-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_proli
csendes tag
-
KMan
őstag
Hol erdemes Budapesten Oakley optikai keretbe dioptrial lencset csiszoltatni manapsag ahol tuti hogy nem torik el kozbe a keretet? ("hozott keretre garanciat nem vallalunk").
Hoya lencseket szeretnek bele ismet..
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
3ndRush
csendes tag
Hi!
Tudom, h volt már itt róla szó, de nem emléxem és valahogy a keresők se találják. Szóval Vole-tól rendeltem 1 szemüveget (előre is sry, h 1általán kételkedem, csak azért mégis) és igazából tesómé lett 1 fémkeretes női szemüveg. Most tudtam én is +nézni rendesen, és made in china felirat van rajta. Ez nekem elég fura, pedig eredetinek tűnik rendesen, gondolom az is, csak meglepődtem. Valaki fel tudna világosítani, már gyártanak szemüveget is kínában az oakley-nál? -
tomtrial
tag
-
Vole
aktív tag
válasz TayRol #23112 üzenetére
A Jupiter Factory Lite egy uj tipus. A keret fem, a szarak pedig karbonbol vannak. Szeptember 20 -tol lehet oekt kapni tobb szinben. Ha erdekel, akkor a kokod alapjan megtalalod a neten, de sajnos az Oakley honalpjan meg nincsenek fent:
Brown OO4066-02 ($230)
Brushed Aluminum OO4066-04 ($280)
Dark Blue OO4066-03 ($230)
Matte Black OO4066-01 ($280)Annyira nem is draga, majd felprobalok egyet hatha jol all
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz tomtrial #23119 üzenetére
a fehéren legalább nem látszik annyira a kopás.
jövő hónapban szerintem bővítek x-metallal. valakinek Juliet vagy X-Squared amitől megválna?
Hijinx Stephen Murray továbbra sem kell senkinek?[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
harryls
aktív tag
válasz PowerBuldog #23120 üzenetére
Egy x-squared-et én szeretnék. Kb a nyár közepén volt egy ilyen OO black ir. polár ha jól emlékszem az expresszen 55e-ért dobozzal mindennel, persze pont akkor nem volt egy kanyim sem, ráadásul abban a színkombóban szeretnék leginkább
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Ez mi ez? Nem tudom belőni.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
harryls
aktív tag
válasz PowerBuldog #23122 üzenetére
Hát azt nem csodálom Valami tákolmány
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Van három szemüvegem, ebből az egyiket két éve a másikat idén nyáron (segítséggel ) sikerült eltörnöm. Eddig nem nagyon foglalkoztam a dologgal, a szekrényben voltak.1.Az egyik egy Racing Jacket Racing blue(ha jól emlékszem a kék nevére)/Vr28 black iridium. A kezemben törött el, miközben az egyik szárát hajtogattam, egyébként nem durván. Az egyik szárgumi alatt, pont ahol elvékonyodik az anyag "reccsent" meg, de még egyben van, sőt a gumi elég jól összefogja. Ettől eltekintve nagyon szép állapotban van.
Szerintetek pillanatragasztóval érdemes nekiesni? Ahogy néztem már nem igazán lehet semmit sem kapni hozzá ebay-en sem. Vagy eladni? Vagy megtartani emléknek?2.Monster dog Matte black/Grey polarized. A fejemen volt, egy kisbuszból szálltam ki amikor a mögöttem ülő előre csapta a szélső ülés támláját, rá a fejemre pont. A szárak épek, a lencsék érintetlenek, a keretbe ahol a szár becsatlakozik van az a nyúlvány, ott törött ki egy darab, és pont nem tartja meg a szárat sajnos. Ez is szép állapotban van/volt.
Mindkét modell régi kedvencem, párezer forintért inkább nem csinálok belőlük pénzt, de annyit sem szeretnék rákölteni, mint amennyibe a MD-hoz egy keret lenne a magyar forgalmazótól. Mit javasolnátok? Ha érdemes eladni szerintetek mennyit érhet a kettő így? Egy Holbrook-ot már kinéztem utódjuknak
-
Viry
tag
A szárak nem kerülnek olyan sokba....7-8 ezer asszem pl egy monsteré...a racing jacket már nehezebb ügy nem is tudom hogy lehet e kapni egy kérdést a LAB ban tuti megér lehet van nekik vagy elfekvő, vagy pont egy ilyen törött keret!!!! Mindenképpen kérdezz rá ha még nem tetted...legvégső megoldás...eladod a lencséket külön ha tényleg kifogástalanok, azokból szinte kijön egy holbrook még megpróbálhatod feltenni a törött kerete is hátha valakinek pont a másik ép szár kell.
Amiket felsoroltál törések tipik esetek.
Jacketem pont ott pot úgy törött el nekem is ...mindkét szára...gariba cserélték ...ANNO..egy másikról meg pont az a pici tartópöcök pattant le nekem is és így kiesett a szár...szintén gariba ment annó...azóta jobban vigyázok...meg hát gari se olyan már mint ANNO:::: studioheaven.hu ::::
-
X-metal
tag
A Racing Jacket-nek nem hajlithaó a szára... Ott egyben az egész keretet kell cserélni.
Lajo: Racing Jacket keret már nincs, a Monsterhez új keretet tudok 13000Ft-ért
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
Pontosítanék...
Van egy kék Racing Jacket is. (új). Vr 28 lencsével 44.000 Ft...
Csak a keret 35.000Ft. A Westendben a legfelső emeleten megtalálható. Az egyetlen darab az országban.[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Viry
tag
ezt megerősítem én is! Vittem már be Vision-be. Ott előttem szétkapta összerakta és becsiszolta semmi gond nem volt...hozzá teszem szólt ténylgeg, hogy saját felelőségre adom oda ők nem vállalnak rá! Sőt az első optikai Oakley-em egy kis optika rendelte a keretet és ők is rakták csiszolták bele a lencsét....még jó hogy céges szemcsi volt fájt volna egy 100as...többet nem is rendelhettem szemüveget még 2 év után se pedig járna... közben eltelt pár év, más vezetés, más ügyintézők ... és ismét alkottam a céges szemüpénzből egy gold lencsét a juliba
lajo : uppssz nekem sima jacket volt, de a szár vékonyodás törés ugyan az a téma szerintem egyszer tuti eltörte mindenki akinek volt bármi Eye Jacket féle . Ezt nem vágtam hogy egybekeretes... sosem figyeltem...elég hülye megoldás...
[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
-
Brownie0306
csendes tag
Nah, megjött a Valve.
Kicsit csalódott vagyok, elsősorban azért mert nem ez áll a legjobban, de ettől el is tekintenék, és használnám, ha:
a leírásnak megfelelő (használt de jó állapotú) lenne.
a lencse kívülről karcos, belülről körbe mind a két lencsén hámlik, majdnem 3mm-es sávban, a jobb oldali szárán belül pedig valamikor eltörhetett, és látszik, hogy valami ragasztóval van összegányolva. az, hogy a hirdetett képeken a microbag címkéje rendben van, míg a valóságban le van vágva, és csak be volt dobva a levágott rész a csomagba.
Az már csak hab a tortán, hogy a csomag úgy ki volt lapulva, hogy nem a doboz tartotta a szemüveget, hanem a szemüveg merevítette a dobozt.Mit tanácsoltok, hogy szokták ezt intézni? szeretném visszaküldeni az eladónak, és szeretném ha visszautalná a pénzemet. A termék oldalán 1 hét garancia volt, erre és a nem a leírásnak megfelelő állapotra hivatkozva kéne jeleznem az eladónak, hogy utalja vissza a pénzt, és akkor feladom neki postán? vagy esetleg szólni neki és utánvéttel feladni?
-
Vole
aktív tag
válasz Brownie0306 #23133 üzenetére
Eloszor mindenkepp szolj neki, ird meg mi a baj, es vard meg mit valaszol.
Ha te elore utaltal, akkor ragaszkodj ehez "visszafele" is, ha utanvettel ment, akkor te is ugy kuldd vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Brownie0306
csendes tag
Ezt írtam neki:
"Ma kb 3/4 11-kor megérkezett a szemüveg. A csomagolás nem sikerült "atombiztosra", féloldalasan kilapulva érkezett meg hozzám.
Maga a szemüveg ettől nem sérült meg, csak a csomagolása (doboza). Ez nyilvánvalóan a posta hibája.A szemüveg állapotával viszont nem vagyok megelégedve. A termék-leírásban az szerepelt: "...eredeti Oakley szemüvegem jó állapotban van! Törlőkendő van hozzá...". Az állapotnál pedig: "Használt, de jó állapotú" szerepel. A használt-al egyet is értek, de a jó állapotúval nem.
- A törlőkendő címkéje levágva, csak a csomagba betéve jutott el hozzám, míg a hirdetés képein nem így szerepelt.
- A lencsék külső fele karcos (ezt még be is tudnám a használt de jó állapotú-nak)
- A lencsék belső felén, körbe a lencse és a keret találkozásánál kb 2-2,5 mm-es sávban a lencse bevonata felhólyagosodott, ami egyáltalán nem tudható be jó állapotú-nak
- A jobb szár belső felén a keret az ezüst és a fekete rész találkozásánál láthatóan valamikor sérült/eltört, és ez valamilyen ragasztóval lett kijavítva, ami szintén nem jó állapotú, hanem hibás/sérült kategóriába sorolandó.A termék oldalán 1 hetes garanciát tüntetett fel, ennél, de főként a leírásnak nem megfelelő állapotnál fogva szeretném, ha visszautalná a pénzemet, én pedig visszaküldöm az ön szemüvegét."
-
vendingo
veterán
válasz Brownie0306 #23136 üzenetére
Megkeresed, és megvered.
Rendőrségre hiába mennél, feljelenteni nem tudod és értelme se lenne.Próbáld meg vele megbeszélni.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Brownie0306
csendes tag
válasz vendingo #23137 üzenetére
már válaszolt:
Kedves Barna!
Sajnálattal hallom a híreket!Az a szemüveg soha nem volt sérült és lett ragasztva kikérem magamnak azt hogy a belső szára +van kopva stimmel egy szem karc annyi nem volt azon a szemüvegen!Érdekes,hogy ma kapta meg 5nap alatt ért oda mikor én múlt hét pénteken feladtam???8100 forintért ön jó szemüveget vett meg tőlem!!!
Nem szemetet árultam mint ahogy azt ön leírja a törlőkendője is hibátlan volt amikor becsomagoltam elég gondosan!
Üdv
Cerkaszépen leírom neki még egyszer, hogy ezek biztosan feladás előtti sérülések, a hólyagosodás biztosan a viseléstől van. még a vissza postát is fizetem. amúgy rátaláltam facebookon is, és nem tűnik egy könnyű esetnek.
Pénteken adta fel, és kételkedik benne, hogy most kaptam meg? mire gondolt, hogy feladja és hétfőre ideteleportál egy sima ajánlott levél?
Valami tipp, hogy a karcokat, meg a hólyagosodát, hogy tudom lefotózni úgy, hogy ez a képeken látszódjon?
[ Szerkesztve ]
-
Brownie0306
csendes tag
honnan tudom lekérdezni a postán azt, hogy mikor kézbesítették? tudnak adni valamilyen igazolást?
[ Szerkesztve ]
-
Brownie0306
csendes tag
ez neki az egy karcolás sem volt rajta:
[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
válasz Brownie0306 #23140 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy dunaújvárosi a tag nem? Menjek megkeressem?
-
Brownie0306
csendes tag
válasz tomtrial #23141 üzenetére
hát, eladhatom neked a pénzbehajtás jogát mondjuk a szemcsi árának 70%-áért
amugy igen, dunaújvárosi.
az első levelemre szinte azonnal válaszolt, aztán elküldtem neki csatolva a képeket, azóta semmi.ez a tag elvileg, nekem nem tűnik könnyű esetnek
-
tomtrial
tag
válasz Brownie0306 #23142 üzenetére
Báááz neki adtam el anno az Alinghi Ten-t ... egy jó nagy köteg 20ezrest vett ki a zsebből és még alkudozni is akart!!! ...Már akkor gyanús volt a csóka nekem!!!
Egy rohadt nagyképű fószer amúgy!!! Szerintem sem lesz könnyű eset ... 80%ért vállalom
[ Szerkesztve ]
-
-
tomtrial
tag
válasz Brownie0306 #23144 üzenetére
Csak vicceltem ... NÉZD MÁR MEG MEKKORA EMBER!!!!
Amúgy ne add fel és zaklasd minden áldott nap ha nem akar válaszolni!!!
[ Szerkesztve ]
-
Brownie0306
csendes tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tomtrial #23143 üzenetére
Bírom az ilyeneket. Anno én is adtam el komplett PC-t valami vidéki embernek. Mondom jól van engedek 10e-et.
Átvételkor egy Audi Q7-el jelent meg, szintén köteg 20e-es volt a zsebében.
Azok alkudoznak a legpofátlanabbul, akik simán megvehetnék (mellesleg nyomott áron adtam a gépet úgy is).
Mikor megláttam a Q7-est már fogtam a fejem, hogy engedtem az árból.⭐ Stella
-
BaLee
addikt
válasz Brownie0306 #23140 üzenetére
Az a felhólyagosodás a profilképén is látszik a szemüvegen ha rázoomolsz, amikor a nagyfeszültséges tábla mellett áll.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest