Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz #40935168 #21316 üzenetére

    azert az a sokan igenytelenek eleg eros volt, Kutyus.khm.. :((( hogy retrollibusz is legyen. Sok D40/90/ 1000D es hasonlo kaliberu vazzal es kitobival lott kepeket latunk mind a kezdoben, mind a haladoban,koztuk nagyon jokat is, toled meg nem sok D800-as kepet lattunk (max par point&shot kategoriaju osztrakkastelyost :U ), csak 1080pixel hosszu miniesszeket foleg.

    Valszeg osztjak paran a velemenyem, hogy aki amatorkent/hobbistakent fenykepez, az pont leszarja, hogy 50expobol 10-nel nem sikerul, ebben rejlk a digitalis vilag egyik elonye. Aki meg ezzel keresi a kenyeret, az okosan, elore utananezve, pro/kontrat merlegelve vasarolja be magat egy rendszerbe, nem egybol high end cuccal nyit, es kesereg, hogy eznemuugyvan, ahogy a mitulatbati mondta, amaz nem ugy van.

    Azt Neked is be kell latnod, hogy attol, hogy te megfeszulsz sem fog semmi valtozni, sot, esetleges dpreview-es forumokon panaszkodok miatt sem. Sot, meg merem kockaztatni, Canikon ambassadorok/evangelistak, ha kopkodnenek, akkor sem valtozna sok minden. Mert amig ilyen flaw-kkal megveszi a tomeg, addig szimplan nem erdeke egyiknek sem ugy fejlodni.Abban igazad van nyilvan, nem is vitatom, hogy ez csak a tobbi gyarto malmara hajtha a vizet kozep/hosszutavon.

    Az a baj, sokaknak az jon le a hszeidbol, hogy te megakadtal a tankonyvi szintu technikai reszenel a fotozasnak, nem pedig -igen, akar egyuttelve is a hibakkal/hianyossagokkal - elvezettel hasznalod az eszkozt, ami a hobbiat illetett kiszolgalni.

    Felre ne erts kerlek, semmi bajom nincs veled, normalis, kovetkezetes arcnak tunsz a hszeid alapjan, csak neha 0-val valo osztas tulcsordulast okozol a topiklakok felenel. :DDD

    Peace
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák