-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #11501 üzenetére
Elvitte előled a tron pit bosst
Tényleg, hozatod valakivel személyesen vagy posta hozza?
szerk: na mit mondtam baz veszek lottót
Tegnap lemaradtam egy nagyon jó vételről, lassú voltam
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
napey
tag
Köszi
Kettő volt neki és véletlenül "alulárazta" őket. A másik most is fent van, korrigált áron...[ Szerkesztve ]
-
napey
tag
válasz radi8tor #11511 üzenetére
TRON az ugye 1 film? nem láttam még, a TRON disc battle-t is úgy kellett kigugliznom miaz amit vívni fogunk Csak teccett oszt megvettem bár sztem is túl van árazva. Viszont iszonyú szép és ami még érdekes, hogy a Monster Dognál nagyobb de felvéve mégsem tűnik drabálisnak
-
B.Ricsike
őstag
Nah, jólvan, én már nem is veszek Tron Pit Boss-t. Már lassan mindenkinek az lesz, tiszta divatszemüveg lett. Minden 2. emberen ilyen lesz.
Amugy tényleg csinálhatnál pár fotót mondjuk összehasonlításképpen, hogy a fejeden mondjuk egy Monster Dog hogy mutat, és utána a Pit Boss. Ha nem tünik nagyobbnak az nagyon zsír. De megnézném egy képen a fejeden mind2-t.
-
SupaCow
aktív tag
Érdekesség:
A teljesen fos 2mpx es telefonos fényképező szenzorommal lőttem 2 képet egy OO red polarized lencsén keresztülNem polarizált [link]
Polarizált :[link]
Ha lenne nálam fotógép akkor még nagyobb különbséget lehetne látni, ugyanis szabad szemmel lehetetlen kivenni részleteket a rézfedelű ház tetejéből, a szemüvegen át nézve vzsizont a rézborítás mintázatát is látni lehet.
f: @geboleather
-
olbeteam
tag
Polarized, fuel cell-ről van vkinek tapasztalata?
I can resist everything but temptation.
-
SupaCow
aktív tag
válasz olbeteam #11522 üzenetére
Ketté szedném a választ:
Fuel Cell:
Igen jó utódja a gascannak. Még nekem is tetszik/ jól áll pedig a gascanra egyik sem volt igaz. Jobban takar mint a gascan, köszönhető a nagyobb lencsének, és a magasabb száraknak. A szögletességét örökölte a gascantól, és ez valakinek nem áll jól.Polarized?
Erről mit szeretnél tudni?f: @geboleather
-
napey
tag
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #11525 üzenetére
Ez annyit ér amennyin most áll, 2000 ft-ot.
Nézd meg az O ikon kidolgozását, vmint a szárában csavarok vannak és nem csapok.napey: de itt original oakley render képek vannak linkelve, szal ez eléggé semmitmondó
[ Szerkesztve ]
-
napey
tag
viszont fire lencsével tök állat
-
DemonDani
addikt
[link]
sok minőségi cuccNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz radi8tor #11534 üzenetére
Sziloval van felnyomva, nagyon komoly nemsemmi kisiparos lehet az ürge
szerk: azért a hozzászólások is megérnének egy megemlékezést, azt kérdi valaki az eladótól: ez médin usa feliratos? LOL Mintha attól lenne eredeti a cucc hogy rá van írva hogy az államokban gyártva LOL Esküszöm megérett az emberiség egy része a pusztulásra.[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
MODERÁTOR
"Szia! NEM REPLIKA a SZEMCSI? Ne haragudj ,de kizártnak tartom ,hogy ezek a szemcsik eredetiek! Ha eredeti lenne nem tudnád adni 8 e.ért!"
"Szia! Senki se mondta,hogy eredetiek!! Ezért a pénzért jó minőségű replikát kapsz."
Hát bzmeg, akkor oda kell írni a címbe és a termékleírásba, hogy replikát árulsz. Ami ugyanúgy tilos.
Ja igen, ha rá van írva, hogy "médinjueszé" akkor tutira eredeti[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Sajna már az első kép sem stimmel, ugyanis tudtommal minden PitBoss Polarizált lencsével rendelkezik. Ennek meg nincs feltüntetve a lencséjén. Viszont 2db képen meg ottvan!
Utálom az ilyen simlis kis rohadék eladókat, legalább fényképezné le saját kezüleg, vagy írná oda hogy Replika tényleg.
-
napey
tag
válasz B.Ricsike #11537 üzenetére
Szerintem csak nem látszik bizonyos szögekből fényképezve a polarized gravírozás de ezek a fotók ugyanarról a szemüvegről készültek. Pont az a megdöbbentő, mennyire hasonlít az eredetire. De ha a csavarok miatt fake, akkor EZ is utánzat lenne a Flickr-en? Ezek jó képek és nekem teljesen eredetinek tűnik..
-
harryls
aktív tag
Koxx emlékszel a midnight/24k eye jacketre amiről írtam neked? Pont lemaradtunk volna róla, $114-ért ment el.
-
krain
tag
Jó reggelt! Az oakley fan találkozó időpontjával kapcsolatban mi újság? Olvastam ilyet h 10-e is szóba jöhetne, nekem spec az jobb lenne, igaz 1 istentiszteletet el kell halasztani du, de hát ez még belefér...
-
harryls
aktív tag
Ahhoz képest hogy ennyiért vettem egy zsír új OO black polár split jacket-et egy kicsit azért sokallom, igaz az eye jacket már már muzeális darab. A split-et most reggel hozta a postás. Tudom nektek nem túl bejövős de azért csináljak néhány képet?
A 10-e nekem is jó ha mondjuk legalább du 4körül találkozhatnánk, 5-fél6 körül el kell jönnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest