- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Jelenlegi telefonom egy ZTE Blade, ugye tudni kell hogy ez a kis telló ár/tudás aránya nagyon jó!
Pont egy éves a tellóm, semmi baj nincsen vele, nagyon szeretem, de komolyabb kell!1. Jó fényképezővel ellátott telefon kellene, mindenképpen olyan ami "vakuzik" is (LED-es teljesen megfelelő).
2. Androidos legyen.
3.T-mobilos legyen, lehetőleg olyan amire feltudom későbbiekben rakni a 4.0.x-es Androidot,
4. Olcsó legyen előfizetéssel.
5. Ne nagyon legyen rosszabb mint a ZTE Blade.Élősszőr néztem a ZTE Blade nagytestvérét, a Skate-t. Lehet hogy nagy, jobban fényképez, de a proci, ram, stb nem sokkal tud többet. Utána néztem a Motorola defy-t, tecetős hogy vízálló, és ütésálló, 5mp-es kamerával, de nem sokkal tud többet. Következő a Motorola Motolux, ez sem tud sokkal többet. Utána megláttam a Sony Ericsson Ray-t, igaz ez egy drágább kategória, de pont belefér a kereteimbe, 8.1Mp-es kamera, 1 Ghz-s processzor, szép kijelző, de viszont kicsi!
Valakinek valami ötlet hogy még melyik lenne jó!? -
Rotate
veterán
válasz energy4ever #40503 üzenetére
nem írtál keretet a Ray mennyibe jönni ki? melyik előfizetést kell pontosan figyelni?
-
Vangelis
félisten
-
energy4ever
addikt
válasz Rotate #40504 üzenetére
Elvileg hogy ha jól értelmezem, mert nekem ez bonyolult akkor:
Új előfizus csomagban:
Kezdőrészlet: 4.490ft
Havi törlesztőrészlet 9X4.490ftÉs a legkisebb Like csomagot választanám ami 2490ft havonta.
Szóval besétálok egy T-mobile boltba, mondom hogy mi kellene, lecsengetek 4.490ft-ot, odaadják a készüléket+ a sim kártyát és 9sónapon keresztül fizetek 4.490ft+ 24hónapon keresztül 2.490ft-ot! Jól tudom!? vagy pl a sim kariért is fizetni kell amikor odaadják!?
A kezdőrészlet az amikor kézhez kapom a készüléket annyit kell fizessek helybe!?Az Arc S 18ezer ft kezdőrészlettel van, szóval az felejtős!
-
Vangelis
félisten
válasz energy4ever #40506 üzenetére
De ha neten rendeled akkor van 10% kedvezmény.
Ha már arany vagy platina vagy akkor úgy van ahogy leírtad.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Mt5
tag
Az a helyzet adódott, hogy hozzá tudnék jutni egy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-hoz. Amikor megjelent elég jónak számított, most a mostani telefonokhoz képest mennyire használható? Úgyértem a netezéshez mennyire jó a bongészóje, újabb alkalmazások akadnak-e?
[ Szerkesztve ]
A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???
-
ben800
aktív tag
Hello Mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék hogy az én helyemben mit tennétek??
Keret:50e
Telefon:Játékra és netezni kellene
Használt is jó
Kiszemelt:Lg optimus 2x
Most lenne is itt egy 40-ért
De nem tudom mit tegyek??
Szerintetek megérné??
Játékra menyire alkalmas??
Nem kevés az-az 512mb ram ami benne van,mivel csak 160-170mb szabad benne a gyári romban.
Nagyon szép állapotban van a teló a gazdája szerint 1 éves.
Vagy esetleg valami mást tudtok javasolni helyette?? -
NoilDwen
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok itt és mobilvásárlás előtt állok. Két telefon között filózok: Samsung Galaxy Ace 2 vs. HTC One V. Szinte 50-50%-on állnak. A HTC-ből hiányolom az előlapi kamerát és a DNLA-t, a Samunál meg az ICS hiányától tartok... Szerintetek melyik a jobb vétel? Mindenképpen előfizus T-mobil lesz.
Alcatel 301 One Touch > Nokia3410 > Samsung SGH X 660 > Nokia 3310 Classic > Samsung E250 > Sony Ericsson K800i > Nokia 5800 > Sony Ericsson X10 mini pro > Galaxy S advance > Sony Xperia P > Sony Z1 Compact > S6 Edge > S8+ > S10+ > S21FE > Iphone 13 pro > S24U
-
Rotate
veterán
-
prolad
addikt
-
NoilDwen
csendes tag
Alapvetően azért váltanék, mert az x10 mini pro-m kijelzője már nekem is kicsi, amúgy még azzal is eldöcögnék. Wifi, gmail,net, ebook olvasás (néha, ha unatkozom-az x10 mini pro-n is ment), játék nem nagyon (x10 mini pro-n vhogy nem élvezhető), zenét inkább mp3-on hallgatok, h ne nyírjam az akksit,iskolai cuccok(diák, word, pdf olvasgatás buszon), egy jó naptár funkció, h ne kelljen 5-6 helyre jegyzetelni, egy jó feladatok funkció...Szal' ilyen mindennapos kisegítőnek keresek telót.
Kb. ennyiAlcatel 301 One Touch > Nokia3410 > Samsung SGH X 660 > Nokia 3310 Classic > Samsung E250 > Sony Ericsson K800i > Nokia 5800 > Sony Ericsson X10 mini pro > Galaxy S advance > Sony Xperia P > Sony Z1 Compact > S6 Edge > S8+ > S10+ > S21FE > Iphone 13 pro > S24U
-
NoilDwen
csendes tag
Nekem most az van. Én váltok, de mint leírtam csak a kijelző méret miatt. Netezni ellehet vele, de egy nagyobb kijelzőn sztem élvezetesebb. Nem akadnak a dolgok, nem sokat gondolkodik. 2.1 van rajta és nem frissítik, szal' kicsit old style.Amúgy nem lassú a telefon,de az android miatt egy csomó dolog, (pl. Sd kártyáról való progi telepítés) bukik.Amúgy nekem még most is bejön a design is, de ha rám hallgatsz, akkor inkább az újabb verziót veszed meg, vagy is a SE Mini-t, ha mindenképpen ilyen kell. Nagyobb kijelző, jobb HW,stb.
Alcatel 301 One Touch > Nokia3410 > Samsung SGH X 660 > Nokia 3310 Classic > Samsung E250 > Sony Ericsson K800i > Nokia 5800 > Sony Ericsson X10 mini pro > Galaxy S advance > Sony Xperia P > Sony Z1 Compact > S6 Edge > S8+ > S10+ > S21FE > Iphone 13 pro > S24U
-
atesss
addikt
Üdv !
Milyen mobilt tudtok ajánlani, amit használtan (tűrhető állapotban - értsd lehet kicsit karcos, esetleg a házon valami apró törés, ilyesmi; de azért ne essen szét) a lehető legolcsóbban megkapok, és:
- 2 SIM kártyás
- A fényképezője eléri az N73 szintjét. Elsősorban a makró lenne fontos (egyetemi jegyzetek, füzetek, stb. fotózására szoktam használni). Vaku (ledes) is jól jönne, de esetleg lehet anélkül is.Nem kell okostelefon, van már egy ZTE Blade-em is netezésre (a T-Mobile agyament árképzése miatt egy Domino WEB kártya van benne, ami ugye telefonálásra nem használható).
Csak a 3 telefon már kicsit túlzás, ebből kéne kettőt csinálnom...
(A harmadik telefonom egy régi SE K300i, ebben van a másik számom.) -
Khaal
őstag
Milyen használt telefont ajánlanátok, kb 30 ezerért, ha a fényképezés lenne a legfontosabb?
Azon kívül csak telefonálás, sms, néha zenehallgatás.
GPS, Wifi előny, de nem elvárás, a lényeg hogy minél jobb képeket csináljon. -
HaZsolt
őstag
Ha mobiltelefont veszek a garanciák között mi a különbség? Pl bolti 1év gari és gyártói 1év gari.
-
-
sdd2
veterán
válasz HaZsolt #40528 üzenetére
Attól függ mik a feltételek, valahol még frissíteni sem lehet otthon semmivel mert akkor a gari ugrik. Szerencséje van ha visszaadták a vételárát a készüléknek. Az hogy újat adjanak olyat még nem hallottam, nem küldik szervízbe, ők javítják.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
félisten
Sziasztok!
Keresem azt a legolcsóbb kétkártyás készüléket, amiben van WIFI, és tud csatlakozni Exchange szerverhez.
Ez a két fontos tulajdonság van csak.Android előny, de nem feltétel. Lehet buta telefon is.
Köszi!
Üdv: BiciEladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
papajoe007
tag
válasz edem96 #40531 üzenetére
Sziasztok!
21-23ezerért akarok venni valami érintös telefont,de ebben az árfekvésben a lehető legjobbat!Lényeg hogy 3,5 kijezöje legyen minimum!PDA teló is érdekel,de csak kamerás.Segitség kellene a választásban,melyik lenne a legideálisabb??
Előre is köszPlayStation3 Slim 320Gb
-
ftimmy
csendes tag
Lenne még egy összehasonlító kérdésem: nokia lumia 710 vagy sony ericcson xperia ray? van esetleg olyan oldal ahol össze lehet hasonlítani a telókat? köszi
-
törölt tag
válasz papajoe007 #40532 üzenetére
20-30 között van az aprón omnia 2
nekem nagyom bejött, most váltottam az 1-ről, amire használom arra tökéletes
telefon+sms
net :b-g wifi, n-es nincs benne sajna
eredeti igo
nagyon jó kijelző
játszani nem szoktam telón erről nem tudok nyilatkozni
a divixet jól viszi, hd filmeket meg szerintem nem egérmozin kell nézni -
qpidomx
tag
Remélem valaki tud adni kielégítő választ nekem. Mert nagyon tanácstalan vagyok..: /
qwerty telefont szeretnék, netezés, zenehallgatás, fényképezés ami fontos legyen telefonba. 5mpx minimum autofokusz. Néztem n97, c6, e7, htc touch pro 2, stb...pl: N97 megfogott külső alapján. Teszt/véleményeket olvasva egyből lankadt az érdeklődésem. (mindig le fagy) E7 is nagyon meg tetszet, de Teszt/véleményeket olvasva plusz az ára miatt megint csak lankadt az érdeklődésem ( nincs autofokusz, böngésző rosszul jeleniti meg az oldalakat, nagyítás torzit.)
Szal adot számomra a nagy kérdés! Milyen qwerty telefont vegyek? ami legalabb 5mpx ,autofokusz, legalabb olyan képeket csinál mint egy n95. Vakuja viszonylag erősnek mondható. Netezésre kiváló, normális megjelenítés, nem torzit, gyorsan betolt stb..És normálisan használható a telefon, nem fagy le. Külseje igényes.qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
beach head
senior tag
válasz HaZsolt #40526 üzenetére
Hát sztem, az a különbség, hogy a gyári garinál a gyártó által kijelölt (hozzád legközelebb eső) szervíz szervizeli a telód, a boltinál meg a bolt ahol vetted. Ezért nem árt vigyázni ezekkel a bolti akciós garikkal.. Egyrészt akciós árért csak magát a készüléket kapod meg, tehát felbontják a dobozt--ha ugyan nem valami csempészett, lopott, csencselt telefont sóznak rád-- eleve, ami hát nem túl bizalom gerjesztő, illetve fennál a veszélye, hogy becsődöl a cég stb akkor meg kitörölheted a bolti garival....
Ha valamit rosszul tudnék javítsatok ki.
-
qpidomx
tag
válasz beach head #40539 üzenetére
köszi a választ. De ilyen kinézetüek nem jönnek be :/
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
Kulinger
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem nem tudom,hogy melyiket válasszam sajnos nem nagyon értek hozzá ezért is írok ide
Alcatel OT-995 vagy LG Optimus L7 vagy LG Optimus Black P970 melyik a jobb és miért?Vagy ha egyik se jó akkor más? TMobile előfizetést szeretnék Mozaik XS csomagba ilyen árba
Előre is köszönöm szépen a válaszotokat -
prolad
addikt
Már nem tudok szerkeszteni.
Apró tévedés, a bb9900 kamerája csak fixfókuszos tehát kiesik (azért talán n95 szintjét hozza de nem biztos),a többi viszont továbbra is megfelel a követelményeknek.Amúgy az e7 se rossz teló,hardveraprón meg már jó áron meg is lehet kapni. -
Kindar
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Milyen telefont ajánlanátok, ha nekem fontos a pontos GPS?
Sportoláshoz sokat használom a telefont és trackelem az útvonalakat. Jelenleg egy samsung Galaxy S készülékem van, de az híresen rossz GPS-el rendelkezik, egyenes úton pontos, de amint irányváltás van, vagy megállok, simán ugrál 500m távolságokat a pozícióm.
Ami elvárás lenne, hogy androidos legyen és kb azonos tudása legyen mint a galaxy S-nek, csak legyen benne normális GPS és ha egy mód van rá, akkor ne lagoljon gyári szoftverrel sem.
Árat nem írok, de nem szeretnék túlságosan sokat költeni, ha esetleg találok vevőt az SGS-re. (nem tudom most mennyit érhet egy 2éves)[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudnátok olyan mobilokat ajánlani,amelynek kiemelkedően jó a vételi térerő képessége,csak újak érdekelnek,amelyek most is kaphatók.Köszi
-
edem96
senior tag
válasz Kulinger #40541 üzenetére
Hát ha ezek közül szeretnél akkor inkább Lg, viszont még ott Sony Xperia U is, a Motorola Defy+, Sony Ericsson Xperia Active, SE Xperia arc.S.
Ezeket nézd meg, ha fontos az IP67 akkor Defy+ vagy Active, ha nem akkor ott a többi.[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest