Hirdetés

  • AI-t kap a Toughbook is

    ph A Panasonic híres strapanotebook-szériája a Meteor Lake processzoroknak köszönhetően szolgált rá a megnevezésre.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz mh197 #21970 üzenetére

    belépsz a drive-ba, ott lesz egy menüpont, hogy tárhely bővítése, onnan már egyértelmű. ha ennél nagyobb tárhely kell, akkor már érdemes szétnézni a felhőszolgáltatók ajánlatai között, mert azért van eltérés.

    a NAS-nak akkor van értelme, ha otthon több klienssel is rendszeresen ugyanazt a tartalmat szeretnéd elérni. nálam pl már nem is nagyon van HDD a kliensekben, csak SSD a rendszernek és programoknak, az összes nagy helyet foglaló tartalom ott van központosítva a NAS-on, oda megy a letöltés, a többi gépet csak akkor kapcsolom be, ha szükség van rájuk. de ha van otthon mondjuk egy számítógép és arról csinálsz mindent, akkor kvázi semmi értelme. nekem van egy asztali gép, két laptop, egy tablet, két média player, ezeken mind szeretném elérni ugyanazt a video könytárat, logikusabb tartani rá egy külön eszközt, ami ezeket kiszolgálja.

    én mondjuk személy szerint otthonra a RAID-1-et pazarlásnak tartom (lásd összefoglaló), inkább a nem reprodukálható adatokat fel kell tolni felhőbe, aztán ha adatvesztés van, vissza letöltöd és kész.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák