Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IO.sys

    őstag

    válasz IO.sys #44288 üzenetére

    História arról, hogyan vettem LG OLED tv-t aztán mégse. :D

    Bemegyek MM-be, odabattyogok a tv-s üfsz-höz, mondom csá, 65-ös VA-t vagy nanocellt keresek. Mondja az üfsz-ös srác, hogy szerencsém van, pont itt egy LG promoter. Ó mondom akkor SM9800-at akarok. Aszondja nincs, szerinte az egész országban nincs. Mondom a honlapon éjfél óta akciós. Kérdezi, melyik honlapon. Hát a mediamarkt.hu-n. Ezen meglepődik, aztán ránéz és mondja, hogy valószínűleg kiállított darab valahol. Ok, lendüljünk tovább, akkor nézzünk körül.

    Először lehidaltam az áraktól, mert LG-ben vagy OLED volt vagy 75-ös nanocell, 5-600 fölött. Nézegettem őket, az OLED mellett minden fakó szar volt, amin gondolom itt már mindenki átesett. Próbáltam felismerni a valóságot, hogy a 75-ös nanocell is nagyon jó, de miután IPS, féltem, hogy veszek egy félmilliós, fél falat beterítő bevilágítást, mert hiába FALD, az se tökéletes, meg akkor már láttam az OLED-et, ami után másra már nehéz vágyakozva nézni. :)
    A Samsung VA-król lebeszélt, mi mást tenne egy LG promoter. Másfél-két órát gondolkodtam, mire meggyőztem magam, hogy Gold garival a 65-ös C-s OLED jó lesz. A hitelügyintéző azzal kezdte, hogy ez önerős buli lesz, mert a kinézett nagygépekkel már 1M fölött vagyunk. Ok, mondom a tv-s srácnak, hogy élesítheti az 55-ös OLED-re a vásárlást, úgy beleférünk.

    A végösszeg a tv-re 90e kedvezménnyel majdnem elérte a 6-tal kezdődő számot (2 éve 200 körül vettünk 55-ös Sony IPS-t). Kicsit sírtam belül, de hosszútávra veszem, 4 év múlva eladom még 1 év garival, jó lesz. Ekkor már 3 órája vásároltam. 20 perc múlva visszajött a banktól a döntés, hogy egy program véleménye szerint két munkahellyel és vidéki viszonylatban elég jó fizetéssel nem elég vastag a pénztárcám az 1M hitelkerethez. :D
    A kezdeti döbbenet után a nagygépes üfsz-ös srác felvilágosított, hogy valószínűleg a két fizetésem közül a kevesebbik döntötte el a keretem, amúgy voltak már itt sokkal meredekebb esetek, nem kell meglepődni ezen.

    Szóval 4 óra shoppingolás után kijöttem egy mosógéppel és egy hűtővel. Viszont azt eldöntöttem a látottak alapján, hogy ezután csak OLED-re vadászok, mert lehet bármilyen jó a többi TFT-s, hozzá képest a kanyarban sincsenek. :B

    [ Szerkesztve ]

    凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

Új hozzászólás Aktív témák