Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • YanezTTrain

    tag

    válasz OceanStorm #5128 üzenetére

    Nos a gondolat már megfordult a fejemben egy ideje. Próbálkoztam mindenféle terveket kieszelni a két szint összekötésére. Azonban a hely szűkössége miatt ebben a formában nem igazán megvalósítható a dolog, Illetve pont az állomás első vágányát kellene emelkedőbe vinni, ami a fél asztal átvariálásával járna. Akkor már egy picit nagyobb szabású dologba vágom a fejszét ősztől. A felső pályaszintet teljes egészében átépítem,valamint megszüntetem az alsó szint legbelső dilikörét. Mivel a helység, ahol a terepasztal van csak erre a célra van fenntartva, lehetőség van némi kis bővítésre, bár a hely szűkössége miatt a lehetőségek eléggé korlátozva vannak.

    A két kis dilikör helyett épül egy nagyobb inga rendszerű pálya. Igazából a jelenlegi asztalon csak körbejárni tudnak a szerelvények, komolyabb játékra nincs lehetőség. A fenti terv elkészülése után picivel izgalmasabb lesz a menetrend. Jelenleg csak a zöld pályakör fölött van felsővezeték, az átalakítás során a piros pálya is drót alá kerül. A lila - mellékvonal - marad tisztán gőz-dízel üzem. A vágányanyag és minden egyéb rendelkezésre áll, ősz közepétől nekifogok az átalakításnak. Addigra elkészül illetve beszerzésre kerül a szükséges felsővezeték anyag is.

    3D-ben pedig valahogy így fog kinézni a rendszer ha elkészül. Szerintem itt már sokkal változatosabb forgalmat lehet majd lebonyolítani.

    A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Új hozzászólás Aktív témák