Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f4cg80

    tag

    válasz Tikakukac #18257 üzenetére

    De még mindig több értelmét látom ennek sajnos jelen helyzetben. 100ból lett egy ilyen gépem,gagyi műanyagot nem akartam már venni az Asus X59 után,márpedig 120-130-ért is csak olyanok vannak. Az első normálisabb gépek (2héten át ezt néztem napi sok órában),150-160 körül kezdődnek. Akkor meg ha már hasonló sebességet akarnék,abba is kell egy SSD,ott vagyok,h 180 körül vagyok..majdnem 2x annyi.
    Fél év gari vs. 3év gari tényleg ok,de van olyan ismerősöm,akinek Acer,Asus,PB stb, 2év garancia alatt 2 hetente szervizben volt,tehát konkrétan többet töltött a gép szervizben a 2 év alatt,mint nála...
    Töltő,érintkezés,alaplap,hdd,dvd-író halála,zsanér-törés,kijelző kukás lett,billentyűzet szétesett(pár billentyű leesett,meg bekapcsológomb levált,és hasonlók). Szóval értem én a 2-3év garancia előnyét,és hogy jobb esetben biztonságot ad,de én egy T-szériás géppel (vagy Latitude-al),és csak fél év garanciával jelen helyzetben nagyobb biztonságban érzem magam,mint ha gyakori hibák miatti szervizelgetéssel.

    Asus X59: 2év garancia alatt semmi gondom nem volt vele. 2-3éves kora között meghalt a dvd-író,eltörött mindkét zsanér 2x is(csak szimpla felnyitáskor),rendszeres tisztítás mellett is úgy melegedett,hogy tojást lehetett volna sütni rajta,billentyűk minimális használattal is szépen koptak,és emellett még hozzáteszem,hogy megfogtam,és az az érzésem volt,h mindjárt eltörik a műanyag,kb. hozzá sem lehetett érni. Egyetlen pozitívum,hogy 4év után is hibátlan volt a monitorja és a merevlemeze.
    Ekkor lett elegem ezekből. Hugomnak 3 éve van egy Latitude D620-asa,2-3 évesen kerülhetett hozzá,azóta is hibátlan. D630-ast akartam,de abban eléggé koros a hardver,ezért lett végül T500,még ha elsőre nem is tetszett annyira,mint a Latitudeok. Ismerősi körben soha semmi gond nem volt se Latitudeokkal,se Thinkpadekkel,szerintem nem hiába. 5 évente becsúszhat valami hiba,de számomra még így is jobb választás.

    De persze tudom,hogy mindenkinek új műanyag gép kell, 2-3 év garanciával...

Új hozzászólás Aktív témák