-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Webszerverre keresek valami PHP-s cuccot, ami képes mappákba rendezett fényképekből automatikusan albumot generálni. Gondolom van egy csomó ilyen, de nekem minél kisebb erőforrás igényű kéne, ami a windows intézőhöz hasonlóan megjeleníti a mappákat és benne a képeket, csak mindenzt a böngészőben a kliens oldalon. Illetve képre kattintásnál a kép megjelenítése és slide show is kéne.
Tudtok ilyet? -
spuros
őstag
Sziasztok.
Olyan programra lenne szükségem amivel egy képsorozat alá (egy rakás jpg) zenét tudok beilleszteni és utána elmenteni valami videó formátumba.. Régebben csináltam ilyet, de nem emlékszem milyen alkalmazás volt az.
Tudnátok segíteni ebben?
-
Osiris
őstag
válasz Osiris #31151 üzenetére
Ezt kerestem: http://piwigo.org/.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Keresnék windows alá egy normális költség nyilvántartó, házi pénztár kezelő programot. Legyen valami kultúrált, lehetőleg ingyenes. Légyszíves javasoljatok rá párat. Az hab lenne a tortán ha hálózatban is működne.
-
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Azt szeretném, hogy a gépen lévő videofájlokat egy helyről indíthassam úgy, hogy az adott képre/linkre kattintva elinduljon a VLC-ben. Próbáltam Office Word-ben weblap formájában megcsinálni, de a linkre kattintva nem elindítja hanem letöltené a videót, vlc:// protokollt pedig nem tudom hogy lehet hozzárendelni. Valami ötlet hogy ezt mivel érhetném el? Filmkatalógus szoftverek nem jók, ezek nem filmek hanem családi videók, és a Windows fájlkezelő miniatűrje sem jó, mert a fájlok több helyre vannak szétszórva és egyéni képet akarok beállítani nekik.
4 8 15 16 23 42
-
-
Cheesy
őstag
válasz Osiris #31155 üzenetére
Egy részét én fordítottam magyarra a Piwigo-nak, profi kis script.
Ha meg még egyszerűbb kell, akkor Single File PHP Gallerywww.vakbelmutet.hu
-
tonyrulez
őstag
Látom összekuszáltam a dolgokat
Idős rokonok gépére kellene ez. A videofájlok is ott vannak a gépen, kis tárhely miatt van ami külső merevlemezen, van ami a gép HDD-jén van. Én olyat akarok, hogy feljönnek szép nagy képek, alatta leírással, és ha rákattintunk, akkor elindul a videó. De akkor lehet maradok annál az opciónál, hogy egy mappába minden videóhoz csinálok egy parancsikont, beállítom szép nagy miniatűrbe a nézetet és egyénileg hozzárendelek képeket ikonként, ha mást nem lehet.4 8 15 16 23 42
-
George7823
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan film katalogizáló programot keresek, ami apum meg anyum számára is könnyen kezelhetővé teszi azt hogy ha meg akarnak nézni egy filmet vagy sorozatot, akkor a meglévő filmeink közűl könnyen választani tudjanak. Olyan programot keresek már egy hete ami picit hasonlit mondjuk az Apple tv ben lévő film bemutató katalógusához ()
vagy mondjuk a Windows Media Centerhez hasonlóhoz (). A lényeg olyan legyen ami úgy nézzen ki hogy ilyen boritók vannak és csak jobbra balra vagy le föl görgetik a listát és akkor látják a boritókat és ha rákattintanak egy boritóra akkor mondjuk induljon el a film az alapértelmezett lejátszóval. Ez a minimum amit tudjon, a listát meg én megcsinálom, meg akár a boritókat is meg mindent szóval nem kell netről lehúznia bár ha tudja az sem gond. Valami hasonlót keresek, nem gond ha vannak benne extrák. Ismertek ilyet?Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson x10i -> Sony Xperia SP
-
LonGleY
veterán
válasz George7823 #31165 üzenetére
Biztos poén egy ilyen, de komoly igényként nem tudok rá tekinteni, miután az emberek többsége képes beleklikkelni a kívánt mappába, ha meg akarnak nézni egy filmet.
-
George7823
csendes tag
válasz LonGleY #31166 üzenetére
Pedig sajnos nem poénnak írtam szüleim ilyenek. Hiába írom oda magyarul egy papírra le nekik hogy kattintsanak a filmek mappára azon belül amelyik filmet szeretnék megnézni és akkor azon belül meg arra az egy szem fájlra ami ott található sőt előnézeti kép is kijön azon fájlon képtelenek megjegyezni, meg mindig van valami bajuk. Valahol láttak egy ilyen megoldást (szerintem tv-be) és nagyon tetszett nekik és hogy mennyivel egyszerűbb és könnyű kezelni mert látják amit csinálnak meg mi hol van, meg a képről kapásból tudják melyik film az és hogy meg szeretnék e nézni újra, és hogy csináljam meg nekik hogy mikor elindul a gép úgy jöjjön be hogy így borítókkal, mert ez olyan mintha a polcról levennének egy DVD. Mondtam nekik megpróbálom.
Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson x10i -> Sony Xperia SP
-
BoB
veterán
Már írta Maestro87: xbmc
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
zone
őstag
válasz George7823 #31167 üzenetére
Pár perc alatt lehet ilyet [link]
Ezek sima mappák, csak az ikonok lettek lecserélve.[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
George7823
csendes tag
-
George7823
csendes tag
Erre más én is gondoltam csak mivel XP van a gépén így ezek az ikonok itt nem elég nagyok és nem látja őket rendesen a tieden tökéletes. Az meg hogy szórakozzon itt a nagyitással nem meg engedett. plussz nem is tetszik neki ez a módszer.
-
zone
őstag
válasz George7823 #31171 üzenetére
Pedig most, hogy nem jön rá több frissítés, ideje lenne.
-
George7823
csendes tag
Mióta a windows 7 kijött és láttam hogy elég jó, azóta próbálom győzködni. De már csak azért sem akar váltani, mert 6 éve ugyan az az XP van fent és még mindig stabil és semmi baja nincsen, nem is akad meg semmi. Fél az újtól. Most az XBMC ből próbálok egy régebbit leszedni ami még jó xp-n
-
maestro87
őstag
válasz George7823 #31171 üzenetére
Nem fut XP-n? Ezt próbáltad? Nekem mikor még XP-m volt úgy emlékszem, hogy futott rajta. Lehet az újabbak már nem, nem tudok róla.
Amúgy KmPlayer-be is van talán valami hasonló katalogizáló. Szerintem lejátszók között keresgélj.
alternativeto.net/ -
LonGleY
veterán
válasz George7823 #31174 üzenetére
Nem győzködni kell, hanem megtenni.
"Megette a vírus, bocs... mondtam, hogy ez lesz."
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
-
maestro87
őstag
válasz George7823 #31174 üzenetére
Egyébként ha 6 éve stabil a rendszer akkor nem igen csinálhat rajta semmit csak gondolom netezésre meg filmnézésre használja. 6 évig meg bármelyik rendszer stabil maradhat ha nem telepítgetsz rá mindenfélét.
-
És a windows media center miért nem jó?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Tudna valaki ajánlani egy ingyenes magyar nyelű konvertert amivel mkv-ből tudnék avi-t készíteni! Köszi.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
félisten
-
nagyúr
válasz Winnie The P #31181 üzenetére
freemake video converter
használat után érdemes uninstallálni
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Winnie The P #31184 üzenetére
mert automatikusan induló része van amit nem lehet kikapcsolni, csak fogja a gépet
ha újból használni akarod, akkor felteszed még egyszer, úgy is hetente jön ki belőle újabb változat
-
brd
nagyúr
... parancssorból tud CPU-szorzót (Intel Sandy bridge) szabályozni, vagy adott billentyűzet-kombinációt küldeni a gépnek úgy, mintha én gépeltem volna be (ugyanis hotkey-t is be tudok állítani egy programban, ami tudja szabályozni a szorzót, de parancssoros lehetőség abban sajnos nincsen).
The only real valuable thing is intuition.
-
zone
őstag
AutoHotkey - makrót állíthatsz bármilyen billentyűkombinációra
[ Szerkesztve ]
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Ha tud valaki ajánlani egy olyan programot amivel tudom játék közben mérni a GPU és CPU hőmérsékletét annak nagyon szépen megköszönném.
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
nagyúr
válasz DataTraveler #31190 üzenetére
Rivatuner+ RealTemp plugin link
Afterburner mellé HWinfo, a Sensor Status ablakban ki lehet választani, mit írjon ki a "riva tuner' osd-re
vagy
-
poirot
őstag
Sziasztok !
Van egy pár swf kiterjesztésű file-om, azokat szeretném átalakítani avi-ba, vagy bármilyen "emészthető" video formátumba. Tegnap, fél napot küzdöttem, de nem sikerült. Vagy csak a hangokat játsza le az átkonvertáló, vagy pár kilobyte-os file-okba menti el, ami persze nem jó.
Előre is köszönöm a tippeket.
-
S-IW
tag
-
poirot
őstag
Köszönöm, de ez is "elhasalt" a konvertáláson. Ez a baj, hogy utólag derül ki egyes formátumokkal, hogy zsákutcába kerültünk. Lejátszani le lehet, de konvertálni lehetetlen, pedig csak a youtube-ra szerettem volne feltölteni, egy "emészthető" formátumban.
Köszönöm még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest