- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz El Kebir #15351 üzenetére
ez hogy jön újra és újra elő mindig valamilyen topicban
(#15350) googoo: a prad.de mérése szerint az U2212HM-nek is hasonlóan alacsony az input lagja Egyébként meg, ha a tftcentralát nézed, akkor is a 20-30ms-os input lag még egyáltalán nem magas, az még jó-közepes határon van (szerintem még jó), a magas olyan 40-50-től felfelé
(#15344) dik : Én az U2711-et is 50-60cmről néztem és most a 231WMi-t is hasonló távolságból (talán valamivel közelebbről is)...szóval egy 21.5"-es monitort szerintem nem
muszály...izé muszáj (bocs ) 70-80cm-ről nézni, ne aggódj nem lesz az olyan nagy (pár hét múlva már kicsinek érzed majd )[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
googoo
csendes tag
Ebben az esetben... ezt örömmel hallom
Amúgy néztem a prad.de-n, de nem találtam ott leírást az u22-ről, esetleg egy linket tudnál adni?+ Szerintetek egy 19"-es, 1440*900 felbontású monitor után mennyire lenne szokatlan az U22 21,5"-es mérete és FullHD felbontása? Pontosabban, járna ez valamilyen jelentős hátránnyal (mintha valaki említette volna itt, hogy ekkora méretű monitoron a fullhd felbontásnak köszönhetően bár a pixelsűrűség jobb, de minden kisebb is ugye.) Mennyire lenne ez vészes?
Köszi előre is!
-
dik
őstag
Megy a kövezés szépen örömmel látom! Értem a poént, de nem szeretem!
Szóval csak szabályosan! Nem játék ez!
Ennyi sok nevetés( ) után visszatérve a témára. Örömmel látom a válaszokat. Úgytűnik DELL lesz a befutó. Bár az LG szép nem kicsit.
Ha ezzel a monitorral sem fog tökéletesen menni a giga akkor felkeresem Gianni-t ismét kis garanciális elbeszélgetésre. Bár azt mondta tuti szoftveres a gond így nincs garancia rá."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
raziel01
veterán
LCD Monitors IPS vs TN Panel difference
Aki esetleg TN és IPS között gondolkozik. -
vond
MODERÁTOR
válasz googoo #15355 üzenetére
A méretkülönbségre ITT tudsz rápillantani...
Amúgy meg jól írod, 21,5" 1920x1080-on sűrűbben vannak a pixelek, mint 19" 1440x900-on, ergó kicsit kisebb lesz majd minden (persze a felület az nagyobb lesz jóval), de ezáltal élesebbnek is fog tűnni a kép... Ugye, Isual kolléga?
Azt, hogy ez "mennyire vészes", azt neked kell eldöntened... Szvsz nem igazán, bár én jobban szeretem a 23" FullHD-t...
(#15358) raziel01: Nem tisztem ítélkezni, de ritka ronda ez a mókus... Ráadásul még ezt a videót sem tudta normálisan összehozni...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Isual
veterán
yep mondjuk "szubjektív képélességben" az iMac illetve a Dell ST2220T a nyerő (először az Oázisban nézegettem, aztán karácsonykor két jóismerősöm vett magánák kettőt az új konfigjukhoz...jó cucc), utóbbi engem lenyűgözött (az ugyi nem W-LED-es, szóval talán a gamutja is valamivel szélesebb)...nyilván a pixelsűrűségen túl itt a glossy bevonat az, ami még rádob erre a szubjektív élesség érzetre.
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
Üdv...
Köszönet még egyszer a tippekért.. és az ötletekért..!
A mai naptól szerencsés gazdája vagyok egy LG IPS236V-PN monitornak..
hát az kell hogy mondjam..besza..bahú...
nagyon állat..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz Faterkam #15364 üzenetére
Hát szerintem ez az egyetlen dolog ami fel róható rá..
nekem sz.gép asztalom van abból jön ki a billentyűzet tartó.. és el kell hogy mondjam látszik az inogás..! igazán nem tudom mi lenne a jó megoldás erre...!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
kristof123
őstag
válasz googoo #15340 üzenetére
Kérlek szépen Counter-strike 1.6-ban, nekem megfelelt a dolog, egyedül annyi bajom volt vele, hogy nem bírtam megszokni. A böngészőt nagyítás nélkül használom, úgy olvasok meg minden és nem éreztem "negatív hatást". Egyenlőre a kép minőségén kívül más különbséget nem vettem észre a régi TN paneles monitorom és a Dell között. Viszont egy "rossz tapasztalat" filmezésnél a rossz minőséget felejtsd el rajta. Élvezhetetlen úgy, ajánlom hogy csak 720hd+ filmeket nézz és egy "rossz filmet is csodássá varázsol"...
-
vond
MODERÁTOR
Én 4 db 100-as szöget ajánlok, egy jóképességű kalapács kíséretében...
Viccet félretéve: Ha jól értem, akkor nem elég súlyos az asztalon fekvő talp ahhoz, hogy stabil legyen a monitor tartása? Ebben az esetben én egy kb. 0,5-1 cm vastagságú, valami sűrű anyagból készült, vékony dolgot tudnék elképzelni (pl. vaslap, vagy pár darab laposvas egymás mellett ), amit/amiket valamilyen úton-módon a talpra erősítesz alulról...
Ronda nem nagyon lesz (vagy szép anyagból oldod meg, vagy burkolod, vagy csak akkorát használsz fel, amiből nem sok látszódna)... Viszont a stabilitást remekül megoldanád...
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
mondjuk a talpat nehezíteni...?
érdekes elgondolás..nekem olyan mint ha a talp nem hozzá lenne... tehát a talp felületének kellene nagyobbak lennie.. szerintem..
bármilyen pici mozgásra a monitor balra jobbra billeg..
nekem a monitor nem közvetlenül az asztalon van..hanem az asztalon van egy kis állvány és azon van a monitor..esetleg még az állvány és a monitor talpa közé lehetne valamit tenni..
esetleg..[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
googoo
csendes tag
válasz kristof123 #15368 üzenetére
Mit nem bírtál megszokni pontosan? Hogy szebb a képe és/vagy hogy nagyobb monitoron tolod?
Amúgy köszönöm a válaszod, segítettél vele, egyre közelebb vagyok egy ilyen monitor megrendeléséhez.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen monitort érdemes megvenni kb 40 000Ft-ig?
22 vagy 24" gondolom a nagyobba érdemes venni...?
Nagyon különös elvárások nincsenek internet, játék, film nézés kb ezekre lesz használva.
Elég jó géphez lesz i3-2100 + Hd 6870 kártya.Előre is köszönöm.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
vond
MODERÁTOR
válasz Killerlaca #15373 üzenetére
Vagy vegyél egy 40-nél olcsóbb, TN+Film paneles, viszonylag jó Benq GL2250-et, vagy egy kicsit told ki a keretet és 45 környékén egy jobb panellel (IPS) szerelt LG IPS226V-t...
Ne feledd, monitort nem pár hónapra vesz az ember... Egy ilyen jó kis "alap" géphez (is) erősen ajánlott egy belépő szintű IPS paneles monitor vétele... Így lesz az igazi a játék, a mozizás, és az általános használat...
Ha esetleg valamilyen csoda folytán akár 50-ig, vagy akár a fölé is fel tudnál menni, akkor előbbi kerethez egy LG IPS236V, míg utóbbihoz egy Dell U2312HM illene...
[ Szerkesztve ]
-
kabibara27
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Amit megnéztem monitort az Oázisban, Dell u2312. De volt mellette egy u2412 is.
Nekem elsősorban FPS játékokra kellene. Néha filnézésre és netezésre.
Szerintetek a kettő közül melyik lenne a jobb választás? Vagy mondjuk 74E környékén valami másik monitor?Előre is köszönöm.
Amiben még kérném a segítségeteket. Valaki megmérné nekem a Dell u2312 és az u2412 LCD méretét? (talp nélkül csak az LCD-t kávával)
"Nincs végzet, csak ha bevégzed."
-
Isual
veterán
válasz kabibara27 #15375 üzenetére
U2312HM vs U2412 ---> lsd. #1 hsz
U2312HM és U2412M documentation (User's Guide) ~ adj hozzájuk pár mm-t, amennyi kb a káva lehet és tudsz mindent
-
Grande1
csendes tag
Üdv !
Monitor vásárlás előtt állok .
Ezt néztem ki EIZO SX2762W .
Jó választás vagy esetleg mást vegyek ?
Köszönöm !
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
-
Tbs82
tag
Hello mindenki, egy olyan kérdésem lenne, hogy HD 6950-hez milyen monitort ajánlanátok?
Most jelenleg egy régebbi LCD Samsung SyncMaster 940N-el rendelkezem /2006-ba vettem/, úgy érzem lassan itt az ideje a cserének
-
Tbs82
tag
"24"-os 16:10-es U2412M-et is nyugodtan bevállalhatsz."
Köszi ez gondolom már IPS paneles ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
-
Isual
veterán
válasz Gaboman #15395 üzenetére
Rosszabb nála... na és nem gyárt/használ IPS panelt, hanem ilyen szutyok AMVA-kkal kísérletezik, ami valami bűnrossz, legalábbis úgy, hogy olyan áron IPS-es Dell-t kapsz
(#15397) Gaboman : helyes sajnálom egyébként nagyon, hogy így megjártad a BenQ-val, dehát ez ilyenez...ettől még irgalmatlanul nagy pech-ed volt
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Sajna ez egy ilyen dolog, fogtam már ki másban is hibásat.
Remélhetőleg majd a következővel nem járok így.
2 év gari van rá, majd visszaviszem és ha lehetséges kicseréltetem egy Dellre.Nyugdíjas
Elképzelhető!
Nem vagyok otthon a monitor témában, abból is látszik hogy ezidáig egy Philips 19" CRT használtam.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest