Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz Bogyó bá' #72664 üzenetére

    Talán annyit még idén nem sikerült mennem egy nap. Idén sajnos nem jött ki úgy a lépés, szabi, accony szabi, idő, meló, hogy hosszabb túrára elmenjünk. De voltam vele Bükkben, Mátrában, Tiszató Hortobágy környékén 1 éjszakás mini nyaralásokra. Igazából először magyarországot járnám be vele ha lesz idő végre. Burgmannal annyira nem volt rossz de a kis kerék miatt nem volt annyira fun alsóbb rendű kátyusabb utakon.
    Kényelem, igazából én baromira elégedett vagyok vele, marha kényelmes számomra, minden tökéletes helyen van, egyenes gerincel ülök, mindkét talpam leér. (190 centi vagyok 120 kilóval) Nekem speckó seggem van a legjobb bőrfotelban sem tudok fél óránál többet ülni, elkezdek mocorogni. MaciMocival is megszoktam állni 1-1,5 óránként nyújtózni, bagózni de a Burgmanon fárasztóbb volt, itt azért baromi sokat segít, hogy ki tudok menet közben is nyújtózni és nem a gerincem tompít minden úthibát. A Burgira mindenki azt mondja hogy fotelrobogó, ami városban meg kisebb távon adja ki igazán felpattansz gó, de amikor egy keresztborda seggbe b@sz mert feltolja egy fának a gyökere a plasztert akkor nem köszönöd meg...A kézzel állítható plexi egy áldás. Minimumon melegben lobog a mellszőrzetem, maxin esőben meg úgy eltolja a szelet hogy a bukómra nem jön víz, és át is látni rajta rendesen.
    Viselkedés dönthetőség. Ugye ez nem egy kanyarvadász gép, meg én sem vagyok az a lapra döntős, najó nem derékszögben kanyarodok, de ahhoz képest mekkora dög alig alig nehezebb kezelni mint a 250-es endúró kecskémet ami a burgi elött volt, fele ekkora súllyal. Burgit is nagyon könnyen lehetett dobálni, ez sem sokkal másabb, meglepően kezes, Bükkben azért kiadta ;]
    Teljesítmény gondjaim nincsenek, nekem bőven elég ez a 65 ló, városban 3500 fölé nem is pörgetem, autópályára nem járok, lakott területen kívül 90-100 között krúzolok, nem izgat a sebesség, inkább nézelődök.
    Alattam 5 litereket eszik városban, melóba is ezzel járok 20-20 kilóméter naponta, esőben is :)
    Nyaraláskor 4,5 fele jött ki 2 személlyel pakolva, tartós 90-100nál.

    Remélem megbízhatóságban sem lesz vele baj, szerelőm azt mondta ez Honda ne aggódjak :DDD
    Meg a dóvill a transalp blokkal azt mondja örök élet.

    Van pár dolog amit még rá akarok rakni. Custom ülés, kell egy új markolatfűtés, talán egy fokozat kijelző, s KB ennyi, meg ha lesz emberi áron akkor az indexhez egy gyári szél terelő.

    Amit mindenképp javítani kell rajta az az első búra, sajnos kavics károsan vettem, így vennem kell egyet rá, illetve meg kell nézetnem a búra magasság állítást mert akármit tekerek rajta meg sem moccan, lehet amikor kavicstól kapott egy pofont akkor ott elment valami...

    Ezen kívül hibátlan.

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák