Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz Lacccca87 #7718 üzenetére

    Ó nem, nem, ez messze nem csúcsminőség. Az általad nézett TN-esek a gyenge és silány minőség. Az U2311H csak egy jó minőségű cucc a középszerű TN-esek áráért, amit te kinéztél. Messze van ez a csúcsminőségtől.
    Felőlem vehetsz TN-est 40-42k-ért, de ez a ha eddig megfelelt, akkor meg is fog (kérlek bocsásd meg nekem, de ) elég együgyű felfogás (no offense!). Nagyon sokan voltak így és miután vettek egy minőségibb paneles monitort (nem feltétlenül IPS-t, lehet egy PVA-t) nem is értették, hogy hogy tudták a TN-t elviselni odáig és semmi pénzért nem ülnének újra TN elé, amivel addig - hozzád hasonlóan - semmi bajuk nem is volt.
    Na mind1, te érzed, a két monitor közül nekem a BenQ szimpibb, tán egész elviselhető TN-eseket gyárt, bár sokallom érte azt a 40 ezret. Az optimális persze az lenne, ha meg tudnád őket tekinteni és azt vennéd, aminek jobban tetszik a képe. (Mondjuk esetedben lehet, hogy az sem lenne butaság, ha azért megtekintenél egy U2311H-t hátha élőben látva mégis jobban elgondolkoznál az ügyön... :U )

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák