Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz betyarr #39909 üzenetére

    :)

    Nem erről van szó és nem brutál az enyém bevilágítása (mivel este én ilyen fényerő beállításon használom - most is, pedig még ég a villany a szobában, s ha akarom leveszem kb idáig), sőt kifejezetten jó a megfelelő fényerőszabályozásnak köszönhetően.
    A baj az, hogy az IPS-glow-t nem úgy kell értékelni, hogy ha van az már helyből baj és fúj és miért és micsodadologez. Hanem ez van. Ilyen mértékű teljesen jó. Az enyémnek is tökéletesen megfelelő. A magas (alap)fényerőn való felerősödés és a valóban pár durván jelentkező - hibás - darabon ügy ez, ami relatíve ritka.

    Egyszerűen a hozzáállással van baj pár embernél - te csak egy vagy közülük - akik irreális elvárásokkal mennek neki ennek az ügynek és alaptalanul írnak negatívumot egy monitorról, ami félrevezető egy nyílt fórumban.

    Ezért éreztem szükségét írnom, kihangsúlyozva, hogy nem neked írom, hanem a hozzád hasonlóan gondolkodóknak. Hogy tudjuk mit várhatunk egy ilyen monitortól és mikortól illik segítségért kiáltani. Te bőven maradhadtál volna csöndben. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák