- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz hiperFizikus #13353 üzenetére
A bodzával az a baj , hogy egyfolytában levéltetves , nekem van egy vadon nőt bokor a végszomszéd és köztem !
-
bringasisti
őstag
válasz hiperFizikus #13346 üzenetére
Favorit. Egy bő hónapja vettem OT minőség. Nem idegesitem magam ha az autószerelő 500-at úgy gombol le rólam, hogy semmit nem csinál.
BENEFON DELTA--------N8
-
-igu-
addikt
Szivesen gazdagítanám a fórumot ontopik hozzászólásokkal, de mostanra a kerti munkák köre leszükült erősen: havat lapátolok, megtöltöm a madáretetőket és tűzifát hordok előre - rendelet szabályozza, hogy a lakóépületek 8m-es körzetében nem lehet 1 köbméternél több tűzifát tárolni.
Ez itt a kert:
És nagyjából így fog kinézni április közepéig (csak lefogy a fa a tárolóból).
Mindemellett így akkor van időm tervezgetni a jövő évi munkákat, és tuti, hogy jövök majd kérdésekkel.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
hiperFizikus
aktív tag
válasz hiperFizikus #13354 üzenetére
https://index.hu/belfold/2023/11/17/időjárás-meteorológia-alföld-csapadék-agrometeorológia/
Árvíz már van, már csak a radioaktív felhő hiányzik, ami mit is okoz ?
Ti hogyan álltok vízelvezetésből ?
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
Dorian
félisten
válasz hiperFizikus #13358 üzenetére
Dombtetőn lakom, szóval elég jól
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-igu-
addikt
Jobboldalt most megy az építkezés, baloldalt új lakók vannak, még csak köszöntünk egymásnak. Az első kép inkább hátrafelé mutat, na ott csak mókusok és madarak laknak (építettem is nekik szállást). Falu széle, utolsó utca, nem véletlenül mozdultunk ide.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
A mi házunk van a legmagasabban az utcában, minden irányba lejtő lejtő veszi körbe a házat.
-
Barret001
addikt
"Ti hogyan álltok vízelvezetésből ?" Mi kimagaslóan Szó szerint.
-
totron
addikt
A téli módi bemutatása is éppoly izgalmas, amit még fokoz is, hogy külföld, hó! Jöhet még majd szerintem. A köbméteres szabályozás tűzvédelmi szempontot takar? 8 méteren túl gondolom lehet, sokaknak még ma sincs meg, hogy alaposan kiszárított fával érdemes csak etetni a kályhát, a tüzépek állításai nem sokat érnek, legjobb a saját felügyelet mellett aszalt.
Falu széle, utolsó utca, nem véletlenül mozdultunk ide.
Bölcs.(#13358) hiperFizikus, már csak a radioaktív felhő hiányzik, ami mit is okoz ?
Azt tényleg inkább ne, nem tudnánk megtermelni a következő évi bespájzolandót, de még a csontvelőnk elfolyósodására is megnyílna az esély. Az meg olyan lehangoló.Erre nincsenek belvizek, csak napfény most, kézfejjel, pofalemezzel gyűjtsétek ti is a D-vitaminhoz szükséges eredeti Napfotonokat.
-
Kifejezetten elgondolkodtatott, hogy hol tartják be azt, hogy a kertet körbe vetetetik nagy fákkal, hogy árnyékos legyen a terület. Itthon nem igazán láttam ilyet, pedig van is "oktató videó" arról, hogy ez jól jön.
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
H-Zol
senior tag
Ezektől ahonnan linkeltél , nem kérdezted , hogy , honnan tudják , hogy lent víz hiány van, mit duktak le [link]
Nállunk egyelőre , nincs gond , nyeli a föld a vizet ! -
Jajj Istenem!
Elnézést hogy szőrszálhasogatok, de ezt nem bírom.
"ki jukadva"
Úgy írjuk, hogy: kilyukadva. Minden lyuk ly-vel van...
Tényleg bocsi, de ez nagyon fontos volt[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
ncc1701
veterán
Kerti tóba folyik az ereszcsatorna vize.
-
Nehogy ne írj! Folyatatni kell, csak javítással. Egyel kevesebb hiba lesz mostmár.
-
-igu-
addikt
-
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
Egy kis mezőgazdasági téma is jöjjön már , ne csak a helyes írás
Itt jól elkezdett fagyni az este , úgyhogy reggel ki megyek szántani , mert a sok esőtől egy kicsit el vagyok maradva ! -
válasz Jofi81 #13378 üzenetére
Köszönöm!
Higyjétek el nem rosszindulatból írtam. Engem is számtalanszor kijavítottak itt a PH-n (nem csak helyesírásból) és mindig megköszöntem.
Legyen on is (mezőgazdaság): Ha a mezőn kihajtott a repce, azt be fogják forgatni, vagy tavasszal/nyáron abbòl lesz a gyönyörű repce mező?
-
Z_A_P
addikt
Ti hogyan álltok vízelvezetésből ?
Piszkos nagy melo volt
Körbe lett törve a ház körül a beton, kiasva alap mellett, kapott akkor már egy kenhető vizszigetelo réteget, aztán 16xm xps, nade a víz a lényeg, szóval butykos lemez J alakban alapra rakva, kifelé néz, így védi alapot és kívülre kis csatornat képez , bele szokásos drencso, geotextil, kule. Az egész belekotve egy kiepitett fóliázott régi ciszternaba. Ebbe megy az esőviz is amúgy. Tehát talajvíz + esőviz a ház körülről ide van elvezetve.OK
-
ncc1701
veterán
-
válasz soldi3r #13389 üzenetére
Bízom benne, hogy szép lesz nyáron a repce mező .
#13391inf3rno
Ehh.. előzőt elgépeltem, de ezt tényleg el***ztam. Ez viszont nekem tanulság .#13396H-Zol
"nem lett bevetve repcével a sok egér miatt"Nálam most az a helyzet, hogy repce van a környéken, és egér pedig rengeteg. Korábban elkaptam vagy hatot, Tegnap a postaládából szedtem ki egy döglöttet. Hogy hogyan került oda nem tudom. Ezek szerint a repce vonzza az egereket?
Etetem a szomszéd macskáit, hogy kerüljenek felém is. Remélem nem ezt csinálják:
[link][ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz Szevam #13398 üzenetére
Nem vonza, ezek most valamiért nagyon fel vannak szaporodva , itt nállunk kritikus a helyzet , sokan már a búzát , árpát is ki szántották , mert mind ki ették
Nyolc éve volt még ilyen a helyzet , de akkor , tavasszal jelentek meg , és őszre már el is tűntek!
Nállunk akik el vetették a repcét , azoknak is 20-30% ami megmaradt , a többi ki lett szántva , nagyon komoly anyagi károkat okoznak ! -
Tárolóban volt egy kis elemózsiánk, ha éppen ott vagyunk legyen mit harapni. Nyitva hagytuk az ajtót ezek meg beszöktek. Kedvencük az aldis snickers mogyorója volt... Mindenbe belerágtak, csak a konzervek maradtak épek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest