- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr.bence
aktív tag
nem is zörög olyan mint ha valamin csuszna valami tudom hülyén hangzik de ilyen ....
(mintha egy kb 2cm hosszu rudon csusza egy gyürü olyan hangja van
irjatok kérlek nektek is van ez a hang remélem csak én vagyok tudatlan.....
-
gr.bence
aktív tag
amugy eddig tökéletesen münködik a gép.nemtom mi lehet az de kétségbe vagyok esve
-
gr.bence
aktív tag
válasz Darth_Revan #4056 üzenetére
nem tennéd meg hogy kikapcsolt állapotban meg "rázod" jobbra-ballra hogy nem -e csinálja nálad is
kérlek szépen mert ha igen akkor nem küldöm vissza (amit nagyon nem akarok)
arra gondoltam hogy lehet a dvd meghajtó belső vége vagy nemtom.
arra is gondoltam hogy valahogyan leveszem a matricát valahogy lecsavarozom az alján lévő kis panelt (jobb oldalt) és csak megnézem lehet kitudom én is szedni azt a valamit.
ötlet?
-
horusz-
tag
EX600-076 tiptopom van és a kérdésem az hogy a beépítet kamerának a látószögét nem lehet szoftveresen álítani? Le vagy fel
Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
horusz-
tag
Esetleg tudtok valami megoldást arra hogy lejjebb kerüljön a látószöge anélkül hogy a monitort dönteném:
Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
modzso
csendes tag
válasz Darth_Revan #4062 üzenetére
I just want to help gr.bence and say him that i have read on an french forum that the same thing had happen to a man with such a notebook and it was just a spare battery that was not wellfixed.
And for the third time someone can answer to this question that is in rendes magyar:És hogy néz ki a GX600PX? Tiszta fekete belül és kívül? Matt vagy fényes? És az MSI logo fekete vagy piros?
A GX600PX-el az egér és a táska is van?[ Szerkesztve ]
-
gr.bence
aktív tag
modzso
nem olvastad hogy elvitte szervizbe vagy mit csinált vele?
-
gr.bence
aktív tag
válasz Darth_Revan #4063 üzenetére
ami az msi honlapon van fenn de turbo gomb be volt nyomva ugy értem el ennyit
-
modzso
csendes tag
válasz gr.bence #4067 üzenetére
Elvitte szervizbe mert elösször ö nem tud mi volt pontosan és persze nem akkar nyitni a notebook (garancia nem müködik azutan). És amikor megvisszajött a notebook az uzletvezetö mond hogy csak egy "spare battery" volt. Nem nagy gond de azt hisszem jobban kell visszaküldeni a uzletbe.
Érted mit mondam?
[ Szerkesztve ]
-
modzso
csendes tag
válasz Darth_Revan #4066 üzenetére
Köszi a valaszt!
Tudok beszélni franciaul is és akkor nem lesz hiba, csak nem biztos hogy fogod értenni mit mondam...
-
Darth_Revan
veterán
én is azt javaslom bence,hogy vidd vissza..én is a PCX-ből rendeltem és nekem pixelhibás volt és kézségesen cserélték volna,viszont szerencsére sikerült megcsinálnom magamtól itthon, így nem cseréltettem.
(persze ha megint előjönne véletlenül akkor én is viszem vissza) -
gr.bence
aktív tag
én is vissza fogom vitetni.csak nekem kell fizetni az elküldést is és most nincs lovém
-
gr.bence
aktív tag
esküszöm hogy annyi volt.isten az atyám
-
gr.bence
aktív tag
válasz Darth_Revan #4074 üzenetére
nemtom hol lehet megnézni?
-
rhonin
senior tag
válasz Darth_Revan #4060 üzenetére
én is megrázogattam de kikapcsolt állapotban minden irányban de nekem sem adott ki semmi hangot. de nekem mondjuk van egy olyan gondom hogy mikor nincs csaj a közelemben és mondjuk word fájlt olvasok akkor 5-10percenként a tapipad bal oldalán belül olyan hangot ad ki mintha ellenőrizni akarná a cdt vagy nem tom de eléggé zavaró nagy csöndben nektek is ezt csinálja???
-
rhonin
senior tag
válasz Darth_Revan #4074 üzenetére
a vid.kari memóriájára érted?? ha arra akkor a gpu-z nevü progival is meg tudja nézni.
-
Bernardo20
őstag
ezek közül érdmesebb a cor2dou-sat választani 15k ráfizetéssel?
MSI VR600X-240HU
MSI VR601X-012HU
esetleg van tapasztalat velük?
-
sevcsenko
csendes tag
Hali!
Mi a véleményetek erről a laptopról?
Milyen játékok futnak rajta?
MSI EX600X-076HU
PLS -
Dilikutya
félisten
válasz Bernardo20 #4080 üzenetére
Érdemes. Abban jobb a VGA chip is. Ráadásul a C2Duo már 65 nanos gyártástechnológiával készül, alacsonyabb az energiafogyasztása. A kisebb órajel ne ijesszen meg, eltérő architektúra, a Dual Core még a P4 féle Netburst-re épül.
sevcsenko: proci erős, RAM sok, a Go8400 VGA pedig saját memóriával rendelkezik, legújabb generációs mobil cucc, szerintem minden. Persze a Crysis kaliberű játékoknál valószínűleg a grafikát kicsit vissza kell fogni.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
k.barni
csendes tag
Sziasztok! Én egy MSI GX600PX-013HU WXGA Glare notebookot szeretnék venni, és arra lennék kíváncsi,hogy az van írva,hogy vistát támogatja. ez azt jelenti,hogy xp-t nem is lehet rátenni?
Meg amúgy mi a véleményetek erről a laptopról?
Előre is köszi -
cucka
addikt
válasz Dilikutya #4082 üzenetére
a Dual Core még a P4 féle Netburst-re épül.
ez így nem igaz. asztali gépeknél valóban ilyen elnevezéssel árulták a pentium d-ket.
notebooknál a netburst architektúrát már elég régen kidobták, az utódokat pedig pentium m-nek nevezték el (banias, dothan magok). a dual core (yonah mag) az gyakorlatilag ezeknek a pentium m prociknak a kétmagos változata. -
Bernardo20
őstag
-
Merkjam
csendes tag
válasz házimozis #4041 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget a radeon telepítéséhez XP alá! Remekül megy, összehasonlíthatatlan az ezt megelőző állapotokkal! A laptop jobb oldalán találtam egy érdekes antenna portot, szerintem wifi antennáé lehet. itt van róla egy kép, és egy közeli egy valamilyen GPS-ről aminek ugyanilyen portja van. MMCX port, egy pigtaillal ráköthető akármilyen nagy antenna.
itt a kép róla
nincs valamilyen tippetek hogy tudnám felrakni az Atheros 5007EG kártyát XP alá? keresgéltem drivert de nem nagyon találtam[ Szerkesztve ]
-
smallsystem
csendes tag
Sziasztok!
Testvéremnek szeretnénk egy laptopot, otthoni használatra.
MSI EX600X-076- ra gondoltunk. Nem tudja valaki hol lehet előzetesen megnézni, mert legtöbb helyen csak rendelésre hozzák?Van esetleg valakinek tapasztalata vele, hogy működik?
Kijelzője milyen?????
Láttam EX600 típusból még vagy 8 féle váltzoatot,(076, 004, 040 stb) de nem igazán értem miért van köztük akár 80e ft különbség, mert a benne lévők alapján nem indokolt.
A kijelzőnél láttam eltérést, az tényleg ennyit számítana?Néha egy kis játékra is be lenne fogva Call of duty4 World in Conflict kaliberű játékok elfutnak rajta?
köszi
-
k.barni
csendes tag
Üdv ismét!
MSI GX600PX-013HU WXGA Glare
Bővíthető ennek a memóriája???
Van ilyen vkinek? Vélemény róla? -
nagyúr
Sziasztok
A gondom az hogy nem tudom telepíteni XP alatt a hangdrivert.
Valamiért mindig kilép a telepítés vége előtt és ezt írja ki:
"A Realtek HD Audio eszközmeghajtó telepítése sikertelen!!"
A gép amúgy egy MSI EX600-076HUMés que un club!
-
viktor2105
csendes tag
hello nekem legfőbben játékhoz kellene laptop mint plrysis,Pro Street ja és ha lehet ne haladja meg 200k és legyen bővítési lehetőség
-
janos666
nagyúr
Szerintetek mikorra várható az MSI következő gamer notebookja? Még február-március körül vagy csak valamikor jövő nyáron?
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
GSRrider
csendes tag
válasz viktor2105 #4094 üzenetére
Az igényeid érdekesek.....
Ilyen játékokkal akarsz játszani és max. 200e lehet a laptop? Ez ugye nem komoly?-= Az óceánban több repülőgép található, mint tengeralattjáró az égen. =-
-
GSRrider
csendes tag
Srácok!
Itt lapul az asztalon előttem a zsír új GX700PX-055HU-m!
Hogyan kezdjem feltolni rá az Xp-t? (Gondolok itt a Sata vezérlő megoldására....)
-= Az óceánban több repülőgép található, mint tengeralattjáró az égen. =-
-
GSRrider
csendes tag
Úgy látszik, magyarországra kispórolták belőle a TV tuner-t.
-
BluEyes
őstag
válasz GSRrider #4098 üzenetére
Telepítő betesz, ha látja a vinyót, telepítheted is. Ha nem látja, biost átnézed, hogy van-e lehetőség a hdd ide-kompatibilis üzemmódba kapcsolására. Hogy milyen néven lehet a biosban, az gyártónként teljesen változó. Ha ilyen lehetőség sincs, akkor integrálsz egy sata drivert nLite-tal a telepítőbe. Hát kb. ezek a lehetőségek.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
GSRrider
csendes tag
válasz BluEyes #4099 üzenetére
Köszi.
Már próbáltam ilyen integrált telepítő lemezt készíteni.
Mikor elindítanám ezt az nlite-1.4.1.installer-t, akkor azt a hibaüzenetet kapom, hogy:
Az NTVDM CPU meg nem engedett utasítást talált.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a "Bezárás" gombra.Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 OLED 120Hz ScreenPad+ i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Dell Latitude 7490 üzleti laptop
- Hibás lenovo t570
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest