- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gus
aktív tag
Ha valaki érez magában késztetést, itt egy álláshely. Még betöltetlen.
[informatikai referens]
Nem a legjobban fizető hely, de atombiztos nyugdíjas állás, ha nem csinálsz túl nagy hibát. -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok egyenlőre felmérés szinten kérdem hogy valakit esetleg érdekelne -e ez a dolog?
Már nem merek konkrétumot írni mert ha oda írom hogy egyteráslaptophádédé akkor kikapok
[kép][ Szerkesztve ]
Tiszta hülye aki nem normális
-
Gus
aktív tag
válasz szmolcsi #80804 üzenetére
Ez esetben kérünk egy vérmintát, és egy székletmintát, hogy megvizsgálhassuk, hogy a vérében van az informatika, vagy szarik rá. Azért, azt senki ne várja, hogy szakács végzettséggel IT munkája legyen, bocs. Így is már egy nagy kompromisszum , hogy nem kell felsőfokú szakirányú végzettség.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Nyitva van már a tündérkert?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
vepe
őstag
Nincs egy 1060-as vga-ja valakinek eladó sorban?
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok. Lenne 2 db e-book olvasóm, ha valakit érdekel.
[link]
Kazincbarcikán kipróbálható. -
HookR
addikt
"Én úgy tudom, hogy megszűnt. "
Lehet, hogy a fény az alagút végén mégsem a vonat: A miskolci önkormányzat szerint újranyitható a Tündérkert▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Diokhan
addikt
Köszi az infót. Csak az a furcsa, hogy amikor anno építési engedélyt kapott a produkció, akkor nem voltak ilyen mérések? Megvárták, amíg valaki sok pénzt beleöl és utána derült ki, hogy nem lehet nyitva? Nagyon ésszerű...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Diokhan #80821 üzenetére
A nyitás előtt már legalább 3 évvel folyt a munka a kertben. Rengeteget jártam arra biciklivel, néha leültünk beszélgetni (meg sörözni) odabent. Láttam, hogy hogy "fejlődött"... Amíg nem lett megnyitva addig nem zavart senkit. Ráadásul nem egy baromi nagy építkezés, ahol feltúrják a földet x méter mélységig, hanem egy kert... A patak, pedig ott volt régebben is, így annak csak örülhetnek, hogy normális medret csináltak neki.
Lehet valaki cimbije szemet vetett a területreblabla
-
atyuska
tag
válasz WildBoarTeam #80822 üzenetére
Mocsár volt ott mindig is. A terület ivóvízbázis miatt nem eladható, nem is az önkormányzaté úgy tudom, hanem a Mivíz-é.
----atyuska----
-
Jarod1
addikt
-
Caldera
aktív tag
-
gvass
tag
Sziasztok!
Bolgár levát, hol lehet/érdemes venni Miskolcon?
Esetleg valakinek nincs elfekvő készlet belőle?A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. - Winston Churchill
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani mobilnethez valami csomagot? Akár korlátlan is lehet, de fontos, hogy nem előfizus kellene. Mennénk nyaralni és ahová megyünk nem lesz vezetékes net ezért gondoltam, hogy nézek valamit. Illetve milyen mobil routert ajánlanátok hozzá? Nem akarom a telefonomat meríteni megosztással.
-
jFox
addikt
válasz bozsozso #80829 üzenetére
Én Domino Marathon-t használok kint a telken. 5Gb 4eFt és nincs határidő. Amíg a kártya érvényes addig felhasználható.
De vannak más opciók is a Domino-nál. Pl. 3napra korlátlan net, 2k ha jól emlékszem.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bnorci71
addikt
hát vagy valamelyik bank, de jobban jársz a CorrectChange-l
bozsozso
nekem is Domino van, bár most gondolkodok, hogy minek cégesen van 4Gb azt se használom el soha, csak anno ~10éve kevesebb volt, a nejemén se volt sok a csomagban, meg ugyan ez volt mint neked ahová mentünk ott nem volt wifi így kellett a net, amíg van rajta pénz megtartom.
Egy Mifi modem kel neked az a legjobb megoldás.
Vagy nézd meg ezt a mindig van net Vodás ajánlatotELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
gvass
tag
-
bnorci71
addikt
-
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Ha valakit érdekel fekete új, sosem használt Mi 11 Lite tok [link] priviben keressen ajánlatával (jövő héten hétköznap nem leszek Miskolcon)
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Cikó
tag
Sziasztok!
Profi autókozmetikát keresnék Miskolcon, semmi extrára nincs szükségem, egy külső mosásról lenne szó, viszont szeretném ha gondos kezek között lenne az autó. Eddig a Blue Car Autókozmetikát néztem ki a Soltészon, van valakinek tapasztalata velük? Vagy esetleg mást tudtok ajánlani? Köszönöm! -
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozós CR2032 (pontosabban CR2032W) elemet keresek. Miskolcon valahol van? Esetleg valakinek elfekvőben?
Egy ASRock ITX laphoz kell.
Erről van szó (netes kép, de ilyen az enyém is):"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
vepe
őstag
Keresek:
-ddr2 ramot (szettben, minél nagyobbat)
-PCI-e vga-t (netezéshez)
-SSD-t (250gb körülit)
-Giga hálókártyát
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest