- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
errrtu
aktív tag
SziasztokMegnézné valaki hogy full feltöltés után, amint leválasztja a hálózati töltöről a telefont, mennyire esik vissza a mV?
Nálam ez most úgy néz ki, hogy 4164mV-nál van teljesen feltöltve, leválasztom és egyből leesik 99% 4132mV-ra.
Ez normális?Jó, vegyük úgy, hogy nem szóltam Nem vagyok egy Bólyai de így leírva úgy tűnik az az egy százalék pont annyi amennyi...
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
andras128
csendes tag
Az 50-es nightly látványosabban kevesebb akksit fogyaszt. Szerintem 20% is lehet a különbség a korábbiakhoz képest!
-
kano
nagyúr
válasz errrtu #14902 üzenetére
Ez normális, de 4172-74-ig is felmegy. Nem mintha ez számítana is valamit.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Lacopapi
addikt
Kedves Fórumtársak! Most olvastam-letöltöttem és ezennel mindenkinek ajánlom Marketről a "kulturalis gps" nevű vadonatúj szolgáltatást. 40 Mb,de hasznos infok tömkelege van rajta,annak is jó,aki mindent tud....kicsit lassan indul elsőre,de belejön
Érdekes kezdeményezés,nekem tetszik. -
BitiOne
tag
Hy all!
Defy+ akkumulátorát vett már valaki sima Defy-be? Nem gondolkodik rajta közületek valaki? Ha netán tudtok boltot ahol árulnak érdekelne (Magyarhonban). Ha pedig rendel valaki külföldről beszállnék én is ha bevesz az illető.
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
natë
nagyúr
Go SMS Pro-nál már nem állítható be, hogy az legyen a default üzenetküldő alkalmazás?
Ahogy látom csak az ikonjával indítható... -
mm89
őstag
Annyit kell tenned, hogy a gyári sms appban kikapcsolod a figyelmeztetéseket, megnyitod a névjegyeket, rányomsz az egyikre, kiválasztod, hogy sms küldés, aztán felajánlja, hogy melyikkel akarod, ott kiválasztod a Go-t meg ki is pipálod hogy ne kérdezze többet. Ennyi.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
RootRulez
félisten
Android topikba nem tudtak megelelőt.
Itt hátha van valaki,a ki tlaálkozott már vele.Van olyan progi, ami kiírja a status baron, mennyin megy a proci? nem a kihasználtság kéne, ahenm az órajelek.
Widgetet találtam, de olyan kéne,a mi az óra mellett írja ki, és mindig látom. Érdekelne,mi mennyire kényszeríti a procit órajel emelésre/csökkentésre...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
KFeri22
tag
Hali!
Véletlenül töröltem a Talk-ot a system/app-ból. Azóta nem engedi újra telepíteni. Astroval és Fájlkezelővel próbálkoztam. CM7 van fenn, ha ez számít. Nagyon megköszönném a segítséget. -
anglergab
addikt
Sziasztok!
Viszonylag gyorsan merül a Defy CM nightly 53-mal.
Éjszaka (~ 8 óra alatt) repülő üzemmódban ~3 %-ot, nem repülő üzemmódban pedig ~ 10 %-ot is merül. A Blade repülő módban sokszor 0 %-ot merült, bekapcsolt GSM funkcióval pedig néhány %-nyit.
Mi lehet a megoldás? (rom-ot egyébként nem szívesen cserélném) -
Svero
csendes tag
-
natë
nagyúr
Javaslom addig, amíg nem derül ki az igazság, senki ne használjon Defy+ romot a telefonján.
-
domerator
veterán
Nebazzmár... most a miui, vagy a defy+ rom gyilkolássza a ledet? ... és miért pont a search gomb ledjét?
(szerencsére eszem ágában nincs megválni a miui-us-től... pláne nem ilyen összevissza hegesztett romokkal próbálkozni...)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
RAiN91
őstag
Ha fent van a MIUI, akkor arra mehet full wipe-val a CM7? Vagy mindig vissza kell térni gyári 2.2-re?
-
domerator
veterán
A mai changelog előzetes alapján megint nem sok minden fog történni a miui háza táján... nagyon egyben van ez a rom.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tzl
senior tag
-
SoulReaver
veterán
Tudtok valamit mondani erről a miui rom ról ami most új?
Nekem most a wiui 1.10.28 van és hát csinál sok hülyeséget :S pl a launcher pro val nekem kivan a .... rádió van, h indításnál fagyi, hamar merül ha netezek wi-fin keresztül stb.. jah és nagyon sok idő mire bekapcsol a teló :S
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest