- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz WildBoarTeam #83000 üzenetére
akkor nem tudom a Kiss E.-n miért nem cserélik. Mindegy.
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz WildBoarTeam #83002 üzenetére
hát akkor én egy hülyét fogtam ki, mert pont ott kérdeztem, hogy akkor hol tudom cserélni és mondta ahol vettük
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Red_Bull
aktív tag
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
A környékünkön tudtok olyan helyet ahol U alakú profilt minimálisan tudnak hajlítani?
Egy autó ablak megvezető sínjét kellene pótolnom de nem full egyenes, van benne egy minimális hajlat, azt szeretném "lemásolni".
Smoke some weed nigga!
-
tux74
csendes tag
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs eladó sorban valakinek valami olcsó passzív pcie videókártyája? Ati 5450 1Gb gyanítom meghalt és helyette kellene. VGA csati jó lenne ha lenne rajta.
-
mezis
félisten
-
mycso
veterán
Sziasztok, Kazincbarcikán nem tud valaki eladó családiházat (sorház, ikerház is jöhet).
A hirdetési portálok kínálatával képben vagyok, azon felül gondoltam, hátha.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Vangelis
félisten
Srácok fiam eladó jó és tökéletesnél jobbautót keres olcsón.
Ha valaki eladna valami prémium minőségű klímás verdát keressen meg,
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bnorci71
addikt
Miskolcon hol tudok egy 72cm-es képcsöves tv-től legegyszerűbben megszabadulni?
Nem az erdő szélére gondolokELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Ereshkigal
őstag
-
bnorci71
addikt
válasz Ereshkigal #83014 üzenetére
köszi igen azt láttam hogy ők is vesznek át, azt nem tudom, hogy működik fent szólok a vevőszolgálaton és lent leadom vagy nem tudom....
HookR
igen ezt is tudom csak amióta ez a mérlegelősdi van nem akarnék 2-3 órát erre szánniELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mycso
veterán
Sziasztok, nincs itt köztünk olyan szaki, vagy valakinek olyan szaki ismerőse, aki belátható időn belül vállalná a következőket:
kb. 100-120m2 padló burkolás, régi burkolat eltávolítás (alatta padlófűtés) - 4 helyiség
kb. 20-30m2 fal burkolás, régi burkolat eltávolítás - 4 helyiség
Fal és mennyezet festés, glettelés ezt nem is tudom, nagyságrendileg 100+ m2, több helyiség
Esetleg régi parkette csiszolás - lakkozás, 4 helyiség, kb. 60m2Nyilván a méretezés, csak tájékoztató jellegű, de ilyesmi a nagyságrend.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Tudtok véleményt írni a GT Radial gumikról? Jók vagy nem jók? A paraméterei jobbak, mint pl.: a Vredestein T-Trac 2 guminak, de egyáltalán nem ismerem, a reklámszöveget meg inkább hagyjuk
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Hagyományos diavetítőt hol lehet még kapni? (Ha lehet...)
Vagy ha valakinek van eladó, ne tartsa magában!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
PLaci58
addikt
Anno (70-es évek vége felé), egyszer elvittem a dizsibe egy diavetítőt. Annak a mesefilmnek volt a legnagyobb sikere 😁, mindenki azt nézte és olvasgatta. Akkor még tudtak olvasni a fiatalok 😀 Volt benne szex jelenet is 😁
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Ingyen vihető hiányos/hibás lapos, hátha valaki tudja hasznosítani.
[link]Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
nézzbe
aktív tag
Hátha kell valakinek egy "van benne még anyag" noit (i7 2860QM/16GB/GTX560m)
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok!
Eladó új mosógép.
[link] -
Vangelis
félisten
Nem tervez valaki konyha felújítást, Van egy faxa beépíthetú sütőm ÚJ bontatlan.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
elistvan
őstag
válasz PLaci58 #83030 üzenetére
Ha már idevetítés.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
PLaci58
addikt
Ez nekem új. Létezik ilyen tábla?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz PLaci58 #83046 üzenetére
Létezik. Kecskemét és Szentkirály között félúton van egy önkormányzati út amin eljuthatsz Kocsérra. Na oda is ki van téve és okkal. Olyan kátyús hogy még egy terepjáró is el tudna akadni. Gyök kettővel mész akkor is szétpereg a kocsi. Slussz poén hogy egy ével ezelőtt is pont ugyan úgy állt az M44 út építése és a híd is. Mai napig nincs kész, semmit nem haladtak egy év alatt.
Smoke some weed nigga!
-
LaciMc82
aktív tag
Kellemes Húsvétot mindenkinek
Tiszta hülye aki nem normális
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs esetleg valakinek eladó gyógyászati, nehezen mozgó időseknek való szoba wc-je?
Nem leharcolt, használhatóra lenne szükség.Ha esetleg van valakinek pü-ben jelezze.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest