- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownie0306
csendes tag
válasz vendingo #23137 üzenetére
már válaszolt:
Kedves Barna!
Sajnálattal hallom a híreket!Az a szemüveg soha nem volt sérült és lett ragasztva kikérem magamnak azt hogy a belső szára +van kopva stimmel egy szem karc annyi nem volt azon a szemüvegen!Érdekes,hogy ma kapta meg 5nap alatt ért oda mikor én múlt hét pénteken feladtam???8100 forintért ön jó szemüveget vett meg tőlem!!!
Nem szemetet árultam mint ahogy azt ön leírja a törlőkendője is hibátlan volt amikor becsomagoltam elég gondosan!
Üdv
Cerkaszépen leírom neki még egyszer, hogy ezek biztosan feladás előtti sérülések, a hólyagosodás biztosan a viseléstől van. még a vissza postát is fizetem. amúgy rátaláltam facebookon is, és nem tűnik egy könnyű esetnek.
Pénteken adta fel, és kételkedik benne, hogy most kaptam meg? mire gondolt, hogy feladja és hétfőre ideteleportál egy sima ajánlott levél?
Valami tipp, hogy a karcokat, meg a hólyagosodát, hogy tudom lefotózni úgy, hogy ez a képeken látszódjon?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest