- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
őstag
válasz stranger28 #15099 üzenetére
Végül is ha az ÁFA el van számolva nem is vészes....
Ez ajánlott extreme gémerkedni ?Van még más lehetőség is ? Ezeket már említette előttem valaki...azokról mi a véleményetek ?
link 1 , link 2 , link 3 , link 4 , link 5Lehet én vagyok a diszkréten fogalmazva kancsal de nem találom, hogy szélessége és a magassága CM-ben mennyi....
Tudom váltsam át a 23" cm-be majd 2 ismeretlenes pitagorasszal ugorjak nekiSzerk.: Elnézést a tudatlanságomért de még nem találtam rá az IPS panel megfogalmazására...ez netán a 16:9(10)-hez képarányt jelenti ? (szélesvásznú)
asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz asuspc96 #15101 üzenetére
Igen, tökéletes lesz játszani, azért is említettem a másik fajta elrendezést. Linkeltek közül -- ahogy előttem is írta BioNiCMaN -- az LG továbbra is megfelel a célra. De én is inkább a Dell felé hajlom.
Egy ismeretlened van, mivel ismered a két oldal arányát.szerk: Első hozzászóláááás. És az én fogorvosom is a Dellt ajánlja.
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
válasz stranger28 #15102 üzenetére
BioNiCMaN: Rendben köszönöm !
stranger28: a másik fajta elrendezés nem lesz egy kicsit nyomott ? az oldalára állított....akkor inkább már 5db kéne youtube
Nah látom én már, hogy a TV a vaterán fog landolni
Én valami hasonlót tervezek csak monitorokkal perszeIsual: Neked is köszi...!
Akkor egyhangúlag kijelenthető, hogy ez legyen ?
Nekem a "Válaszidő: 8 ms szürke-szürke (jellemző)" kicsit "soknak" tűnik....Vagy nem ?asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz asuspc96 #15101 üzenetére
Panel és válaszidő témában továbbra is olvass 1. hsz-t.
Csak neked lemértem a 2311H-t, gondolom a 2312HM is ugyanez, csak lespórolták a sarkokat... ~55x32 cm.
(#15104) asuspc96
"Nekem a "Válaszidő: 8 ms szürke-szürke (jellemző)" kicsit "soknak" tűnik....Vagy nem ?"
Vagy nem.
Én a helyedben maradnék a 3 monitoros megoldásnál. Aztán majd veszel később valami hasonlót.
2008-ban már működött, miért nem lehet ezeket kapni?
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
asuspc96
őstag
válasz BioNiCMaN #15105 üzenetére
A mostani: Acer AL2017 (1400x1050) nyugi nem ezen játszom
és ez 44(sz)x36(m)cm az asztalom pedig 120cm szóval érdekes lesz a kivitelezése"Vagy nem.
Jól van ha Te mondod....valamivel azért megtudsz nyugtatni....?
Gondolom ez Neked semmiségSzerk.: Még valami...az a monitor lassan 2éves...számít az valamit ? fejlődött azóta valami az iparágában ? vagy az egy maradandó Mona Lisa monitorok között ?
asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz asuspc96 #15108 üzenetére
Nini mit találtam. (mondjuk nem volt elrejtve ) Friss és ropogós.
Szerk.: Még valami...az a monitor lassan 2éves...számít az valamit ? fejlődött azóta valami az iparágában ? vagy az egy maradandó Mona Lisa monitorok között ?
Melyik 2 éves?
(#15107) Isual
Bakker, erről az jut eszembe, hogy
hátulról teszem bemár csak 2 év gar van a moncsimra.[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
asuspc96
őstag
válasz BioNiCMaN #15109 üzenetére
"Melyik 2 éves?"
Elnézésedet, szóval mint említettem én bandzsa vagyok-e téren elnéztem az 1.hsz.-ben lévő sorozatszámot (Dell U2212HM) és összetévesztettem ezzel (U2312HM)
És ugye az 1.hsz. az "2010-08-18 09:17:59"-kor keletkezett és ebből mondtam, hogy lassan 2 éves...
de aztán rátaláltam erre és ez már "friss" (2011-10-13 11:53) na és ebben már ez van (U2312HM)
szóval ez vanstranger28: most, hogy néztem és írtad ezt ---> Egy ismeretlened van, mivel ismered a két oldal arányát.
Így már kijön lazán fejben is..... mert ugye (16x)anégyzeten+(9x)anégyzeten= 23"*2,54cm
osztán' gyök és csók a családnakasuspc96
-
Isual
veterán
válasz BioNiCMaN #15109 üzenetére
ahogy elnézem a dolgok mostani állását bízzunk benne, hogy jóval túléli a gariidejét mert meglehet, hogy egy darabig nem naon lesz vetélytársa jó kis széria volt az nagyon
(#15111) asuspc96: az 1. hsz egészen pontosan 16 napos és 23 órás nem az 1. hsz szerzője írta azt abban az időpontban utólag módosítottuk, szóval hagyjuk is ezt a dolgot elcsúsztál kicsit
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
petata
őstag
válasz asuspc96 #15111 üzenetére
az első hsz. nincs még 1 hónapos úgy van ez, ha egy topik nagyon felkapott lesz, szerkesztenek hozzá egy összeszedett #1hsz-t utólag...ez itt kb. 0.5-1 hónapja történt meg.
A Dell U2212HM meg a kis (21.5") testvére az U2312HM (23")-nek... remélem tiszta az ügy[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
-
asuspc96
őstag
Isual , petata: akkor én téridő kontinuumot ugrottam
Félretéve a baromságaimat...értem most már, hogy is van ez egy felkapott topic-nál..kösz
Csodálkoztam is....
Áháá most már oda van írva "Frissítve: 2012. január 10." ravaszok vagytok mit ne mondjakLaza 1 hónap alatt 15xxx hozzászólás ? Ön kinél bankol ?
Na végigolvasom végre ezt amit küldött nekem Bio....
Aztán keresek teszteket erről a monitorról és csorgatom a nyálamasuspc96
-
mosquetoo
tag
Szerintetek LG-éktől be lehet vállalni ezt a fajta ips monitort ? IPS226V ?
Gondolom sokkal jobb mint egy sima TN , és azt is tudom hogy ennél még jobb lenne a Dell .
De a pénz nagy úr és szeretném jó helyre tenni
És ennyi lenne a maximum , amit most kitudnék érte adni[ Szerkesztve ]
-
googoo
csendes tag
Sziasztok ismét!
A Dell U212hm-ről hogy vélekedtek? Amit olvastam róla, az alapján egyáltalán nem rossz az sem.
Az U2312hm-nél annyiban biztosan jobb, hogy lejjebb lehet venni a fényerejét.
És igazából a 22" méret is tökéletesen megfelelne nekem.Van esetleg valami ismert hibája, gyengesége?
-
muci07
tag
Sziasztok! Én is most szeretnék venni monitort, de nem tudom melyik lenne a jobb döntés...
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/612_samsung_19_b1930n/
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/3375_benq_19_gl941m/
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/3373_benq_20_g2020hd/
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/7472_asus_20_ve208n/
Szerintetek melyik legyen? Előre is köszi a segítséget! -
petata
őstag
válasz Ragacska #14997 üzenetére
Úgy látom, elsiklottunk feletted
Ne vegyen 3D-t, nincs sok értelme. Király lenne mondjuk 3 Dell UltraSharp U2312HM bekalibrálva, oszt mehet a játék!
Ejj, 6970 kellett volna, olcsóbb is, és támogatja az Eyefinity-t...nVidia-nál nem nagyon tudom, hogy működik, de sztem elég lenne egy gyengécske apróról...[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Az LG E2251Vr-BN és az LG E2251T-BN között van különbség a HDMI jelenlétén kívül. Illetve ha jól látom, akkor az LG E2251VR valami Anti Glare beveonatú. Ehhez nem értek. Ez mennyi előnyt jelent?
-
-
MODERÁTOR
Közel három hónap megelégedett használat után (Dell U2311h) gondolkodom még egy vásárlásán
Mi most a "menő" ?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
petata
őstag
válasz rambustibi #15138 üzenetére
Miért is? Köztudott, hogy nem érdemes Asus monitorokat venni TN panellel...attól még, hogy neked az van
(#15137) bajaki: Neked kell mérlegelni a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
üdv
Az u2711 helyett tud valaki valami más alternatívát olcsóbban? 190+a pixelgari az már sok
(#15141) Isual: abban gondolkodom igen. köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Isual
veterán
válasz h.adam.92 #15142 üzenetére
Samsung szerintem vakon felejtős, de ne legyen igazam, tftcentralon hamarosan elérhető lesz teszt egy 27-es Samuról, lehet erről beszélsz.
(#15143) TheChos3nOne : ne várja meg, felesleges. ugyanolyan áron lesz valszeg és kevesebbet tud (kiv fogyasztás).
(#15144) h.adam.92 : szerintem várj és bízva bízzál... nem rajtad múlik, 200-at én se fizetnék semmilyen 27"-es (IPS) monitorért..
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Vasinger!
nagyúr
Eléggé hülye kérdésem lesz, de kíváncsi vagyok rá, hogy mi a válasz. Aki már 27" vagy a felett nézeget az miért nem inkább egy IPS paneles tévét vesz inkább? Mitől jobb a monitor mint a TV?
Tegyük fel azt, hogy nem nézzük a válaszidőt meg az input lagot, szóval ekkora kijelzőn nem játék lenne a fő cél már gondolom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest