Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    válasz asadasad22 #7532 üzenetére

    a kijelző az nem is kérdés, de szerintem ennyit nem ér ez a lejátszó...
    - csak 3 col. ami azért kevés ám a 3,5-jöz és 3,3-hoz képest, így pixeleket is megspóroltak.
    - nem értem miért OLED-et b*sztak bele, amikot a cowon és iriver is amoleddel állt elő ami jobb minden téren.
    - a hang az biztos fantasztikus, de szvsz azért, egy füles szerintem inkább lekorlátozza az ember mintsem maga a készülék egy szinten túl.
    - wifi: oké, klassz dolog, de ehhez meg túlképp atom kicsi a kijelző (szerintem min 3,3 kellett volna, 480*272-ben), és ahogy elképzelem, itt nem lesz olyan ipod touch szerűen fantasztikusan gyors böngészés, és megjelenítés, lapozgatás... nagyítás, etc.
    - a gombok jó helyen vannak etc. a füles bugója is jó helyen van, ámbátor közben filóztam és a cowon csatija sincs ám rossz helyen. néha kifejezettem hátrány ha fent lóg össze vissza a kábel a készülék tetején.
    - én is a sony-ra hajazok, valszeg még várok egy kicsit, több videóra, képre, de 80-at ez nagyon nem ér meg, egy fél évet meg nem várok a megvétellel.

    azért a cowonnál is vannak nagy butaságok:
    - basszus, nem lehet csillagozni a zenéket? ejh... (pedig milyen hasznos egy válogatás mix-albumon)
    - mi az hogy igy akad egy ilyen hardveren az UI néha?
    - mi az, hogy a tct szöveget nem lehet elfektetni, igy dokkal kényelmesebb lenne olvasni kevesebb pixel lenne kitöltetlen, valamint; mi az hogy nincs olyan olvasásnál, hogy teljes képernyő? ez is vicc. ez még a cowon d2-ben is benne volt alapból.
    - a cowon és iriver részemről pénzlehűzást végez, mert biztos ebbe is mehetett volna wifi. ahogy szokták volt mondani, félkarű óriások.
    - a sony jól látja a dolgokat... csak az árazása durva. monjduk igy megértem mért nem raktak bele nagyobb kijelzőt etc... dededde...
    hétvégén írok az infopatikának, hogy "gratulálunk, ez ám a gyorsaság..." mert még mindig sehol nincs a lejátszó... így meg aztán várhatom, hogy lemenjenek majd az árak... kinn már lassan levinnék a cowon árát, mire ide beér... viccc...

Új hozzászólás Aktív témák