Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    válasz HSM #63264 üzenetére

    azt ugye tudod hogy amikor figyeled a balfaszt és TUDOD érzed a zsigereidben hogy meg fogja csinálni a faszságot az már nem pánikreakció? mert késznelétben vagy, ha akár csak mentálisan is, akkor is az már nem az a zsigeri sakk matt pánikreakció.

    50 ezret lemotoroztam. donorként. Megoldottam számtalan olyat amiben ott lehetett volna maradni. és pereceltem pániksatufékest olyan helyzetben amiben kb a motorfék is elég lett volna.

    A megoldottak jelentős része olyan volt ahol látod hogy julika mire készül. és köré tervezel. Volt totális sakk mattom ahol utassal fékeztem stoppiet sikító első kerékkel és sikerült SZINTE állóra fékezve beletoccsanni az előttem besatuzó baromba. Motor fel se dőlt. Iszonyu büszke voltam mert ha azt elkúróm akkor utassal motorral csattanok bele jóval gyorsabban a baromarcúba.

    Vagy amikor megkezdem az előzést két autósat és a hátsó nekiáll amikor mellette vagyok, nem érdekli ( hogy nem hallotta a 8-10 ezren visító CBR900RR-t azt valahogy nem hiszem ) és kirántja a kormányt. Szintén utassal lehetett kimenekülni oldalra a felfestésen túl a porba és húzni tovább menekülni előre.

    Aztán ott volt a pánikfékes perec. Elbambultam egy tizedmásodpercre. csorogtam a két sor között 50-60. villant egy féklámpa valahol. felrezzen belemarkol fetreng. Ettől megvédett volna az abs.

    Ez mondjuk három eset volt ami a hirtelen nem készültél fel. két olyat ami lehetett volna nagyon csúnya hibátlanra megoldottam. az ártatlan semmibe meg mert éppen egy pillanatra máshol voltam elfetrengés.

    Csak azt akarom ám mondani hogy a közutakon ha figyelmesen vezet az ember akkor tényleges zsigeri azonnali reakciót kiváltó szitu NAGYON kevés van. Mert megtanultad felismerni a hülyéket. Ergó ezeket megoldani NEM egyenlő a pánikreakciókkal.

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák