- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Szerintem az ilyen nagyon forgalmas kereszteződésekbe olyan lámpa kellene amúgy ami forgalom figyelős. Több országban olyan lámpák vannak és nagyon jól működik mert nem hagyja hogy annyira feltorlódjanak a kocsik. Kis forgalomba vagy éjszaka meg azért király mert ha nincs ellen forgalom akkor meg se kell állni mert egyből zöldre vált neked mert látja hogy jössz.
Kíváncsi leszek Magyarországon mikor kezdik el ezeket az okos lámpákat kirakni.
Smoke some weed nigga!
-
cocka
veterán
válasz bnorci71 #79950 üzenetére
Hmm. ha már lámpa, azt tudja valaki, hogy a Tapolcai elágazás című buszmegálló után Tapolca irányába minek a lámpa?
Konkrétan ennek mi értelme?
Volt ott valaha egy zebra? Jól emlékszem? Talán a 4-es megállójába lehetett átmenni meg mintha nem teljesen így nézett volna ki az a kis V elágazás.
Miért nem szedik le, ha nincs értelme? Amúgy folyamatosan zöld.
-
Wiz Khalifa
veterán
Milyen szép és egyedi limuzin Passat-ot sikerült mutatnod.
Amúgy gondolom azért nem szedik le mert sok embert bezavarna hogy a balra forduláshoz van lámpa egyenesen meg nem. Tudjuk sokan milyen bénák sajnos, nem látna jobb oldalt lámpát hát már menne is keresztül az úton.
Smoke some weed nigga!
-
cocka
veterán
válasz Wiz Khalifa #79956 üzenetére
De tök egyértelmű, hogy balra keresztezel, egyenesen meg semmi sincs.
Erről az jutott eszembe: Bp. Golgota tér, ott sem közvetlenül a balra kanyarodó mellett van az egyenes lámpa plusz a zebra is pár méterrel arrébb van:
Akkor gondolom itt is minden idióta telibeszarja a lámpát, ha kanyarodni akar ugye? És ez sokkal kevésbé egyértelmű. Utána meg csodálkozik, hogy ja nekibaszta magát a villamosnak. Természetesen a villamos szabályosan közlekedett, mert ugye különben megy a bünti bambam, talán még jobban, mint egy autósnak.
És íme az egyetlen hely (legalábbis amiről tudok), ahol nincs a kanyarodó villamosnak elsőbbsége:
-
Wiz Khalifa
veterán
Én csak abból indultam ki hogy van YT-n egy Budapesti villamos vezető aki állandóan teszi fel a videókat hogy a sok autós hogy elé mászik stb… miközben egyértelműen tilos jelzés van a kocsisoknak de egyszerűen vakok és nem látják.
Amúgy a második linkeden nézd meg a szikla alját ott is érdekességet örökített meg a google maps kocsi.
Smoke some weed nigga!
-
bnorci71
addikt
mióta az eszem tudom, vagy legalább is amire emlékszem az a kereszteződés így néz ki és van fent lámpa, értelme nem sok
Valamikor régen Miskolcon is volt elsőbbséged a villamossal szemben, az Augusztus 20-nál amíg a főút ment balra a József A. felé aztán megváltoztatták
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
cocka
veterán
válasz Wiz Khalifa #79958 üzenetére
Ismerem vagyis nem tudom most ki tölt fel, de régen Pintyőke rakott fel ilyesmiket is. A leggázabb ilyen szempontból az Eötvös téri kereszteződés, ahol az a kerítés alatti díszbeton alj vagy mi a rák az kiválóan takar mindent. Nem elég, hogy rohadt rövid a lámpa előtti táv, ahova besorolhatnának, mind a rakpart irányából jövők, mind az Eötvös tér felől a rakpart felé tartók szopnak, mert se a villamosvezető nem látja be a takarás miatt a kereszteződést, se az autósok. Persze, hogy rengeteg a baleset, ami a "még megpróbálok átslisszolni a lámpán" típusú idióták miatt van. És akkor előre nem tud menni, mert áll a rövid sor a lámpánál, hátra meg már nem tud menni, hova szorul? A sínre.
Ilyenkor nem az a szabály, hogy ha zöld a lámpa, de látod, hogy esélyed nincs besorolni balesetveszély nélkül, akkor zöldnél is meg kell állni? Amíg felszabadul egy kis hely? Egy forgalomirányító rendőr biztosan nem engedné az efféle patthelyzeteket.
Ja úgy látszik arra a sziklarészre mindig pingálnak valamit. Amit linkeltem, nem vettem észre, hogy az 2018-as verzió. Itt a 2021-es:
[ Szerkesztve ]
-
-
bnorci71
addikt
Ilyenkor nem az a szabály, hogy ha zöld a lámpa, de látod, hogy esélyed nincs besorolni balesetveszély nélkül, akkor zöldnél is meg kell állni? Amíg felszabadul egy kis hely? Egy forgalomirányító rendőr biztosan nem engedné az efféle patthelyzeteket.
pontosan, Kereszteződésbe akkor hajthatsz be ha azt a zöld lámpa alatt el is tudod hagyni, csak ezt mindenki le@rja
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mycso
veterán
Ha már ilyen nagy közlekedésben van mindenki, a mai napom...
Reggel lyukói úton haladok szépen 90 körül, előttem valami újabb pickup, erős 60-al, na mondom csak megelőzöm, mert ha egyenesben 60-al tolja, akkor a kanyargós részen lejár a személyim, mire végigérünk.
Beérem, index ki, de a b@romarc kapott valami képet, aztán elkezdi nyomni...
Le se írom, milyen sebesség kellett, hogy megelőzzem. Ezután iszonytató villogás a hátam mögött, majd visszalassít és folytatja útját 60-al.
Eskü, egy másodpercre eszembe jutott, higy megállok megkérdezem mi a baj, netán rohama van, vagy mi???Ma haza fele, 10. Posta előtt, külsőben (mert a belső kanyarodik), elindulunk, előttem valami családi fos, megy a belsőbe, megyek utána, mondom biztos elkezdünk haladni... Aha, erős 40-35.....kimentem külsőbe, el mellette, iszonytató villogás, még tán el is kezdte nyomni....
Én tényleg nem tudom, nekik valami pszichoszociális problémájuk van, vagy csak szimplán retardáltak, vagy mi a baj????
Én egy picit örülök az üzemanyag ár emelésnek, emeljék csak, hátha az ilyen b@romarcok egy része kikopik a forgalomból.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
cocka
veterán
válasz bnorci71 #79962 üzenetére
Nem tudom vágja-e valaki jobban Pestet.. Ebből a szempontból az az ötágú kereszteződés a legdurvább, ami a Bajcsy-Zsilinkszky út -- Kálmán Imre utca -- Podamniczky utca -- Nagymező utca sarkán van. A Bajcsyn folyamatosan kereszteződésbe ragad a jónép, mert három irányból jön az utánpótlás, 1. a Nyugati felől, 2. a Podmaniczky felől, 3. a Kálmán Imre felől. + keresztbe troli, hogy még káoszosabb legyen
Aki azt kitalálta, az se volt normális.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Ne csodálkozz, sajna ilyenek. Telefonálnak, ráérősen döcögnek, aztán ha valaki meg akarja előzni őket, akkor beletaposnak. Szerintem vannak akik direkt ezzel szórakoznak, hogy nem engedik megelőzni magukat. Mondjuk a villogást nem értem, de hát biztos le kell valahogy vezetni a csalódottságukat.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Vangelis
félisten
Te rábíznál bármit egy pszichológusra??? Hát.... én ismerek párat.... sok mindenre nem jók ....
Kerülni kell őket. a fenti szomszédunk is az ..... inkább hagyjuk.-... hajnal 2 től 5 ig szobakerékpár, közben 20-25 perc posrszívózás.. de tanult és inteligens .....Vagy bicikli vagy porszívó ..... minden egyes hajnalban .. felettünk.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
Esetleg , ha valakinek kell egy:_
Xiaomi Mi 11T 5G 8+256 GB + Mi Robot Vacuum-Mop Essential
256 GB belső memóriával
szürke színben
195.800.-Ft
Telekomos, nem előfizetzéses. Listaáras... azt hittem kell nekem, de rájöttem csóró vagyok.Van egy átvehető itt barcikán.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
diablo1984
veterán
Sziasztok!
Eladó új állapotú HP Probook 455 G4-es notebookom! ár: 89e ft -
XmoD
senior tag
Valakinek nem porosodik a szekrényben vagy a polcon usb-s joystick és meg is válna tőle? (a klasszikus botkormány)
-
KukkSteve
senior tag
Sziasztok,
Valaki otthon van esetleg riasztó témában?
Nagy a titkolózás a neten úgy látom és kevés a vélemény ezzel kapcsolatban. Szeretnék egy kis lakásba egy egyszerű, de megbízható eszközt 2db mozgásérzékelővel és 2db ajtónyitás érzékelővel. Örülnék, ha valaki tudna pár infót adni.A számom az adatlapomon. ;)
-
Jarod1
addikt
válasz KukkSteve #79976 üzenetére
és hova akarod riasztani ? kintre hogy vijjogjon?
én camerát javaslok v380 at használok, amit tud:-mozgás érzékelésnél felvétel indul
-sötétben is lát
-folymatos felvétel is lehetséges
-felhőbe és sd kártyára is tud rögzíteni
- riasztást küld a telefonodra ha mozgás történt
- Hangszórója van amire appon keresztül szirénázást tol ki
-microfonja van felveszi a hangot és kommunikálni is tudsz
-240 fokba fordul a camera,
-pásztázást be tudsz állítani
-wifi és lanon is használható
-micro usbs a tápjaja és online rá tudsz nézni a helyszínre, tudod forgatni a camerát
de van sokfajta, xiaomitól kezdve...
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Asztali számítógép érdekel valakit?
Fujitsu w410 i5-2400 CPU (RAM + HDD/SSD megbeszélés szerint).
Nagyon csendes masina (még az asszony is alszik mellette ) , kifejezett workstation 7/24 üzemeltetésre. Csupán azért cserélem le, mert mostanában sok adatot másolok és szükséges elöl-hátul az USB 3. Egy 1050Ti videokártyával játszom is vele, de a kártya nem eladó!
Bővebb infó: [link]Akit érdekel írjon és megbeszéljük az árat!
Üdv:
Ronyman[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Nem vagyok miskolci, mélygarázs van valamerre esetleg? Egy citroent kéne légtelenítenem, nincs benne fűtés sajna, az emeletes ház mellett nem olyan jó buli. Köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek eladó sorban valami jó kis telefonja?
Egy kis info, hogy kb. milyen kellene: [link]
Ajánlat pü-ben ha lehet.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok,hátha valakit érdekelnek ezek,ha igen várom az üzenetet
Tiszta hülye aki nem normális
-
depe95
tag
Iphone 11 pro-ra tud valaki valahol kijelzővédő fóliát? Plazaban 5ezret akartak volna elkérni egy darab üvegfóliáért.
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok.
Felső Majláth környékén tud valaki esetleg megbízható autószerelőt ? Csak egy légtelenítés lenne, ( nincs fűtés) egy C4 csak szerszám és hely hiányában nem tudom megoldani.
Köszönöm. -
Gyb001
senior tag
Sziasztok valakinek van, új/újszerű xbox x eladó?
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs