Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ParadoxH

    tag

    Sziasztok!

    Kb egy hónapja vagyok Sovol SV06 plus tulaj. Most vettem hozzá egy gyári sovol 5.0 klippert 80 dollárért. Eljutottam addig a szintig, hogy bekötöttem, feltettem a config file-t, szinteztem az asztalt és a szeletelőben átállítottam klipperre a profilt. Eddig tart a szájbarágós user manual. Itt viszont kicsit elakadtam, hogy hogyan tovább. Nem tudom mihhez kezdek a mellékelt gyorsulásmérővel, mi a dolgom a gyárilag elvileg configolt klipperrel, milyen teszteket csináljak, etc.

    Gondolom wifire kellene csatlakozzak, a klipperrel, hogy elérhessem az asztali gépről. Próbáltam a klipperrel csatlakozni a helyi routerhez, de nem látja a dual bandből egyiket sem (érdekes, hogy a két szomszédét viszont igen). Milyen beállításokon kellene még végigmenjek? Általános, nulláról telepített klipper beállításokat találtam githubon, viszont konkrétan erről elég keveset. Van valakinek ilyen típusa és tudna adni egy részletesebb útbaigazítást?

    A sovol cura-ban szeleteltem egy benchy-t és usb ről elindítottam. Elképesztően gyorsan nyomtatja. Szinte attól félek, hogy lebontja a házat :))



Új hozzászólás Aktív témák