Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz Capt.Obvius #96038 üzenetére

    Erre lehetetlen válaszolni, mert egyéni, hogy ki mit hall "high-end"-nek.
    Sok tételből áll össze és bármelyik oldalról (fejhallgató vagy DAC) meg lehet közelíteni, az általam tapasztaltak alapján az a jó ha van egy zenei fejhallgató és el lehet kezdeni tuningolni bármelyik irányba, egy igazán jó DAC meg mindent feljavít. Ha van egy technikailag kiváló zeneietlen fejhallgató akkor mélyen zsebbe kell nyúlni a forrással meg erősítővel és abból is ki lehet hozni talán jobbat.
    A forrás mindig jó és sajnos amit most jobbnak hallok (mindennel amit már korábban kiválasztottam), az enyémnél 4x többe kerül, pedig az se filléres, de az is hallgatható...csak van, ami már olcsóbb forrással meg erősítővel is megszólal és nem is feltétlenül éri meg további pénzeket ölni bele, hiába képes sokkal többre.
    Ez én személyes kombinációm ami legkevesebb pénzért a lehető legtöbbet adja zeneileg: Topping D10s + Stax SRA-3S + SR-Lambda, ez a fejhallgató mindig zeneien szól és a csöves erősítő csak tovább segíti hogy melegebb, zeneibb, nyitottabb hangja legyen, a forrás meg nem "zavarja" meg ezt a harmóniát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák