Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz fericske #29418 üzenetére

    No megjött a napokban az x3 lite.
    Ma jutottam odáig, hogy behatóbban foglalkozzak vele.
    Megerősíteni sajnos nem tudom, hogy valóban benne vannak-e az ígéretes cuccok úgymint a sabre dac meg a texas opa. Szétszedtem amennyire lehetett anélkül, hogy tönkretettem volna (szépséghiba nélkül nem is úszta meg), de nem sikerült szemenszedni a dolgokat, köszönhetően a sok árnyékolásnak.
    Próbálkoztam szoftveresen is, de a hangchipekről sosem kaptam semmit. Még ezek a progik is csak arra mennek rá amire a legtöbb ember, cpu, gpu meg camera chipek csak, hogy játszani meg kamerázni lehessen vele (engem pont egyik sem érdekel egy telefonban).
    Szóval nem tudom.
    A hangja alapján nincs benne sabre chip, eltekintve egy kis karcosságtól a magasoknál.
    Egyébként nem rossz hangú az x3lite. Kicsi előbbre lépés a kedvelt xt890-emhez képest, amibe tudom, hogy egy texas opa van.
    Neutron playert használok. A teló 5.1 androiddal jön, és a Neutron 5.0-tól tudja kezelni a dedikált dac-ot, nem csak 6.0-tól mint a többi lejátszó.
    A hangjáról:
    Helyén kezelve a dolgokat, $130-ba került, és még egy eldobható borotvát is kaptam hozzá!!
    Neutrális az EQ-ja, lapos, nem vettem észre kiemelést sehol. Dinamikája jó, nem kiemelkedő, de nem is éreztem hiányosságokat a mélyeknél, viszont a magasok kicsit vágottak, nincs meg a lecsengés. Természetesen semmi hangzásmódosító izé sincs bekapcsolva rajta.
    Megnéztem mi az a dolby atmos, és csak az amit vártam, egy loudness kapcsoló.
    A tere az mondhatni átlagos, amit igazából én meg is szoktam és ki is vagyok békülve vele. Ténylegesen jobb teret produkáló cuccokal eddig csak ténylegesen magasabb árkategóriában találkoztam, szóval...

    Ami elbizonytalanít a specifikációval kapcsolatban az a teló fejhallgató kimeneten jövő hangerővel kapcsolatos.
    Ez ugyanis akkorát szól mint egy ágyú. A beyer dt860 az impedancia konverterrel feladja a leckét a korg ds dac100m-nek, ameddig e telón csak egyszer mertem teljesen feltekerni vele a hangerőt teljesen kíváncsiságból, de többet nem teszem, mert a süketséget kockáztatom vele. 60-70% elég a Beyer-hez, hihetetlen.
    Ja! A lényeg majdnem kimaradt az előbbiből. Tehát szól mint egy ágyú, de nem torzít! Ezt naggyon bírom benne.
    Szóval az amp szeksön iz misztériösz nekem.
    Tehát ha nincs benne dedikált dac, akkor felteszem nincs hozzá komolyabb erősítő sem, igaz?
    Ebben meg füllel hallhatóan egy komoly erősítő van, lehet nem is egy...
    Összességében nem csalódtam benne. Hordozható zenegépnek nekem ez teljesen jó utcára, és még telefonnak sem utolsó.
    Gond nélkül benyelte a simkártyát és másodperceken belül már a halózaton volt (UK-ban). Rádásul úgy visz 2 simet, hogy mellette lehet bővíteni sd kártyával, nem a 2. sim helyét foglalja el.

Új hozzászólás Aktív témák