-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
levics
csendes tag
esetleg nincs vkinek elfekvőben julihoz, vagy xx-hez eredeti doboza coinnal, ami feleslegessé vált?
köszi előre is -
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Tőle vásárolt már valaki? Eredetinek hirdeti a termékét, és nincs sok (2) negatív értékelése sem. De azért hátha.
LINKLG G3
-
Brownie0306
csendes tag
tudnátok nekem segíteni beazonosítani egy szemüveget? sajnos nincs róla képem, a buszon láttam ma...
a lencse mérete nem volt túl nagy, régi fajta volt, a szárában az O be volt süllyesztve, az O arany színű volt, nem tudom h csak lekopott vagy alapból olyan volt... a keret fekete volt viszont a szárában az O mögött olyasmi ezüstös betét volt mint a NSJ2-nek a betéttől hátrafelé hasonló hirtelen vastagodás volt ugyanúgy mint a NSJ2nek, csak a szár keskenyebb volt, és a szár keresztmetszete inkább körre hasonlított, mint egy hosszúkás téglalapra(mint a NSJ2-nél). A lencse black iridium volt. A szárán nem volt gumi, a vége felé keskenyedett, egyenes volt a vége és kör keresztmetszetű.Remélem tudtok segíteni... jah még annyi h oldalról nézve a lencse alsó sarkainál a keret agresszíven előre jött (jobban nem tudom megfogalmazni )
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Brownie0306 #23057 üzenetére
Oakley Valve lesz sztem [link]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
harryls
aktív tag
válasz Brownie0306 #23059 üzenetére
Lehet [link] Neked szerintem jól állna. Volt egy ilyenem FMJ platinum/gold ir. színben. Nagyon vagány szemcsi, csak túl szűk volt a golyó fejemre
Esetleg nincs valakinek eladó szép kék láng mintás new straight jacket-je?
[ Szerkesztve ]
-
Viry
tag
ez gyors volt!
mint gyöngytyúk a ....
gondolom te vagy a kissbarna[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
napey
tag
válasz Brownie0306 #23063 üzenetére
Az O vírus újabb áldozata?
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van eladó Oakley Restless légyszi dobjon egy privit, köszi.
-
X-metal
tag
Na srácok, kinek sikerült tegnap a Lab- ban R1-et kapnia Juliért? Ma voltam bent, István mondta, hogy valaki szerencsés volt...
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
Bocs, duplázodott...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
válasz TayRol #23069 üzenetére
Bejött valaki egy R1-ben, és valaki innen a fórumról éppen 2 julit szervizeltetett bent. Megkérdezte az embert, nem cserélnek-e, és az egyik Juli helyett R1-et vitt haza. Azért gondolom, hogy fórumtárs volt, mert azt mondta István, hogy ismert engem...
[ Szerkesztve ]
-
Shef arc
csendes tag
...én cseréltem x metallal egy r1 et julira....
Akkor még nem vágtam mit adok oda))))) -
Cold5
senior tag
Gaborcsu fórumtársnak hatalmas piros pont, a gyors és pontos kiszolgálásért!!!
Holbrook Ducati Nicky Hayden
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
vendingo
veterán
Lenne egy kérdésem.
Az oakley gyárt fényre sötétedő lencsét?
Nekem konkréten oil rig-hez vagy fuel cell-hez kellene.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
TayRol
nagyúr
-
X-metal
tag
válasz tomtrial #23076 üzenetére
Elfogyott a az új Black Iridium lencsém az R1-hez...
Nem tudom, mit teszek a következő Jordan R1-be.
Még van 2 pár Gold Iridium, és egy pár Fire Iridium vadi új lencsém R1-be, aztán el kell kezdenem a kivagdosást egyéb Oakley lencsékből, vagy Linegear lencsékkel szerelni a jövőben hozzám kerülő R1-eket.Pont most néztem át a kollekciót, és az egy évvel ezelőttihez képest nagyon átalakult.
A szemüvegek száma nem nagyon tér el, talán 2-3 darabbal van több, de az X-metalok száma csökkent (33-ról 27-re), míg az O-matter szemüvegek száma nőtt.
Tavaly volt olyan, hogy 11 Juli volt itthon, most 3 Db van. Cserébe a 4 Db R1 megsokszorozódott. Az R2-k mind eltűntek... Csak az XX-ek száma stagnál, de a fix darabszámon belül cserélődtek.
Viszont 2 hónapja nem vagyok hajlandó semmilyen X-metal szemüveget eladni, így minden újonnan beszerzett darabot keményen meg kell finanszíroznom. Emiatt elég sok jó vételről lemaradok. A héten bebuktam egy dobozos, papiros Titanium-Gold Iridium R1-et. 120 Euroért adta oda az ember egy másik szemfüles gyűjtőnek. A Jordan jobban kellett...Soha nem volt X-squaredem, de most szándékomban áll beszerezni 1-2 darabot, persze, ha csak nem jön szembe megint valami jó árú R1...
Nagyon kellene valami leharcolt Juli is, ez bármilyen szétkarcolt, megkopott, lencse nélküli darab is lehet. Csak azért, mert az itthon lévő 3 Db olyan ritkaság, amit nem áldoznék be, pedig az emberem nagyon várja a keretet az eloxálásra...
Szóval, ha valakinél van valami roncs Juli elfekvőben, készpénzért vevő lennék rá!
-
harryls
aktív tag
válasz medusa1986 #23083 üzenetére
Jordan R1-től megválni? Egy igazi gyűjtőnek kell hogy legyen Jordan R1-e
-
albert8
veterán
válasz medusa1986 #23085 üzenetére
Te jó ég Grat!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
napey
tag
-
Hullamos
tag
Vannak meg optimista emberek a foldon [link].Elgurult a gyogyszere....
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
Brownie0306
csendes tag
nektek a vaterán eladott termékek után a jutalék átutalása mennyi idő alatt érkezik be kb?
-
vendingo
veterán
Mi a tapasztalat a tungsten iridium lencsével?
Tudnék 22 ezerért új oil rig 03-463-at.
Ennyit gondolom megér.Esetleg nincs valakinek átlátszó esetleg fehér (text-es, vagy sima fényes) keretes oil rig eladó?
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz TayRol #23092 üzenetére
Én mindig úgy állok neki a szemüveg vételnek, hogy polárosat veszek, de valahogy mindig a sima irídiumnál lyukadok ki.
Ezek a barna keretes tungstenek már tetszettek tavaly is, de fekete text-es lett belőle, de most végre ráakadtam egy jó vételre, amit szerintem meg is veszek.
Csak az a baj, hogy nem brown tortoise a keret. Legalább az ára vigasztal.Tudtok mondani pár magyar webshopot, ahol vannak oakley szemcsik?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Brownie0306 #23089 üzenetére
Kártyával fizetem mindig (ingyenes és azonnal lekönyvelik).
⭐ Stella
-
DISC4U
tag
komoly
-
der_
tag
Ha valaki megválna crosshair 1-es szemüvegétől, írjon, megboltoljuk
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest