Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zlin50

    senior tag

    válasz ronda #26922 üzenetére

    Nem csak bekapcsoláskor, menet közben is csinál ilyet. Érdekes módon videó vágásnál gyorsabban keres és gyorsabban kerül át a vágott anyag róla mint a W20EURS-ról (ugyanarra a portra kötve) pedig kisebb fordulatú és kisebb a cache is benne. Amúgy én nem teszt programokkal kínoztam hanem más meghajtóra való másolással néztem meg mit tudnak. Nálam az az igazán mérvadó. A sebessége csak ebből a szempontból lehet kevés, de a vágóprogram alatt jobban teljesít nálam és ez meglepő. (lehet hogy alaplaptól is függ)
    Ezért is gondoltam egy 7K3000-re mert a kapacitásra azért szükség van. Holnapra meglesz, aztán meglátjuk mit mutat, de nem a tesztek alatt hanem a vágóprogramban. Az majd megmutatja mire képes vagy nem képes. Remélem nem lesz pofára esés.
    Amúgy a HD154UI észrevehetően halkabb mint a HD204UI mert ez visít, és a házban ez felerősödik pláne ha több van belőle. Mostanra már elegem lett belőle. És én még ezt választottam tavaly , mert a WD még jobban kiakasztott a 8mp-es marhaságával és kezdetben még nem tudtam a wdidle3-ról. A WD20EURS, EARX, EARS-nál hangosabb valamivel de nem visít úgy mint a HD204UI ami ráadásul IDE módban nagyon lassú volt nálam és csak AHCI-re váltva lettek gyorsabbak.
    Azért az önteszt hallasztik ám méterekről ha zárt a ház akkor is...

    "HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"

Új hozzászólás Aktív témák