- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz stranger28 #14050 üzenetére
csak, mint látod nem derült ki... egyébkéntmeg mértnem dobtál rám egy privátot, úgylátom mindenkinek jobb lett volna
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
válasz enginev3.0 #14052 üzenetére
Ha nem zavar, hogy kiállított darab, akkor 30k-ért nem nagyon kapsz normális gyártótól 23"-es monitort, legfeljebb 21.5"-eset, és az is inkább 33-35k lenne. Szóval ezt kéne mérlegelned, de ahogy látom túl nagy igények (helyesen) nincsenek ezzel kapcsolatban.
-
-
Isual
veterán
válasz enginev3.0 #14055 üzenetére
30-35k-ért 21.5"-es FullHD-s monitorokat kapsz újonnan. Nyilván ez azért ennyi mert kiállítási darab volt, innentől már neked kell eldöntened, hogy melyik utat választod.
-
rambustibi
őstag
válasz enginev3.0 #14055 üzenetére
Szia!
Nézz körül , mielőtt döntenél, mert 35.500,- már kapsz 23" monitort is, nem csak 21,5"
pl.: [link]Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
enginev3.0
félisten
válasz rambustibi #14057 üzenetére
ennyi penzem sajnos nincs
es az LG is "uj" mert nem volt bekapcsolva, csak kirakva
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Isual
veterán
válasz rambustibi #14057 üzenetére
"Normális gyártótól" nem kap. Nem véletlenül ennyi ez az Acer csoda, nem igazán ajánlott, még ebben a kategóriában sem. A 200cd/m2-es fényerő meg kicsit kevéske is lehet napsütésben.
(tárgytalan is a dolog)(#14060) enginev3.0: nem egy mai darab, s nem hiszem, hogy 24" - 16:10-re akármilyen TN monitor javallott lenne. 22-23"-nél is határeset, de e fölé nem tanácsos nagyon menni ezzel a panellel...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
es o milyen?
Samsung SyncMaster 2493HM
31 ezer lenne itt phn
gari nincs[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zka67
őstag
válasz enginev3.0 #14060 üzenetére
Újonnan:
LG E2211S-BN Csak DSUB. 22"
LG E2251T-BN DVI, DSUB. 22"
ACER S230HLBBD DVI, DSUB. 23"Szállítást megspórolhatod, ha bemész érte személyesen.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuro!
aktív tag
Dell U2312Hm-nél hogy lehet elő varázsolni a 75Hz frissítést?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
titán
A degradáció valós probléma, az egy éves AMOLED telefonomon kiválóan látható a kék szín kiégése/beégése(?).
A kontrasztarány valójában végtelen, minden egyes képpont egyesével világít, fekete esetén pedig nem világít. A nem világít (1) és a világít (0) között végtelen az arány (1/0).
(#14064) Gyuro!
Csak 72HzevDirect villanyautós töltőhálózat
-
Isual
veterán
válasz schawo #14066 üzenetére
Akkor jól láttam én azt, hogy a fényerő emelésével együtt nő a kontraszt, mert ugye nem nő a feketeszint. Jóvan akkor. Valójában csak elméletileg végtelen, egyébként meg a fényerőtől függ, nem? Kéknél most beégés vagy kiégés van? Csak mert az én telóm az mintha egyre inkább kékes lenne, tehát kékdominanciát érzek, egyre hidegebb lett a fehér az idő előrehaladtával.
Van még egy ígéretesebb technológia, most az istennek se leltem rá, emlékeim szerint egyszer Nyugdíjas említette meg, ami talán használható lesz a LCD-k leváltására is, de most nem jut eszembe. Valami kék meg LED ugrott be, de lehet keverem valamivel....[ Szerkesztve ]
-
titán
Nem nő a kontraszt a fényerő növelésével: 0,01/0 is éppúgy végtelen, mint az 1/0.
A kék szín intenzitása csökken. Ezt hívhatjuk kiégésnek. Azt el tudom képzelni, hogy a gyártók ezt korrigálni akarják (idővel növelik a kék szín relatív intenzitását), és ez túl agresszívre sikeredett. Én ezt nem tapasztaltam, de én amúgy is kézzel állítom a kijelző RGB egyensúlyát. Ami viszont nálam is jól látható, hogy bizonyos helyeken a kék színelem a jellemző használat mintájának megfelelően elgyengült. Mivel ezt beégésnek szokás hívni, és ez ugyanaz a jelenség, ezért érdekes kérdés, hogy most ezt kiégésnek, vagy beégésnek hívjuk (szerintem a kiégés helyesebb).
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Isual
veterán
válasz schawo #14068 üzenetére
Jó, de nincsen végtelen kontraszt... csak elméletben. Minimális fényintenzitása van ennek (mégha csak a percepció révén is) és én a telómnál határozottan látom, hogy van egy adott feketeszintem (ami egy koromfekete szobában tény, hogy alig észrevehető) és a fényerőt növelve ez nem változik, tehát a kontrasztnak emelkednie kell. És szubjektíve ez is az érzetem. Szóval szép dolog a matematika meg az elmélet, de nincsen végtelen kontraszt, meg akkor miért is számosították volna pl a linkelt cikkben.
A másik, jól emlékeztem én, hogy ebben a cikkben épphogy arról írtak, hogy nem van színtorzulás (állításuk szerint 179.5 fokig), mint az IPS-nél. Most akkor itt hogy is vanez?
-
T.Jones
tag
Sziasztok, egy 24"-os full hd led monitort szeretnék ami rendelkezik portré móddal is, tudnátok ilyet ajánlani mert nem igazán találtam. köszi
-
petata
őstag
Ahogy schawo mondja, csak a 72Hz megy (egyelőre ). WonderCSabo már megcsinálta a 75Hz-es infet (ha jól emlékeszem...), bogyo119 próbálta ki először, neki nem működött, és azóta semmi hír a 75 felől...(de, ha jól emlékeszem, egyszer már leírtam valahol/valamikor ugyanezt, csak most hirtelen nem találom )
(#14071) Isual:
A helyedben én nem mernék Delleket ajánlani[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Isual
veterán
válasz Gyuro! #14074 üzenetére
Persze, hogy érdemes. Főleg, ha megy. 24fps-es moziknál jól jön majd nagyon, meg egyébként is, ha vsync-kel nyomod a játékokat (ha játszol egyáltalán), akkor +12 leheteséges fps-sel dolgozol.
(#14076) schawo : és ugye itt jön be a LED - jó homogenitás tárgyköre, nemigaz? a "kb. tragikus" egy igen erős eufemizmus, ha valóban úgy van, ahogy mondod...
(#14075) petata : félve írtam, tény. sőt a másodiknál jobbnak láttam elhagyni a márkanevet. mostantól Medion U2412M/U2312HM lesz. Vagy, hogy biztosan ne érje a ház elejét Acer/LG U2412M/U2312HM, így szerintem tőlem kiváltképp őszintének fog hatni.
[ Szerkesztve ]
-
vasii
senior tag
-
spileraaa
senior tag
udv
Szeretnek uj monitort veni mivel a regi crt monitor mar nagyon rontja a szememet foleg olvasas miat akarok uj monitort veni de teljesen tanacstalan vagyok milyet vegyek edig akarkit kerdeztem mindig mast mondtak
mivel eleg regi a szamitogepem kb 6 -7 eves ezert gondolom mindnekep kellene vga csatlakozo isnekem elsosorban konyv olvasara kell es csak masodsorban film nezesre ...
azt is mondtak hogy 23 " as allat nem erdemes full hd monitort venni ... gondoltam konyebb lesz valasztani de enyi informacio teljesen ossze zavart ...max 700 leit szanek ra
innen akarnam megrendelni :
[link]
[link]egy par pl milyen tanacsokat kaptam es ami teljesen ossze zavart :
1Ha jó akarsz magadnak, veszel egy szép LED-es Samsung-ot, fullHD felbontásút.
Samsung S22A100N (LS22A100NS) Black
Samsung S23A550H (LS23A550HS) High Glossy Black
2Monitor LED Samsung S22A300N 22 inch black
Interfata: VGAFelejtsd el... Gagyi.
3Akkor [link] [link] és nagyon megéri ez [link].
422"-osból TILOS a full HD-s felbontás!
Inkább 24" full HD, esetleg 23 még bevállalható, de az már saját felelősségre.
Ha mindenképp 22" a szíved vágya, akkor 1680*1050!
Én amondó vagyok, hogy ha a filmezni is szeretnél, akkor oda már full HD kell, azt meg minimum 23, de leginkább 24 col! Ez alapszabály!
Ha ezeket nem tartod be akkor majd egy hét után fogsz káromkodni...
És DVI port MINIMUM! De igazából már a HDMI is alap! Displayport opcionális... ...de azt úgyis csak majd az új gépeddel fogod tudni kihasználni, addig meg a régi gépeden jó lesz a DVI!Ha erre nincs meg a keret, akkor egyszerűen nem kell monitort venni! Azért fölös kiadni 40k-t vagy akármennyi lei-t hogy szar helyett szart vegyél! DELL U2312HM Fekete:
Mivel nem tudom, hogy ott hogyan vannak az árak, de az ittenieket figyelembe véve 74 Ft/ lei-el számolva ez a monitor olyan 750 lei lehet. Egyébként ez egy igazi "best buy", a többi monitor csak pár ezerrel olcsóbb de 20x szarabb!! Ezt vedd figyelembe vásárlásnál!! Találtam 550 lei-ért is de csak 22-es és persze fullHD-s amitől ki fog folyni a szemed!
De még mindig azt mondom, h maradj a DELLnél, nem fogod megbánni!
Én DELL párti vagyok, ha monitorról van szó. Én ezt venném:
DELL S2330MX LED Monitor 23" [link]
5Mondjuk jelenleg nem kell új monitor, a jelenlegi 2408WFP [link] tökéletesen megfelel még pár évig, pedig nem mai csirke.
6Ezért ajánlom a DELL-t. Igaz, picit drágábbak, mint a hagyományosak - az enyém 150K volt, amikor vettem -, de 10 évig minimum kitartanak.
7soha nem vennék Philips-et, max csavarhúzót! , de Samsungot sem!
Ha kommersz kell akkor ASUS ACER, ha highend, akkor EIZO!8És ha van lé akkor felejtsd el az Edge Led megoldásokat. Vadássz Full Array monitort.
Ja látom, az előző hírfolyamban az anyagi kondíciókat. Akkor tényleg marad az "eldzsí", "szamszung" páros. Viszont én előtte megnézném saját szemmel. Egy jobb minőségű kalsszikus CFL LCD monitor nagyságrendekkel jobb lehet mint egy gagyi LED LCD monitor.9Látom a Benq-t senki nem ajánlja.. Én azt vettem tavaly márciusban, mégpedig ezt [link]és teljesen meg vagyok vele elégedve. HDMI, jack csatlakozó, rengeteg beállítási képesség, betekintési szög is korrekt, lehet nincs épp olyan képe mint egy samsungnak, de mondjuk jóval olcsóbb is.. Bár láttam én már drágább samsungott roszabb képminőséggel.. ha jól beállítod akkor frankó lenne
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy régi Samsung monitorom van (TFT, 1280x1024 19"). Gondolkozom a lecserélésén, úgy 30000Ft körül tudok rászánni a dologra.
Most jön a csavar. Két géppel is használom. Az egyik egy kijelzőjétől megfosztott notebook, ezzel netezek, sima vga -val csatlakozik. A gép nem mai darab, egy Go7300 -as van benne. Ezen kívül egy nagyobb masina is van, amely dvi -n csatlakozik. Ezzel szoktam játszani, egy 5750 -es Radeon van benne.
A kérdés egyszerű, milyen monitort vegyek?Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
haddent
addikt
válasz spileraaa #14083 üzenetére
Igen én is jókat nevettem
A 4. idézet 1:1 valami kissé visszamaradott emberke lehet
A 6. is faceplant... eleve a Dell nem is saját paneleket pakol bele, tehát NEM DELLRŐL VAN SZÓ, nincs olyan, hogy Dell... És minden lcd kitart 10évig ha arról van szó, de biztos nem attól, hogy Dell...
A 7. wtf? Na jó mindegy hagyjuk
A 8. nak üzenem, hogy több éves technológia a led lcd és az edge led is. Eleinte szarabb volt, de mostanra már ugyanolyan, és ezek a 60ezres monitorok nem gagyik...Na de akkor tanács, amit kértél:
Vehetsz bármilyen szerencsétlen eldukott márkát, de ki fogja szervízelni? Vagy kiküldöd azért Svájcba, vagy Afrikába? Na jó ez vicc volt, de talán nem is annyira...
Miért vannak ennyire a Dellre rákattanva ennyien? Már rosszabbak mint az Apple fanboyok komolyan.. A Dell NEM gyárt lcd paneleket, talán a viewsonictól veszi ha jól emlékszem, ami jó márka, de akkor miért nem tőlük veszed egyenesen...?
A méret nem minden... most hogy 22" vagy 23"... Inkább a minőségre menj rá! De természetesen amire futja, minnél nagyobbat! De pl. már 30"-os, akkor én már TV -t vennék, mert azokon többféle bemenet van, jobb kihasználhatóság. Az olvasás miatt fontos lehet a ppi szám is, azaz a pixelsűrűség. Ez annál jobb, nagyobb, minnél nagyobb a felbontás és kissebb a kijelző. Full HD a max felbontás ugye, tehát minnél nagyobb annál jobban romlik le ez a szám. Persze nem rohamosan, csak mondom, hogy olvasáshoz én nem vennék brutálisan nagyot..
Full HD (1920*1080) alá ne adj semmiképp, ha 22" ha 23" ha 81252123"...
A jövőre való tekintettel próbálj olyant választani, amin van HDMI bemenet, viszont nem érdemes csak HDMI -set mivel azt most nem tudnád használni, bár viztos van DVI-HDMI átalakító, de minek bonyolítani a dolgokat..?
A válaszidő nem olyan iszonyat fontos ha csak olvasgatsz, néha filmeket nézel, de mindenképp 5ms alatt legyen akkor is...
Olvasás miatt viszont NAGYON fontos a jó kontrasztarány, nézz minnél nagyobb:1 arányút!
Kb. ennyi sok sikert!
-
Isual
veterán
válasz spileraaa #14083 üzenetére
haddent (#14086) hsz-ét rakd el 10. féligazságnak, aztán majd ha van időm (és nem előz meg engem egy elejétől a végéig értelmes hsz) válaszolok neked
röviden én az U2312HM felé nézelődnék, olvasgatnék, mégha csak átlagfelhasználásra is lesz, ha összetudod szedni rá a pénzt, akkor megéri az IPS-panellel minden egyéb tekintetben előrelépniEgy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
petata
őstag
Így halkan megemlíteném az LG IP231P és IPS236V modelleit, ez előbbi nekem szimpatikusabb. Apróságokban (minőségérzet, elektronika...) gyengébbek a Delleknél, viszont valamivel olcsóbban árulják őket...ezt csak tényleg azért hoztam fel, hogy ne hurrogjanak le minket, így: ~"Van itt olyan, aki tényleg konyít a monitorokhoz valamit, és nem disztribútor?"...
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
stbtamas
aktív tag
válasz haddent #14086 üzenetére
AZ ajánlott BenQ-ról mi a véleményed/véleményetek?
Lehet kicsit elfogult vagyok, de már elég régóta sipákolok, hogy talán azt kellene venni. Tapasztalataim alapján nagyon rendben van, én is azt használom és minden szempontból megfelel. Betekintési szöve lentről nem túl jó, de ki tesz ilyen monitort fel a falra és ül le el a földre és onnan nézi? Senki, tehát nem zavaró. Minden földi jóval el van látva és árban veri a hasonló kaliberű samsungokat és lg-ket.ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
-
Isual
veterán
válasz haddent #14089 üzenetére
na te már eleget okosítottál bennünket, hagyd ránk a dolog hátralevő részét! persze köszönjük meg minden
(#14083) spileraaa: Na akkor kicsit bővebben. Nemtudom, hogy mennyire kimerítő választ szeretnél, én azért nem térnék ki mindegyikre egy-től egyig, mert szerintem felesleges, ha valamire kíváncsi vagy, kérdezel majd. Szóval olvasásra és filmezésre valóban nem kell "hájend" EiZO, de azért, ha a keret (nagyjából) megengedi azért szart sem muszáj venni, mert kicsivel többért már van IPS (legalábbis itt Mo-on). Ahogy néztem a megadott áruházakban bizony többet kérnek az U2312HM-ért (900), ami elő is jön az egyik ajánlásba, helyesen. Valamivel olcsóbban ~800 van U2211H (ha télleg van), ami ugyanúgy IPS-es. Nos olvasás-filmnézés. Filmézéshez mindenképpen 16:9, Full HD az ajánlott, olvasáshoz meg szerintem bármi. Nemigazán tudom, hogy miként olvasol, de a legtöbb program manapság már szépen tudja nagyítani a szöveget, így igazából szvsz ma már lényegtelen, hogy 27"-es FullHD-s monitorról olvasol óriáspixelekkel, vagy egy 21.5"-es FullHD-sról. Szöveget minőségromlás nélkül, gyönyörűen lehet nagyítani, szóval szerintem ez nem kéne, hogy nagy gond legyen. Egyébként meg jó lenne megnézni pár méretű-felbontású monitort élőben, hogy mégis lásd, hogy mi is az a pixel pitch, mit takar ez a valóságban, mekkora egy 21.5-es 16:9-es monitor...stb Aztán nem különböző nézetű egyének paradigmáira hallgatva csinálni hülyeséget. Lényegében, ha belefér én IPS-t vennék (ahogy látom arrafelé ez valamivel drágább), de megérné a plusz összeget, főleg filmezéskor lenne előnyös, pláne ha többen néznétek. A két Dell mindenképpen ajánlott, a 2211-es is tökéletes, de ha kicsinek találod és esetleg beleférne a 23-as is term. megfelel. Mindkettőn van VGA bemenet, mellette DVI, DP is, szóval ezzel nem lehet baj. Aztán majd idővel gondolom a gép is felnő a monitor minőségéhez.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Asszem megerjedt valami karácsonyi kaja egy-két helyen, mert elszaporodtak a fura hozzászólások.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Isual
veterán
válasz Nyugdíjas #14093 üzenetére
nem akarok én szokásosan rosszindulatú lenni, de az utóbbi pár napban hogy miért kerül ide ennyi szakértelem, akik mellett kicsinek érzem magam azt nem tudom és kissé frusztrál is bevallom... na nem baj, igyekszem kihasználni ezt a visszanemtérő alkalmat és kiművelni magamat...
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Nagyon pontatlan vagy, ráadásul a "tanácsok" fele csak rizsa, ami nem kézzel fogható, nem lesz vele előrébb az ember...
Dell: én úgy tudom LG panelek vannak benne. Mégis, jobb monitort gyártanak, mint az LG IPS paneles cuccai. De erre nem mennék el, ebben nem vagyok biztos. Talán nem abból kéne kiindulni, hogy ki az egyik alkatrész gyártója.
A fanatizmus meg hülyeség. Azért ajánljuk sokan, mert a Dell néhány monitora nagyon jó ár/érték arányban van 50-70k között (ahogy a korábbi szériák is jók voltak). A 30-40k között nyilván mást ajánlanak. Hoztál rá talán ellenpéldát, mi gond van a Dell monitorjaival? Ha nem, akkor miért is nem lehet ajánlani?
"Miért vannak ennyire a Dellre rákattanva ennyien?" Ha nem látod az okokat, akkor vagy nem ismered, vagy nem akarod érteni, mindenesetre egyik sem jó vitaalap.Olvasáshoz minek nagyon jó kontrasztarány? Durván nézve, mondjuk egy fehér alapon fekete szöveget szoktak olvasni az emberek (lásd: könyv, dokumentumok, stb). Hova kell ehhez kontrasztarány? És akkor ott van még a dinamikus kontraszt csilliós marketinges hülyeségei, amiket meg kár egyáltalán figyelembe venni (viszont pont emiatt meg kell említeni, nehogy megtévesztő legyen).
Minek a HDMI bemenet? Szerinted mire nem elég egy DVI?
DVI viszont azért valóban legyen rajta.Én a fullHD felbontást sem látom elsődlegesnek. Semmi hátrányát nem szenvedem annak, hogy "csak" 1680*1050 felbontás van a Dell 22" IPS paneles monitoromon. Sőt, játék alatt még hasznos is, hogy nem kell akkora vas alá.
"Full HD a max felbontás ugye" - ezt meg nem értem, van ennél nagyobb felbontású monitor is, első körben pl. a 24", 16:10esek, pl. Dell 2412M.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Isual
veterán
neked ehhez ezekután (és mindezt elolvasva és tudva, hogy komolyangondolják) még van idegrendszered? respect öcsém...
"én úgy tudom LG panelek vannak benne" : jól tudod (meg minden más IPS-ben)
(#14098) harry: gyere gyakrabban
[ Szerkesztve ]
-
Johnzy
tag
Itt van a 4. idézet, hozzászólója!
És ez a "visszamaradott" emberke egy DELL U2711-el tolja nap mint nap mestermonitorként és egy LG L227WT-vel segédkijelzőként..."Dell nem is saját paneleket pakol bele, tehát NEM DELLRŐL VAN SZÓ"
Csak tájékoztatásul a nagy szakértőnek!Eizo CG243W: 445k
24"WS LG.Display H-IPS (LM240WU4-SLA1 or LM240WU4-SLB1)Eizo CG245W: 577k
24"WS LG.Display H-IPS (LM240WU4-SLA1 or LM240WU4-SLB1)Eizo CG275W: 680k
27"WS LG.Display H-IPS (LM270WQ2)Eizo CG303W: cirka 1 milla!
30"WS LG.Display H-IPS (LM300WQ5-STA1)Dell U2410: 135k
24"WS LG.Display H-IPS (LM240WU4-SLB1)Dell U2711: 186k
27"WS LG.Display H-IPS (LM270WQ2)Dell U3011: 335k
30"WS LG.Display H-IPS (LM300WQ5)Dell U2412M: 73k
24"WS LG.Display e-IPS (LM240WU8-SLA2)Dell U2312HM: 55k
23"WS LG.Display e-IPS (LM230WF3-SLD1)Te most gyakorlatilag lehúztad a világ egyik legprofibb monitorokat gyártó cégét, köztük az EIZO-t ami full felső kategóriás monitorokat gyárt! A ha megfigyeled, a DELL-ekben ugyan az van mint a több száz kilós EIZO-kban. Gyakorlatilag MAJDNEM ugyanolyan kiváló elektronikával mint az EIZOban, bár ha utánna jártál volna, akkor tudnád, hogy a ColorEdge széria is azért olyan rohadt drága mert "EIZO" és mert van egy pici, beépített, de elrejtett kalibártora ami önmagában már nem egy olcsó játékszer...
Szóval ennyit erről és zárásként hadd idézzem Hadházi Lászlót:
"Köszönjük Gyula! Az ilyen vélemény pontosan olyan mint a fing! jobb ha az ember bentartja, mert..."
[ Szerkesztve ]
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- Alienware 500hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest