- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Így van, 43-as. Igazából afelett nyilván nem is nagyon néztem hogy milyen. Mindenesetre nekem ennél a Samsungnál borzalmas volt. De nyilván más meg arra esküszik. Talán meg lehet szokni egy idő után, de más problémám is volt a Samsungnál, ahogy írtam. Tehát nem csak a képbeállítással kellett sokat ügyködnöm.
-
m1lan
őstag
válasz ROBREGGAE #44749 üzenetére
Fakó színek? A TU7002-n?
Ez nagyon érdekes, 43TU8002-m van, de pont azt szeretem benne, hogy egy kicsit túlszaturált még "Normál" képi módban is. A tavalyi 50RU7100 van a nappaliban, na az ehhez képest tényleg fakó. Nem azt vettetek véletlenül? Bár a 43 colos abból nem is VA paneles, hanem PLS.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
ROBREGGAE
tag
Nem, fent van árukeresőn is azon az áron. Néztem youtube videót is, a Darkós gyereket. Végig ugyanúgy beállítottam, ahogy mutatta, dehát... Anno a régi LG-t is inkább magam kitapasztaltam, mert ott is azt hiszem az ő videót néztem sikertelenül.
Erről írtam, én fakónak meg túl sötétnek találtam a feketéknél. Másnak meg ez tetszik, ez van. Pont véletlenségből, kipróbálás céljából 4k-ban belenéztem a Batman vs Supermanbe, ami hát egy olyan film. Az elején, mikor a kis Bruce beleesik a barlangba hát szart se látni... De az Apokalipszis Most-nál se jobb a helyzet egyes jelenteknél. Szóval elég is volt ennyi teszt.
-
AL
addikt
Szia. Minden TV más. VA és VA paneles között is ( a gyártó miatt és a hozzákapcsolódó elektronika miatt ) nagy különbség van.
Szerintem válogass össze olyan filmjeleneteket, műsorokat amit kedvelsz.
Pl. foci, tenisz ( gyors mozgás miatt ), mese és természetfilm ( a színek miatt ), sötét jelenetek ( a fekete és a részletek miatt ). Üdv. -
bads1
aktív tag
Hisense U8QF tulajok (látom van 1-2 tulaj), én is beruháztam egy 65-ös példányra, nekem eddig nagyon bejön amit látok, szép a mozgás filmeknél, a HD csatornák is jól néznek ki, PS4-el is fasza.
Viszont van egy idegesítő bajom vele, játék közben néha bevillan a kis értesítés hogy HDMI (1,2,3) jel elveszett/befogott, majd eltűnik.
Pedig csak a PS4-es aljzat aktív mikor játszom. Ki lehet vajon kapcsolni hogy egyáltalán ne mutassa ezeket a jel befogásokat/vesztéseket?[ Szerkesztve ]
-
4marul4
tag
Sziasztok, 100-110 cm körüli, kifejezetten "buta" tévét szeretnék venni (tehát nincs Android/mikrofon/wi-fi, stb.)
Minimum elvárás: 24 hó garancia, Full HD
Jó, ha van: minél hosszabb garancia, 4K, Bluetooth (füleshez).
Tudnátok ajánlani valamit?
Köszi.
-
penge111
addikt
Szia, nincs ilyen tv-m, ezt találtam: [link] , igaz ez nem pontosan az amit te írtál, de hátha van valami okosság, még esetleg egy másik kábellel is megnézném, írj be a ps4-es fórumba is, hátha a ps4 menüjében is lehet valamit állítani!
Ui: [link]
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
barcasattila
csendes tag
Sziasztok
Ezzel a tv-vel van valakinek tapasztalata? [Panasonic TX-65GX830E] miért lehet az edigitalnal több mint 100eft-al olcsóbb mint a mediaban?
Illetve tudnátok ajánlani alternatívát 65" és ha lehet 100hz-es kategoriában 300e ft-ig?
Szemből lenne nézve és a youtube-on kívül más extra dolog nem számít. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Az LG és Samsung tv-ken kívül van még olyan készülék a 200-300k-s 65-70”-es sávban, ami tudja mindet a következők közül:
-HBOGO
-Netflix
-Amazon Prime (ez még nem számottevően fontos)
-Apple Airplay
?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
salapp
addikt
válasz barcasattila #44765 üzenetére
Jelentős áresés után, de még mindig 300ezer felett én ezt is számításba venném 65-ös átlóval.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
AL
addikt
Szia. Sokszor vannak kisebb, nagyobb árkülönbségek, de azért érdeklődjed meg, hogy nem e kiállított darab. A Panasonic nem 100 Hz - es.
A Samsung 65Q60RA 100 Hz - es. Auchanban 300 ezer, máshol 600 . [link]
Ezek VA kijelzősek.
Samsung UE65RU8002 : ez kicsivel gyengébb a Qlednél és nem tudom, hogy melyik üzlet megbízható.
Ebben a méretben másik 100 Hz és VA panelest nem tudok. Ezekből is már kevés van, mert kifutó széria. Üdv. -
4marul4
tag
Koszi! Meg nezegetek, hatha talalok mast is (errol nem talaltam user review-t).
-
penge111
addikt
65Q60RA akkor ez ajánlott? Mert átrágtam magam a Samsung és az itteni topikon is erre a típusra keresve. nagyon negatív vélemények voltak a Q60RA tipussal kapcsolatban, felhősödés, bevilágítás stb. Igaz mindent 43 és 50" méretben olvastam. Hm
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
AL
addikt
válasz penge111 #44770 üzenetére
Szia. A tavalyi Samsung Qledeknek ez az alapkészüléke. Edge ledes, ezért lehetnek bevilágítási problémák.
A 43 és 49 és méret nem 100 Hz es és másak a Panelek is.
Ez az RA végü tavalyi készülék. Jobb, mint az idei TA végü. Az már nem 100 Hz. A kategóriájában 300 ezért sajnos nem tudok jobbat, ami VA és 100 Hz.
Sokkal jobb, de drágább is a Q70RA és a Sony 9 ezres sorozata.
Az idei Samsung Q70TA kb. egyszinten van az említett Q60RA val. Üdv.[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
válasz penge111 #44770 üzenetére
Bátyámnak ilyen van. Nagyon felhős és két és fél méterről már igen pocséknak tűnik a felskálázott 1080p, a mozgás se tetszik rajta, de tény, hogy VA, ez végülis egy előny. Ja, a távja - nagyon szubjektív - idegesítő. 5 éves W809C leveri általános képminőségben, mint vak a poharat.
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
( mindkét VA paneles Q67, XF9005 100 Hz, ez jobb mozgásmegjelenítést jelent )
Az MM-ban elírás lehet az 50Hz?
55XF9005BAEP[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
Szia. Igen 100 Hz, ahogy salapp is írta.Előnye még az említett Samsunghoz képest a valós 10 bit és a jobb háttérvilágítás. A jobb mozgásmegjelenítés a gyors mozgásoknál látható. pl. : foci, tenisz, filmek.
Itt könnyen ellenőrizheted, szinte mindig pontosak. Az ide Q6... TA sorozat viszont csak 50 Hz- es. Üdv. -
gurabli
őstag
Nos, pénteken megérkezett a Panasonic 65GX800. Azóta elég sokat nyúztam, így most következzen egy rövidebb beszámoló. Azt tudni kell, hogy két plazma után váltottam (42 és 50" Pana), így komolyak az elvárások.
Külsőre nagyon szép. Vékony, ízléses, letisztult. És óóóóriási a 65". Elsősorban ezért döntöttem a váltás mellett. Illetve azért, mert nagyon jókat írtak a GX800-ról, az ára is kitűnő.
Vannak kiváló beállítások a neten. Külön dicséretet érdemel a Pana, mivel ez a tv is gyakorlatilag kalibrálva érkezik, hála a TrueCinema beállításnak. A mért értéketk (nem én mértem, review) is kiválóak, gyakorlatilag nincs mit állítani rajta. Nos, ez látszik is a képminőségen. Tényleg lenyűgözően szép. És természetes, ami nagyon, de nagyon fontos!
Nappali használat mellett bizony veri a plazmát. Arra figyelni kell, hogy ne legyen előtte fényforrás (ablak, stb), mert bizony tükröződik. De ez azért nem érdekel, mert szerintem tévézni eleve sötét vagy sötétített szobában kell. Ha nem így van, akkor kár valódi minőségről beszélni. Persze jobb lenne, ha kapott volna egy szűrőt, de az dobott volna az áron. Amúgy nappal és este is szépen nézhető.SD: vállalható, de SD. Nem érdemes vele foglalkozni. Ha kiemelkedően jó lenne, akkor is sz*r lenne.
720p: teljesen jó. Laza sorozathoz tökéletes. Egy gagyi vígjáték vagy gyerkőcnek a mese - tökéletes.
1080p: teljesen jó. Érezhetően jobb, mint a 720p. Szép a megjelenítés. Van, amiben jobb, mint a plazma (fényerő, színek) van amiben nem (fekete, kontraszt). Sokkal látványosabb a fényerő és színek, mint a fekete hátránya. Nem sok LED tv-t láttam, ahol nem az volt az első, hogy na, ha ez fekete... IPS mind gyalázat, aki ad a kép minőségére, annak az büntetés. Erről nem véletlenül írták többen, hogy ez már eléri a mindennapi használatban (gyakorlatban) azt a szintet, hogy nem zavar a fekete megjelenítése.
4K: kegyetlen szép. Persze, ha valóban jó a tartalom. Tényleg látványos. Persze a legtöbb film ultragagyi, ez a szuperhősös zagyvaság. De a természetfilmek vagy egy-két régi klasszikus, amibe belenéztem. Hát, az durva.
HDR/HDR10: érezni a különbséget. Tényleg szépen teszi a dolgát. Nyilván ez a panel nem arra van kitalálva, hogy a HDR képességeit ezen mutassuk be. De jó ha van, érdemes használni. Planet Earth nagyon ütős, valóban látványos. Szeretem.
Dolby Vision: nekem bejött. Szintén érvényes rá, amit a HDR-re írtam. Itt csak Netflix vagy BR játszik. Netflix-szen néztem párat, pl. Our Earth. Tényleg kegyetlen jó. Ad hozzá, egyértelműen. Nyilván egy profi (kétszer ennyibe kerülő) tévén jóval látványosabb. Ellenben annyit meg nem ér, hogy ez miatt kétszer annyit adjak érte. Így teljesen OK.
Filmnél a fekete csíkok felül és alul tényleg feketének "tűnnek". Teljesen rendben van. Ettől tartottam, de szerencsére nem kellett.
Este, sötétben, ha sötét jelenet van és megjelenik valami fényesebb rész, akkor látni egy kicsit a bevilágítást (pl. jobb felső sarokban). Kicsit zavaró volt első nap, meg naná, hogy azt figyeltem egy órán keresztül, sőt. De tényleg ritkán látni. Bőven vállalható. Főleg, hogy néztem direct ledes Sony-t, szintén látni lehetett. Ahol meg már talán nem lenne, annyiért már inkább OLED.Foci: HD adás (Digi DVB-C, tehát a legjobb, nem iptv). Meglepően jó. Egy pillanatra sem rosszabb, mint a plazma. Min képjavítás, semmi más. Teljesen folyamatos. Persze, lehetne jobb, de bőven elfogadható és elképesztő 65"-ös méretben. És amitől féltem: egyáltalán nem látni DSE-t a pályán! Dobna rajta a 100-as panel, de ismét, ár-érték arányban tökéletes.
Ami egyértelműen idegesítő, az a betekintési szög. Ezt bizony szemből kell nézni. Ha ez valakinek fontos, akkor OLED. Az IPS-t én nem erőltetném, az gyalázat feketében (is). Nem vészes, de a plazma itt ezerszer jobb.
Smart: egyáltalán nem érdekel. Sőt, a Pana menüje gyors és áttekinthető. Van Netflix app, ami szépen működik. YT szintén. Plex régi (nem érdekes). Ennyi bőven elég nekem. HB Go hiánya lehet valakinek gond, nekem nem. Ellenben a Sony androidos rendszere nagyon gagyi tud lenni, sajnos. És lényegében nem használom, így egyértelműen a Pana a nyerő számomra.
Összegezve, nagyon elégedett vagyok. Nem akartam most OLED-et, mert a keretbe egy 55"-ös LG B9 fért volna bele, ami azért nem az OLED-bajnok. Akkor majd inkább két-három év múlva az akkori jó OLED (vagy más) TV lesz. Ráadásul többet nézek teljes képernyős sorozatot és tv adást (sport, doku, hírek), mint filmeket este, így a fényerő kárpótol érte, illetve a 65"-ös méret. Aki tényleg szinte csak filmeket néz rajra (este), az jobban jár biztos az OLED-del. Különben nem vagyok biztos. Árát és méretet nézve. És az OLED (akárki is mond akármit), hajlamos az utolsó gen plazmáknál is jobban a beégésre (vagy inkább ideiglenesre), így a sportadókat, híreket (logókat, stb) nem igazán szereti. Ez majd változni fog, már most sokat javult (de a B9 még nem az a szint).
Ami érdekes: a drágább LED (pl a Sony 9005) szerintem nem éri meg. Akkor sokkal, de sokkal inkább OLED (akár a B9). Talán van, amiben jobb a Sony, de akkor sem jelentősen. Ellenben majdnem annyi, mint az OLED és az azért jobb szinte mindenben (persze árban nem). Szóval ez mindig relatív. Ez a TV 65"-ös méretben 210e Ft. A Sony 55"-ben 270e körül van. A B9 OLED 55"-ben 350e. Tehát pont a Sonyt nem éri meg szerintem megvenni ennyiért. Ha a Sony 65" lenne 270e környékén, akkor más lenne a helyzet, de akkor sem egyértelmű.Aki teheti, az 65"-ben vásároljon tévét. Ez komoly! Itt nagyon számít a méret! Sokkal, de sokkal nagyobb, mint az 55"-ös! És kb fél óra megszokni, onnantól pedig ez már tényleg lenyűgöző élmény.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
huan
őstag
Elmentem ma az Auchanba és az MM-be is, hogy megnézzem személyesen is a készülékeket. Hát nincs könnyű helyzetben, aki a szemére akar hagyatkozni, vagy csak én voltam bajban, mondjuk amatőr vagyok a témában. Valamiért a Samsungok között láttam sok nem tetszőt. A Nanocellt elengedtem, de kétség kívül gyönyörűnek tűntek. A QLED is nagyon szép volt, de gyanítom ezeken ezekre specializált videók mentek. Kifejezetten a Sony XF9005 és Samsung Q67R érdekelt. Egyetlen árulkodó dolog mutatkozott nekem, mint tudatlannak, az árcédula, mert amit láttam, nem tűnt sokkal jobbnak. Ennek ellenére valószínű XF9005-öt veszek 55-ös méretben.
Tudnátok írni pár típust ami legalább 100Hz (az árukeresőn nincs ilyen szűrő), direct led-es és 55"-os?[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
A direct led miatt (legalább is a Sony 9005 esetében) nem leszel sokkal előrébb.
Annyiért én összeszedném a különbséget egy OLED-re, B9-re.
A Samsung szerintem teljesen felejtős. A Pana GX méret/ár/minőségben sokkal jobb. A Sony 9005 is sokkal jobb, mint a hasonló árban lévő Samsungok (nekem). Ha meg már annyi, akkor OLED. Nekem ez volt a logikám. És persze ez szubjektív. Ellenben, ha van hely 65"-re, akkor ne gondolkozz sokáig"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
huan
őstag
válasz gurabli #44779 üzenetére
Megfontolom, amit írsz, mert nem vagyok semmi jó elrontója
B9 = LG OLED65B9PLA ?[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Igen. Van tőle jobb OLED, de az árban már nagyon meredek. Nézd meg. Szerintem a Sonyval az a baj, hogy túl drága. A GX800 elképesztően jó árban van és kb a Sony szintje gyakorlatban. Méretben meg sokkal, de sokkal nagyobb.
Az nem kérdés, hogy az OLED egész más kategória. Főleg, ha filmezel."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz salapp #44783 üzenetére
Elégedett. Nem az van, hogy most aztán mindenben jobb, sőt. Másban jobb, mint a plazma, illetve másban rosszabb. Talán jól döntöttem. Úgy néz ki, hogy a plazmát el kell makd adnom, mert nem lesz neki hely a másik szobában :( Még próbálom megoldani.
Amúgy a Sony nem hiszem, hogy a gyakorlatban érezhetően jobb lenne, mint a Pana, nem? A review alapján kb az a gyengesége, mint minden LED-nek. Kicsit magamat is győzködöm, mert ugye a 14 nap még ketyeg. Hibába nem edge leded, de ott is minden review azt írta, hogy bizony van bevilágítás. És ugye kisebb.
Az OLED biztos, hogy jobb, ez nem kérdés. De majdnem 150-et hozzá kell még rakni. És bizony nem olcsó javítani sem (ha lehet) és a tévé adást sem szereti."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
salapp
addikt
válasz gurabli #44784 üzenetére
Eleve nem meghatározó a bevilágítás vagy akár a felhősödés tekintetében, hogy edge vagy direct. Az idei Panákat nem láttam, gondolom, elég korrekt algoritmusok dolgoznak bennük, 50Hz ide vagy oda. A Sony-kat én kizárólag kifutó áron szoktam ajánlani, egész egyszerűen nem gondolom, hogy egy lcd megérne mondjuk 55-ös méretben többet, mint 300.
Az oled (55GZ950) fantasztikus, de tévézésre nekünk is egy Sony VA-paneles van.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
barcasattila
csendes tag
-
H.Ferenc
csendes újonc
Sziasztok! Erről a készülékről van már valakinek tapasztalata?anasonic VIERA TX-58GX700E
Napi használatra (sorozat-film vonalon) lenne,pendrive vagy direkt számítógépre kötve.Sötétíthető szobában.Köszönöm. -
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
A 3-400 ezres árkategóriában milyen 65"-os 4K tv-t tudnátok ajánlani?
Melyek a legjobb vételek most? Korábban a TCL 65EC780 típust néztem. -
gurabli
őstag
válasz barcasattila #44787 üzenetére
Én nagyon nem szeretem a Samsung mostani tévéit. Ráadásul iszonyat túl vannak tolva a színek. Be lehet állítani, gyanítom. Csak a Pana és a Sony volt nálam mindig a nyerő. A Pana TrueCinema pedig tényleg kegyetlen jó, profin kalibrálva kapod. A Pana plazmánál elég sokat fizettem a profi kalibrálásért. LG meg akkor, ha IPS vagy OLED. Samsungnak volt két kiváló plazmája, pont a végén, amire belejöttek, meg is szűnt.
Szóval nem ismerem ezt a Samsungot, amit írtál, de én inkább a Sonyt nézném meg mellette (9005) vagy OLED."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz salapp #44786 üzenetére
Azt hittem, hogy ebből a szempontból számít, hogy edge vagy direct. Akkor azért tűnt a Sony szintén enyhén felhősnek.
Az idei Pana (EX) tudtommal egy az egyben azonos panel, chip, minden, mint a GX.
Nagyon paráztam az 50Hz miatt. És ide vagy oda, ha nem tudnám, hogy annyi... Közel sem volt meggyőzőbb a Sony. Ezen meglepődtem, mert mozgásban mindig a Sony volt a csúcs. Mondjuk az meg LG esetén megdöbbentő, hogy mennyivel rosszabb, mint a Pana vagy a Sony. Vagy darabos a foci vagy SOE. Pár éve is ezt láttam, de azt gondoltam fejlődött azóta. Persze csúcs tvben biztos jobb."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
fauv
őstag
válasz Cortez863 #44789 üzenetére
Jelenleg 400 ezer körül ez most jó vétel [SAMSUNG QE 65 Q82RATXXH ]
-
salapp
addikt
válasz Héliosz #44793 üzenetére
Én is Sony párti vagyok általában, de ha azonos áron van egy 65-ös XF90 és egy Q80R, akkor érdemes mindkettőt normálisabb körülmények (na, ez a nehéz) között megnézni. Ennek a Samsungnak kétszer annyi háttérvilágítási zónája van, mint a Sonynak, bár általában elismerik, hogy a Sony jobban vezérli, illetve, hogy a Samsung nagyon meg akarja mutatni a feketéket, ezért sok sötét részlet bebukik, illetve extrém esetekben pulzál a háttérfény.
Felskálázásban jobb a Sony, ez nagyjából elfogadott.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
undercover
őstag
Üdv! Most hasonló árban van, de nem igazán tudok dönteni
Samsung Q80T vagy LG B9PLA?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Azteeek
tag
Panasonic VIERA TX-65GX800E -810-830 között van lényeges különbség a képminőségben? Vagy csak az extrák különböztetik oket meg?
-
salapp
addikt
válasz Azteeek #44797 üzenetére
Speciben, de azt mondom, fórumtárs tegnap írt a 65GX800-asáról, csapj le te is egy olyanra, minek költenél többet? (Már ha márkán belül maradnál és cél az "elég jó és igen méretes kép nagyon jó áron")
SzabóTamás90: A szolgáltatás kábeles?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Kettő közül ki melyiket venné ?
Panasonic TX-58GX700E
Samsung UE58RU7172Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest