- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vepe
őstag
Van egy eladó Jaguár /távcsöves/számszeríjam (bolti ár feléért), kiegészítőkkel. 2 éve vettem újonnan, nem engedélyköteles. Szinte használva sem volt, csak itthon porosodik.
Akit érdekel privi.
-
dfdfdf
őstag
Urak/Hölgyek van egy ilyen félkonfigom
Túlárazhattam? -
szasanyi
félisten
válasz dfdfdf #80054 üzenetére
Ez majd kiderül, mert minden pontosan annyit ér amennyiért megveszik. Sajnos az ármesterek már elmentek szabira, mert ott tudnának pontosabbat mondani (bár ahhoz is kellene a kor, a "körítés" ami van hozzá és az állapot).
-
aktív tag
válasz dfdfdf #80057 üzenetére
- Elsőnek is bocsi , az lehet de egy i3 10100f 28.- ram 2*8 2666 20.- egy puritán deszka de m2-vel 20.- és mindenre van gari 3-év mert új !! és .... [link]
- Így nem is értem azokat a vásárlókat akik vesznek ddr3-al 2-3-4-gen i7-et 50-80-ért ..... hol élnek szatyorban ???**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
törölt tag
válasz szmolcsi #80058 üzenetére
nagyon nem vagyok naprakész a hardverekkel, de az előző lapomba i7 7700k lett volna a csúcs proci ami kb 6-7 éves lesz, mégis 80-100 ezrekért akarják adni igy a régi fejlesztés helyett vettem új lapot meg egy i5 10600K-t ami szarráveri olcsóbban. Nem és értettem miért kérnek azért a régi csúcsprociért annyit. Érdekes ára van némelyik régi hardvernek ( itt most nem a témaindító eladóra reflektáltam)
-
aktív tag
válasz #81556480 #80060 üzenetére
Nem jó helyen nézelődöl én múlt hónapban vettem i7 8700-et 16gb memóriával alap 2133 , egy fapados deszkával de 55-ért , de a kérdésedre a válasz /jó apám mondta/ míg szar van fiam , légy is lesz !!
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok.
Eladó Nokia 800 Tough strepatelefon.
[Nokia] -
törölt tag
válasz szmolcsi #80061 üzenetére
De az nem egy platform vagyis így ezzel most eléggé kifordítottad amit írtam. Én adott platform elérhető legerősebb processzorát kerestem hogy ne kelljen lapot váltani. Azok vannak túlárazva. átlagosan 70-80 volt ősszel ez a 7700K . Ennél olcsóbban vettem az újnak mondható 10600k-t ami még erősebb is. ( hardverapsós árakról beszélek)
-
aktív tag
válasz #81556480 #80064 üzenetére
De-de értelek csak pont erre akartam rámutatni hogy nem csak itt kell nézelődni mivel én egy egész félkonfigot vettem olcsóbban mint te a procit , így nem is csodálom hogy váltottál !!
Elég sokan vannak itt , akik csak hirdetnek de nem adnak el semmit , sőt ha egy túlárazott dologba csak egy postát is meg próbálsz bele faragni vagy te minden ......**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Keresek : 195/50/15 vagy 185/55/15 téli gumit 2 vagy 4 darab érdekel 2017 gyártási évtől
Tel: +36309420054
Emil: fiok.tartalek@gmail.com
BUÉK!!! -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Házimozi erősítő "javítására" kellene szakértő jelentkező, esetleg tipp hol érdemes érdeklődni
Egy Onkyo TX-NR807 erősítő bekapcsoláskor nem aktiválja a DSP-t, de ha több percig bekapcsolva van hagyva (10-15 perc), majd ki/bekapcsoljuk, akkor aktiválódik a DSP rész is és lőn hang.
Szomszéd utánakutakodott és több YT vidit talált, ahol hőlégfúvóval megmelegítették a DSP chipet és az eljárást követően ez a probléma megszűnt létezni.
Nos, a videókban precíz hőfokszabályzott hőlégfúvót és hasonló kaliberű infrás/lézeres hőmérőt használtak az eljárás során.
Tehát ehhez kellene szakértő javítómester
read-only mode on the forum
-
törölt tag
Ez az a jelenség amikor a forrasztás a hőingadozás miatt elreped valahol achipnél, és a " hőlégfúvózás" ideiglenesen megoldja ezt a problémát. De ez egy meglehetősen gány eljárás és a chipet is ki lehet nyírni vele. Ezt BGA szuakember újra tudja forrasztani úgy hogy megint jó lesz és nem teszi tönkre ( mondjuk régi xboxnál ez gyakori hiba) [link] itt lehet érdeklődni ha komoly a szándék. Hőlégfúvóval nem lesz ember aki garanciát ad, vagy egyáltalán szerintem normális szerelő nem is vállal ilyet. Nekem volt egy (szó szerint) kukából szedett ősrégi xboxom, azt meghőlégfúvóztam és hónapokig jó volt, aztán megint meg kellett csinálni Végül eladtam ugyanúgy hibásan alkatrésznek .
-
törölt tag
Én legjobb tudomásom szerint nem foglalkozik miskolcon senki ilyennel .Majd kijavítanak ha igen, de arra felhívom a figyelmed hogy jópá réve mikor még tuti biztosan nem volt ilyen gépe senkinek miskolcon, kontárok akkor isvoltak akik jobb esetben átvették az árut elküldték egy olyannak akik BGA-znak, majd rátették a hasznukat, rosszabb esetben ők is kamu hőlégfúvós technikával meggányolták és visszaadták a konzolt jó pénzért. Volt olyan akik konkrét sütőt tartottak fent erre a célra ( hőlégfúvó helyett van a sütőbe rakós megoldás is ) tehát jól körül kell járni hová adod a cuccot. Én F27- szervízt tudom ajánlani. Nem miskolci, de maxi korrekt és meglepő dolgokat is megjavított már nekem. Régebben benne volt abba a bga-s topicban is.
-
mycso
veterán
válasz #81556480 #80070 üzenetére
Pedig volt egy emberke jó 10éve a vologdán, mindenféle profi cucca volt, annó innen fórumról ajánlották, notebook vga-t javított nekem.
Most elkezdtem visszakeresgélni a privát üzeneteimet, hogy hátha, de nem találom... (egyelőre)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
Devid_81
félisten
Sziasztok ujra!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek!
Segitsetek mar legyszi be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja ismet iden!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most a #41000 lenne kozel, de ugy latom nem nagyon megy nekik ismet , igy segitsegre lesz szukseg
Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszi elore is!...
-
törölt tag
válasz szmolcsi #80073 üzenetére
Az jó akkor. F27 pár éve csak akkor kért el pénzt ( 10k) ha működött. Ha nem akkor csak futár. Igaz ez egy tolószék vezérlő volt, lehet volt benne némi érzékenység
#80074Teng oké. De akkor még ez létező dolog? lehet tudni pontosan ki ez és hol? Lenne egy projektem ami érdekes lehet , de személyesen intézném.
-
vepe
őstag
BUÉK mindenkinek!
-
Ereshkigal
őstag
BÚÉK!
Szegény gyerek nem tud aludni, két oldalról kapja az áldást (Kis-Hunyad, Vologda).
-
cocka
veterán
válasz Ereshkigal #80081 üzenetére
Én meg még nem akarok aludni, de módfelett tudnám értékelni, ha kuss lenne.
Akinek hiányzik a hangzavar, az menjen Jemenbe, egy élmény lesz! Ezzel kívánok boldog új évet!
-
bigrock
addikt
Boldog új évet a kőkemény miskolci és környéki fórumtársaknak
-
bozsozso
őstag
BÚÉK mindenkinek!
-
cocka
veterán
Boldog tejködöt!
-
caprine
senior tag
BUÉK!
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
rayoliviero
veterán
Keresek eladó Google Chromecast 3-at és számítógép tápegységet 4-500 W között (noname nem érdekel).
-
mycso
veterán
válasz rayoliviero #80088 üzenetére
Tápból nem tudom, hogy mi az igény, van egy ilyenem: [link]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
cocka
veterán
Tényleg ha már tápegység. PC-be való rossz tápot hova dobjátok ki?
-
aktív tag
válasz bigrock #80091 üzenetére
Igen a fémet tartalmazó dolgok hamar "fényt" kapnak !!! Bár nem minden , haver kitette a ruszki automata-mosógépet kb 80-110kg nem kellet senkinek , ráírta hogy 20-ezer másnap reggelre ellopták !!
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
mezis
félisten
válasz Vangelis #80093 üzenetére
Fél éve a fővárosban segítettem lomtalanítani. A kapuban már le sem kellett tennem a DVD lejátszót, már vitték is a "dobozosba" (zárt raktér). A következő fordulónál megint volt egy DVD lejátszó, de az nem kellett ugyanannak az "átvevőnek". Kérdeztem miért nem kell? Válasz: "Mi vasban utazunk" Az előzőben még tényleg volt "anyag", ez a második meg lapos is volt meg csupa műanyag.
mezis
-
elistvan
őstag
Valaki használ anoroidos smart tv-t? Ha igen, létezik olyan app rá amiben van pár magyar vagy népszerűbb külföldi csatorna és nem kell külön állítgatni vagy nagyon egyszerű? Tettem fel rá kodit és plex-et de egyelőre nem találtam semmi értelmeset. (A Kodiban semmilyen tartalmat nem tudtam beállítani.)
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
elistvan
őstag
*Mármint androidos
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
jFox
addikt
válasz elistvan #80098 üzenetére
Digi online, Direct One?
Régen volt a Kodi-hoz (XBMC) valami Online TV-s plugin, amin be lehetett állítani a TV2, RTL klub, Duna TV. De sokat kellett haxolni vele. Én linuxon használtam. Olyan 2008-10 környékén.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest