Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolka95

    őstag

    Sziasztok!
    Tanácsot kérnék milyen tv-t vegyek. Igazából nem tudok semmilyen pro/kontrát a mai tv-kről. A cél az lenne, hogy 2 tv-ről lehessen streamelni a nas-on vagy htpc-n lévő filmeket, zenéket stb. Wifin keresztül.(Még azt sem döntöttem el hogy nas legyen-e vagy építsek egyet.)
    Hogyan működik ez az egész? Azt sem tudom hogy kell-e hozzá okos tv. Az okos tv-n van egy app, ami videókat játszik le és lehet vele streamelni, mint pl vlc media player? Nyomkodtam már androidos sony pc-t és ezt meg tudtam csinálni rajta. Vagy hogy működik a stream?
    Meg hogy az okos tv-k rendszerei között milyen különbségek vannak, van-e hozzá valami összefoglaló leírás valahol? Olvastam, hogy a samsung tv-ken tizen fut, az lg tv-ken pedig az úgynevezett webOS, abból is már a 3.0. A választásban döntő szerepe lehet annak, hogy milyen rendszer fut rajta? Van olyan hogy az egyik jóval többet tud mint a másik? Nekem egyelőre a stream a fontos. De nem tudom mire lehetne még használni egy okos tv-t. Böngészni és játszani nem akarok rajta.

    Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Új hozzászólás Aktív témák