Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz seadrone #96929 üzenetére

    Szia!

    Tavaly augusztusban vettem egy z750-et. Előtte kb volt egy babettám meg egy simsonom 15 évesen. (most már vagyok a duplája ;) ) Mindig is vonzott a dolog, de csak tavaly történt meg az velem ami a kezdő lökést adta. Októberben be is fejeztem a jogsit.
    Azért ezt vettem, mert egy haver haverjáé volt, így a megbízhatósághoz közelebb kerültem, mintha egy idegentől vettem volna.

    Szívem szerint én sem vettem volna 400-asnál nagyobbat, de mivel a motoron csak esztétikai sérülések vannak, jó vételnek számított. Egy DRZ-t akartam amúgy, amire most is fáj a fogam, de az páros közlekedésre kb alkalmatlan. :D

    Na csak azt akarom mondani, hogy úgy érzem nem lőttem fölé. Tisztelem a járgányt, tetszik (nézegetem én is :D ), sokat vezetek autóval, talán ez a rutin is ér valamit. Bizalmatlan vagyok az autósokkal, és a kereszteződésekben, de jelenleg azt mondom, jó lesz ez nekem. Nyilván a tavalyi szezonról lecsúsztam (persze azért nem bírtam ki, hogy 2-5 fokokban ne menjek 20-40 km-eket, amihez persze az is közrejátszott, hogy a kocsimat összetörték... :((( ) idén meg még sokat nem mentem, de ha tényleg azt mondod ennyit közlekedsz, akkor véleményem szerint lesz benned egy kellő szemléleti mód a közlekedésre való tekintettel, amit figyelembe véve tök mindegy, hogy 250-es vagy 600-as motoron ülsz. A perec az perec. 250-essel is tudsz menni 150-et, ugyanúgy nem fog védeni mint egy nagyobb. Meg nem is muszáj gyorsan menni. Lehet röhögni rajtam, de én marhára élvezem 100-as tempóval is az utazást. Sőt, minden percét élvezem, a váltást, a kanyarodást, lényegében azt hogy nincs körülöttem semmi, csak az a vasparipa alattam. :)

    Ruháról meg szintén annyit, hogy ha egy kicsit is kellemetlenül érzed magadat benne, MEG NE VEDD! Nekem gyorsan kellett gönc a suli miatt tavaly, arra már nem maradt annyi gempa, vettem is egy olcsó 2 részest csizmával, most árulom. :D Azóta beszereztem egy másik szettet csizmával együtt, mert annyira nem bírtam elviselni magamon. Rajtam ostobán állt.

    Ezek nem releváns tanácsok, hanem egy közel hozzád hasonló kezdő véleményei. ;)

Új hozzászólás Aktív témák