Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz radio100jozs #8489 üzenetére

    Na ne már te is kezded? :D

    Akkor leírom részletesen. Ócsa még tavaly kész volt, csak idén adták át. Alsónémedi most épül (ott is átadás közeli a dolog).

    Ezen a listán nincsenek fent a már elkezdett és még kétes projectek vagy a még nem elkezdett projectek. Gyakorlatilag sok értelmét nem látom a listának, mivel csak akkor kerül fel egy város, ha az adott project már biztosan elkészül időre.

    Lásd Bugyi esetét, kábeleznek ezerrel elvileg (ismerősöm is járt arra), még sincs rajta a listán. Monorierdőnek is nekiesnek Monor után, szintén hiányzik a listáról. Tudod úgy igérgetni hogy semmi sem biztos, azt se a Telekom sem fog se senki más.

    A Dabasi irodában többeknek is jelezték hogy már ősszel elérhető lesz Táborfalva környékén az internet, sőt, amit említesz Örkényt ott már régebb óta kész tervek vannak a kiépítésről.

    Hernád, Örkény, Táborfalva még idei projectnek néz ki. De majd csak akkor kerülnek fel a listára, ha kimész az utcára (pl. tételezzük fel hogy Hernádon laksz), és látod a szerelőket dolgozni, és már megállapodás is van az átadásra. Mert ellenben nem kerül fel a listára a dolog.

    Ez a lista most bővült és még bővülni is fog idén. Nem kevés település hiányzik róla. A Telekom részéről ez egy durva megtévesztés egyébként mert hát vakon nem ígérgetnek más értelme meg nincs, mégis úgy írják ki, mintha idén csak annyi város lenne mint ami fent van. Máshogy kellett volna kiírni ezt. Nem 2015-ben átadott települések, hanem 2015-ben eddig már meglévő projectek....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák