Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz pinnacle #74912 üzenetére

    annyira nagyon távoli pont nincs a lakásban (kis 50nm-es, két szobás, a 2 szoba egymás mellett majdnem, cska a fürdő van közte), szóval szerintme lépcsőhátból, ajtó elöl mérek majd egyet. A lagg a problémakor nem ilyen. az, h alap helyzetben milyen gyorsan reagál (1 vagy 3mp) egy tab/menüpont kattintásra nem érdekes. Ez kb olyan, mint amikor a rendszerstressttest alatt van és kék halál közeledik (tuning utáni prime stb teszt, ha csináltál ilyet9, vagy amikor memory leak van pl és megtelik szeméttel a memória és a böngésződ összeomlik (de mielőtt felmerülne a kérdés: nem, nem ez a hiba most junk-kal együtt ~22gb volt a max használt tegnap, közel sem volt tele, a jelenséget még a 16gb-os torrent+game+10000tabos firefox időkből ismerem :)) )

    (#74913) woodworm: oké, köszi, megnézem, aztán átállítom, ha nincsengedélyezve, habár elvileg hwnat esetén nem lehetne ilyen, nem? (lehet rosszul gondolom)

    (#74914) TeeJay: oké, köszi, a beállítást átlövöm. az éjszakai ip-váltással kapcsolatban én is gondoltam ilyenre, habár nagyon rég nem volt ilyen gond (évente 1-2 alkalom van talán, de lehet véletlen egybeesés). esetleg ez elkerülhető azzal, hogy az echo interval-t és/vagy a max failures-t magasabbra állítom be?

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák