Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz 360xbox360 #70322 üzenetére

    Egyértelmű, hogy az 66u B1, de a C7 is a jobbak között van. Sokak még ilyen sincs.
    Az Asus jobb és okosabb felhasználói felülettek rendelkezik, többet tud. Jól terhelhető.

    Nekem C7 v2 van. 75 nm-es téglalakást szépen beszór... mivel középen van, ezért 5Ghz is eljut minden helységbe... amiről köztudott, hogy gyakran csak a szomszéd szobáig OK.
    A C7 v2-nek egy javított változata még kapható: C7 v4. De ma már egyre inkább a C7 v5 kapható, aminek fix antennái vannak, csak 1 USB portja és ez utóbbi miatt gyengébb tápegységet csomagoltak hozzá. Ez ezért baj, mert az otthoni ki routereknek az egyik gyenge pontja tápegység. A 7/24-es üzemet egy idő után nem bírva instabillá válnak és ez kihat a routerra is. A gyengébb tápegységgel ez a baj.

    A C7 topikja kihalt. Elszigetelten előforduló eset, hogy az internet időnként belassul... Gigabites is. Úgy oldották meg, hogy a routert konnektoros időzítővel, vagy szoftveresen a menüjéből pl. minden hajnalban újraindítják és akkor 1 napig tuti gyors. De ez csak az egyetlen baja, ami csak keveseknél fordul elő.

    Ha ma kellene választanom egyértelműen a 66u B1-et venném. Korábban drága volt, de ma már ennyi pénzért a legjobb döntés.

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák