- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz rasotamas #15086 üzenetére
Én most csak a málnára és a sövényre reagálnék.
Málna: vedd számításba a pettyesszárnyú muslicát, mielőtt nagyon bevásárolsz. A koraiakat és egyszer termőket eleinte még talán annyira nem károsítja (bár pár hét után már ott is akad bőven kukac), de a folytonérőnél benne van folyamatosan. Igazán jó védekezési lehetőséget még nem találtak rá. #15060 hozzászólásomban írtam rá egy elvileg (...) működő, vagy legalábbis állomány ritkító bio védekezési módot. Aztán fene tudja tényleg működik-e. Idén kipróbálom. Tavaly a sima almaecet nem jött be.
Permetezni teljesen felesleges, értelmetlen és saját magát mérgezi vele az ember, mivel az érés előtt pár nappal rakja bele a petéit a málnába.Sövény: szerintem, ha korrekt akarsz lenni, elhagyod el az egy métert. Erre rengetegen nem figyelnek, és ez nem jófejség... Nekünk a szomszéd beültette kb fél méterre a leylandikat a kerítéstől, át is kezdett nőni. Az a szerencséje, hogy egy részen nekünk is van, ahol neki, és ott tök mindegy. De kb 10 méteren többek között pont a málnához nő át, és minden évben 1-2x le kell vágnom az átnőtt ágakat. Ajánlom figyelmedbe és másoknak is az oszlopos (green rocket) leylandit. Én ilyet ültettem, 1,5-2 méter szélesre nő csak és max 8-10 méter magasra. De még ezzel is elhagytam 1 métert a kerítéstől... Kicsit lassabban nő, mint az alapfaj, de sokkal jobban kordában tartható. 30-40 centis növényeket vettem kb 4 éve, már bő 2,5 méteresek, még így is, hogy lassabban nő, mint az alapfaj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest