- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Nem jön ma véletlen barcikára miskolcról?
dark com-ból kellene egy kábelt elhozni nekem 1000ft alatt van.
8 pines hosszabító.
Itt nem találok sehol ... nem ér fel a házban a tápcsatlakozó .. szokásos gond
De egyébként mindegy hogy honnan...
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
őstag
Miskolcon a Decathlonon kívül hol érdemes bicajt venni? Google adott néhány találatot, de nem ismerem őket.
-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy Lillafüreden a DVTK játszótér nyitva van-e? Ha igen, csak védettségi igazolvánnyal bemenni?
-
mayafree
tag
válasz Wiz Khalifa #79063 üzenetére
Szia!
Hàt ők elég rég óta nem üzemelnek ott!
Szolárium nyílt a helyén! -
őstag
válasz WildBoarTeam #79066 üzenetére
Köszi, a Hernád úti boltot nézegettem, Facebookon árulnak, viszont garázsbolt, abból nem tudom legalább a korrekt fajta-e. Mindenesetre egy körülnézést megérhet.
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
WildBoarTeam
senior tag
-
mycso
veterán
Sziasztok, van 2db gyári renault megane 1 PH2 acélfelnim, 15", valami gumi is van rajta, de már régi. Nem érdekel valakit???
Megpróbálom a pincében előtúrni, aztán csinálok róluk képet.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
jFox
addikt
Csinál belőle tűzrakó helyet. Mi most csináltuk meg öcsémmel, nagyon jól működik.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
lakisoft
veterán
Ha valaki keres VGA: egy GTX780 keresi gazdálját.
- Árad -
-
Skagen
csendes tag
Hali!
Lenovo G50-80-ba keresek magyar billentyűzetet, esetleg touchpadhoz szalagkábelt is.
-
JamesFinn
senior tag
Üdv mindenkinek!
Eladóvá vált BT hangszórók.
[link][ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Üdv , tud valaki valami jó helyet ahol elektronikai hulladékot emberi áron vesznek át , van kb 50db alaplapom , már nem férek tőle !!
Thx ....**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
-
jFox
addikt
válasz Wiz Khalifa #79079 üzenetére
Kerámia procikat? Pár éve itt is kerestem kerámia procikat egy projekthez. Senkinek nem volt.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Sunsetjoy
tag
És olyan valaki/cég van, aki elviszi az irodából az elektronikai hulladékot? Mármint nyomtatókat. Úgy, hogy nem szeretnénk fizetni a szállításért, csak vigyék.
Mert van pl. egy 1,5 méter széles (nagyformátumú) nyomtatásra is képes színes plotter, amibe a jóképű hújlettpakárd már baxik alkatrészt létrehozni. Festék még lehet hogy lehetne hozzá (talán mind a 6 színből utángyártott), de nyomtatófej (egyik se igazán) már bajosan.[ Szerkesztve ]
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Ereshkigal
őstag
Nincs valakinek esetleg ilyen SAS kábele? SFF-8087 -> 4x SFF-8482
-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy mi a jó fenéért nem tudok itthon a gigabites Digi kapcsolattal a Digitől kapott "fasza" routerrel viberen képet küldeni? A Map my fitness app be sem tud lépni wi-fin, csak mobilneten, mint a viber. Mi baja van vajon?
-
scapegt
őstag
Gyenge, az igaz, de ha mellette állok sem működik egy rakat app telón. Mi okozhatja ezt? Mintha valami porton nem engedné ki a forgalmat, vagy nem tudom, nem vagyok szaki, de nagyon dühítő.
Wifin küldénék, nem megy, átkapcsolok mobilnetre, azonnal átmegy a kép. Ez nem jelerősség gond ...
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz scapegt #79086 üzenetére
A gyengét, nem úgy értettem, hogy nem hord elég messze, hanem hogy vacak, sz@r, stb. A megoldást leírtam: a Digi eszközön a wifit kikapcsolni, és rádugni egy másik wifi képes eszközt AP-nek. Ha routert teszel rá, akkor kapcsold ki benne a DHCP-t és a lan odlát dugd a digi router-re, hogy elkerüld a dupla NAT-olást.
A legolcsóbb TPLink is megteszi, annak is jobb a wifi-je, mint a Digi router-nek.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Diokhan
addikt
Üdv. Nincs valakinek galaxy note 10 / note10+ eladó?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Jarod1
addikt
Monitor 19 -es ha valaki keresné.
-
Wiz Khalifa
veterán
Mostanában pár topikban alszanak az emberek.
Kicsit kihalt pár topik.
Smoke some weed nigga!
-
cocka
veterán
válasz Wiz Khalifa #79096 üzenetére
Hát én nagyjából rendszeresen itt vagyok, de mit írjak ha egyrészt nincs kinek válaszolni, másrészt nem veszek semmit? LOL
-
KukkSteve
senior tag
Egy RTX2060 érdekel valakit: [2060] ?
A számom az adatlapomon. ;)
-
LaciMc82
aktív tag
Tessék,csak tessék:
[link]Tiszta hülye aki nem normális
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest