-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Kajakozásnál mennyire lehet zavaró a polár lencse?(elsősorban hullámokra gondolok, látszanak e rendesen, stb)
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
macikos
addikt
válasz PowerBuldog #10953 üzenetére
Nem, nem látszanak.Kiszűri a hajókat is!
-
NyxNyxNyx
addikt
Köszönöm a válaszokat!
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-cobra-
aktív tag
-
harryls
aktív tag
Én kis naív azt hittem sikerül megcsípnem egy zsír új dobozos sub zero-t jó áron, egy osztrák eladótól, de az utolsó másodpercekben felnyomták 132 euro-ig
-
bandus
veterán
tegnap szilárdan elhatároztam, hogy idén már nem nagyon akarok lemondani a síelésről, de ahhoz be kell szereznem 1-2 cuccot. értelemszerűen most síkabátot, meg nadrágot nem találok a mofo oldalán, szóval nem tudjátok, hogy egy oakley síkabát itthon kb mibe fáj? ebayen 160-260$ között láttam, +30$ posta. ez elég barátinak tűnik, lehet rendelnék is, ha így jobban megéri
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mennyibe kerül itthon egy Oakley Sunglasses Micro Fiber Soft Cloth Cleaning / Storage Bag? ( USA-ban $5 )
⭐ Stella
-
hori13
tag
válasz radi8tor #10966 üzenetére
Az egyik ismerősöm mondta, hogy Amerikában vásárolt egy Oakley lens cleaning kit készletet és, ha kifogy a folyadék akkor bármelyik Oakley üzletben ingyen utántöltik a flakont Gondolom itthon nem így megy
Szerintetek amcsiban milyen garancia vonatkozik a lencsékre? Van egy dark bronze lencsém aminek a belső felületén található egy karcolás, elképzelhető hogy ott, erre is kiterjed a garancia és ingyen kicserélik? -
lorcsi
veterán
board shortokért menyniért lehet jó áron hozzá jutni?
44 dollárért láttam eddig (+30) ami szerintem nem kevéseladó: vadi új soundcore motion+
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Ma kicsit unatkoztam, így lőttem pár képet a meglévő szemüvegeim lencséin keresztül. A fényképezőgépem nem mai darab, úgyhogy ennél jobb képeket nem tudtam kicsikarni belőle. Azonos beállításokkal fotóztam, hogy lehessen érzékelni a különbségeket, ezért van az eredeti kép beégve.
Eredeti kép
Black Iridium Polarized
VR28 Black Iridium Polarized
Bronze Polarized
Tungsten Iridium PolarizedÜdv
[ Szerkesztve ]
-
salez
csendes tag
válasz bandus #10962 üzenetére
ha rám hallgatsz, nem bajlódsz az oakleyval, ebayen amerikai katonai ruházat fillérekért van, jobb minőségű és sokkal praktikusabb még az oakley-nál. 20-50 dollár egy kabátkülső, kb ugyanennyi a nadrág is, ami egy legolcsóbb dekatlonos polár belsővel és aláöltözettel kb -20-25 fokig jó, és 20deka az egész cucc, full lélegző és vízhatlan...
legbrutálabb gore-tex anyag, gore-seam varrás-zárás (vízhatlan varrások), a kabát zsebébe simán befér a literes jéger a cipzárján gyárilag 20cm-es zsinór, hogy kesztyűben könnyen tudjad kezelni, persze alul-felül sínes, a kapucnit szar időben konkrétan a maszk köré tudod húzni úgy, hogy csaka z orrod van kint a kabátból, szóval nagyon király, én kb 4 éve használok ilyet, sivatagi terepszínűben különösen állat...
ja, és army méretezés, tehát szélességet és hosszt külön méretezik, M-esen meg L-esen belül többféle hossz van, na ilyen sehol máshol nincs...
üdv
salez[ Szerkesztve ]
Amitől szabadulnék: Half-X X-metal/Warm grey (04-143), Half-X Plasma/Tungsten (04-140), Juliet Titanium/Gold Iridium (04-111)
-
bugajozsi
csendes tag
Sziasztok!
El szeretném adni Probation szemüvegem (arany színű).
Kisebb esztétikai hibákkal. -
pohár
félisten
igaz nem Oakley, remélem megbocsátjátok nekem
a FashionDays-en elég nagy Ray Ban akció van, átlagban 25-28k egy szemüveg ára, és igen nagy a kínálat, 128 modell van kint
azért írtam ide, mert jobban pörög mint a napszemüveges topik, remélem nem baj
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
woolwich
tag
Üdv mindenkinek,
Napszemüveg vásárlás előtt állok. Leginkább az aviatorok tetszenek úgyhogy el is kezdtem nézegetni a Ray Baneket amikor teljesen véletlen ráakadtam a Plaintiffre. Rögtön megtetszett és szívesebben is vennék Oakleyt, csakhogy eddig nem találtam olyan boltot ahol lett volna ilyen szemüveg.
Tudnátok olyan boltot (esetleg boltokat) mondani Pesten ahol meg tudnám nézni élőben is?Előre is köszönöm.
-
X-metal
tag
Ebből az 1db-os elég ritka, 25-30Eur között szokott lenni az ára, + posta, ami Németországból 17 Eur, biztosítva.
Ha az eladó hajlandó biztosítás nélkül feladni, akkor csak 7 Eur a postaköltség, de úgy nem biztos, hogy meg is érkezik, mert megvan az esély, hogy egy kíváncsi Magyar postás lenyúlja....[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
válasz radi8tor #10990 üzenetére
Ha gondolod, én az Ebay-ről meg tudom neked rendelni, de akkor számolj a 10-15.000Ft közötti vételárral. Amennyiben érdekel, a többit privátban beszéljük meg...
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
macikos
addikt
Ennél olcsóbban tud nekem valaki szerezni ilyet: [link]
-
botarobi
tag
válasz woolwich #10983 üzenetére
Szia! Sajnos boltot nem tudok,de nekem múlt hét péntektől van egy Plaintiffem.Azt hiszem szeretni fogod,ha végül is mellette döntesz...de amiért írok:ha megvan a modell,nézd meg a lencsék illeszkedését alaposan,mert kettőben saját tapasztalat alapján mozog a jobb oldali (menetirány szerint)lencse,sőt amíg meg nem igazítottam,pici hézag is volt a keret és a lencse között . A harmadikat csak hallottam,hogy szintén zenész... Az egri HasznosHolmik tulajdonosa már jelezte az Oakley felé a hibát!
-
Ati_X_321
aktív tag
sziasztok!
ez eredeti lehet?
http://cgi.ebay.com/OAKLEY-JULIET-X-METAL-RUBY-IRIDIUM-LENS-24-125-NEW-/280688660541?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415a59103d#ht_2025wt_1139vagy esetleg tudtok olcsóbban? (csak juliet ruby 24-125 érdekel)
-
Ati_X_321
aktív tag
válasz PowerBuldog #10998 üzenetére
köszi
-
sz_proli
csendes tag
Sziasztok,
eladó sorba került egy Oakley Liv női napszemüveg. Nagyon szép karcmentes állapotban, a zacskójával. Színe: polished black keret és grey lencse. A doboza már sajnos nincs meg.
Irányár 19.000 Ft
Érdeklődni priviben, vagy a 30/257 7759-es számon.
ÜDv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest