Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz SLYM #59328 üzenetére

    "Óriási előny, hogy ha olyan kis picike, tudjátok, ami például a rádiós egerekhez jár, nem tudom az mennyire jó például. "
    Nem jó! A normális antenna nélküli pöckök néha még akkor sem jók, ha a router ugyanazon helységben van. Ha egy másik szobában van a router, akkor mindenképpen antennás stick-ek / adapterek a javasoltak. Az AC sebességén sokat rontanak a falak. De legalábbis ne nagyon kicsi pöckök legyenek.

    Az asztalit mindenképpen, de néha még a fix helyen lévő lapost is illik kábelezni... és akkor garantáltan megvan az 500-as tempó. A Wifi-n lévő megabitek névleges értékek, a valós sebesség egy klienssel a ráírt érték töredéke.

    Ezt azért mondom, mert a jóval kisebb hatótávú AC-s WiFi-vel könnyel elfordulhat, hogy az AC-s adapterek mögött sem lesz lényegesen gyorsabb az internet. A korábban leírtak miatt.

    Az asztaliba egy PCI kártyás TP-Link Archer T6E kellene. Ilyenből van egy a cégnél. Stabil cucc. Arra használjuk, ha gyorsan kell telepíteni egy munkaállomást és még nem ért oda a LAN kábel, akkor 1-2 hétig arról megy a PC. Ha kevesled a sebességét, akkor a T9E a nagyobb testvére neki.

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák