellen belül a fő árkülönbség a lencsék okozzák általában. Esetleg ha valami limitált festésű a keret az is lehet a magasabb ár okozója remélem segítettem, de vannak akik jobban vágják a dolgot.
-
Viry
tag
Rögtön kiszúrtad a legdrágább Jupitert...
A speciális kiadások mindig drágábbak, és igen a polarizált lencsések is.
Általában ha valami extra dizájnosat akarsz az többe kerül...mint úgy általában...
az egyszerű egyszínű modellek a legolcsóbbak!
Ezt a belinkelt oldalt kicsit drágállom...
jobban jársz, ha Gaborcsunál szétnézel:::: studioheaven.hu ::::
-
harryls
aktív tag
Ha a keret anyagokat nem számítjuk a lencsék árai eképpen változnak:
Alap lencsék (iridium nélkül) pl: grey, bronze
Iridium lencsék pl: black iridium, gold iridium
Premium iridium lencsék pl: emerald iridium, 24k iridium
Alap polarized lencsék pl: grey polarized, bronze polarized, VR28 polarized
Iridium polarized lencsék pl: VR28 black iridium polarized, amber black iridium polarized
Transitions lencsék pl: G40 transitions
Transition iridium lencsék pl: black persimmon iridium transitions
Photocromatic lencsék pl: persimmon photocromatic
Photocromatic iridium lencsék pl: clear black iridium photocromaticAzt egyébként nem tudom mi a különbség a transitions és a photocromatic közt
-
matekasnew
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Így azért tisztább a kép. Azon meg se lepődök, hogy a legdrágább jupitert szúrtam ki egyből, nem is én lennék... Ettől függetlenül 40-50 ezer forintnál nem szívesen adnék ki többet jelenleg egy szemüvegre.
Arra azért még kíváncsi lennék, hogy egy polarizált és egy nem polarizált között mennyi különbség van, illetve mi is pontosan a gyakorlati haszna a polarizált lencséknek, és nagy hiány-e ha nem az?
Jellemzően autóvezetéshez, illetve átlagos napi használatra lenne.Gaborcsu elég meggyőző számomra, választékban is. Köszönöm a tippet!
-
gaborcsu
tag
válasz matekasnew #29085 üzenetére
Főleg ha jövő héten megérkezik végre az idei első 200-as adag.
[ Szerkesztve ]
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
harryls
aktív tag
válasz matekasnew #29085 üzenetére
Polarizált lencsék, az előbb leírtakkal ellentétben egyedül az oakley-nál nem egy réteg a polárszűrő hanem a lencse anyagába van "difundálva"
-
-
-
Hullamos
tag
válasz radi8tor #29092 üzenetére
Dehogy csak a szemuveg volt,de allitasa szerint otthon sem volt se doboz se semmi.Ez most lehet kamu,de mar ugy sem fogjuk megtudni.De mind1,nekem megerte es nagyon boldog vagyok,mert egy apro hajszalkarcot leszamitva,a lencsek makulatlanok,es a keret is szep allapotban van......
[ Szerkesztve ]
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
FuckeR19
senior tag
sziasztok!
Véleményeznétek ezt a szemcsit?
Eredeti lehet?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Narakh
senior tag
válasz FuckeR19 #29095 üzenetére
A keret színe nem tűnik Matte Clear-nek, amilyennek lennie kéne, és az a plasztikkártya is elég gyanús.
Barna dobozt is tudtommal a régebbi modellekhez adtak, de erre már nem mernék megesküdni.
[ Szerkesztve ]
-
harryls
aktív tag
Mars hammered szárral, bagóért
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest