Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz bigdady #69317 üzenetére

    Nem húzni akartalak amúgy. Én is azt vallom, hogy mindenki úgy közlekedjen, ahogy biztonságosnak érzi. Aki mögötted meg gyorsabban menne, az kikerül és elhalad. A motorozás "túlélése" szerintem legfőképp szerintem attól függ, hogy megvan-e benned az alázat vagy nincs. Ha nincs, akkor előbb utóbb felcsavarodsz valahová, az ziher.

    A majrécsíkot eddig én is néztem, a saját 1-2 centimet is szégyelltem kicsit. DE miután most kint voltam a pályán, szarni fogok erre. Ugyanis most tanultam meg, hogy azt,hogy nullára redukáld a majrécsíkot, arra közúton nincs lehetőséged, legalábbis biztonságosan biztos nem. Mert azt a bedöntést amit most megcsináltam a pályán, közúton nem hiszem, hogy megmerném csinálni, hacsak valami helyzet nem kívánja. De ezt a pályázás előtt még nem tudtam. :B

    Viszont azt is biztosra mondom, hogy az embernek képeznie kell saját magát, hogy mindig kicsivel többet vár el magától, kicsit jobban kiteszi a határt, a saját érdekében. Nem azért, hogy a közúton 160-nal borogassam a motort, hanem mert szeretném, hogy ha pl egy beláthatatlan kanyart véve hirtelen ott lesz a sávomba egy döglött róka, akkor ne pánikszerűen berántsam a féket, biztos balesethelyzetet okozva magamnak, hanem teljes lelki nyugalommal, magabiztosan még mélyebbre döntsem inkább, így elkerülvén a gondot.

    És hát igen, tagadhatatlan, hogy kicsit vérmérséklet kérdése is. :B

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák