- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok.
Iphone 3G és 3GS- között oltári nagy különbség van sebességben? vagy bármiben?
•°o.OO.o°•
-
lezlye
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek benneteket - csak lista szintjén- soroljátok fel a normál nyomógombos androidos telókat. Érintős, qwerty nem kell. Vak barátomnak keresem.
KöszönömRegisztrált 2008-07-22 22:42. "Ősujjonc" D
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
lezlye
csendes tag
válasz meroly #40056 üzenetére
Köszönöm!
Akkor lehet, hogy valami mini noti lesz a dologból! Igen, a képernyő felolvasó miatt kellene. Asymbian az új lapok felolvasásával nem áll jól! De, ha ismertek olyan syymbianost, amipéldául a vaterkát alapból ,megnyitja, várom az ötleteket! Pl. az én N95-öm nem nyitja meg csak opera minivel, de az operát nem kezeli a felolvasó!Regisztrált 2008-07-22 22:42. "Ősujjonc" D
-
Zack01
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek milyen Androidos telefont válasszak? Lehetőleg 60.000Ft-nál ne legyen drágább. Előre is köszi a tanácsokat
-
Sandormaster
aktív tag
Sziasztok!
Galaxy nexus vagy Galaxy S2?
Új, Telenoros lesz.
Hosszú távra tervezem, tartósság, összerakottság fontos!
Telefonálás + alapfunkciók + fényképezés + videó, néha kis net, ezekre használnám főként. -
Dicker
őstag
válasz Sandormaster #40071 üzenetére
Szerintem inkább egey Sony Xperia S, ha fontosabb dolog a fényképezés. Ár hasonló.
-
Chris04
csendes tag
Help.Telefont vennék 25.000 ért használtan. Netezésre fényképezésre játszásra használnám. mit ajánlotok?
-
meroly
veterán
-
gyáliSanyi
őstag
Üdv!
Mondjatok olyan belépő szintű Samsungot, amin van iGo és Wifi!Live poor, die rich.
-
Krisz79
őstag
válasz gyáliSanyi #40078 üzenetére
Igo egyiken sincs,hacsak "valamit" Te nem teszel rá.
Nekem egyből a Galaxy Mini jutott az eszembe.
Ha olcsobbat akkor Galaxy 3.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
válasz gyáliSanyi #40080 üzenetére
Természetessen a Mini,újabb ketyere.
Google: Tipus,mobilaréna-teszt.
Ott minden világossan le van irva.
Olvass utána...[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
punky10
addikt
A Mini jobb,van benne egy Adreno200-as GPU.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a vásárláshoz. Kellene egy dual SIM fogadására alkalmas készüléket vennem, ami egy idősebb, 60 éves ember számára lenne majd. Nem kell sokat tudnia a telefonnak, elég ha egyszerűen lehet váltani a két SIM között a kimenő híváshoz és egyszerűen lehessen fogadni a bejövő hívást és látható legyen, hogy melyikre jön a hívás. Ennyi az elvárás. Fényképezni nem lesz vele és SMS sem nagyon lesz küldözgetve. Csak a telefonálás.
Akinek lenne az nem műszaki analfabéta, de azért olyan nagy méretű nyomógombosokat (nagyi mobilok) ne ajánljatok mert azok szerintem förtelmesen néznek ki. Valahol 20 ezer alatti árban kellene ilyen mobil és ami megbízható is.Köszi előre is a válaszokat.
-
PyroxHu
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni milyen telefont vegyek! Androidosra gondoltam,tudjon középszinten fényképezni,WiFi,és kb. 50-60ezer Ft körül legyen az ára! A tippeket előre is köszi
-
PyroxHu
csendes tag
Új készüléket szeretnék
Hát... Mindenek előtt telefonálásra De Wifire,Zenehallgatás,egykettő játék.. Más komoly nem
Kártyafüggetlent szeretnék
Hát nagyobb legyen mint a Galaxy Mini -
meroly
veterán
válasz Mosanke #40085 üzenetére
Samsung E2152
nokiáéknál van kis gond a sim kezelésekkel, de azok között is olvasgathatsz....Impossible is nothing
-
$p@rr0w
őstag
Hello, Samsung Star 3 (15k), vagy Vodafone 858 smart(18k)? Szóval alsó kategóriás android, vagy zárt rendszer éri meg jobban ennyiért?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
PyroxHu
csendes tag
A neo és a Skate közül melyik éri meg a legjobban?
-
veterán
-
floratm
senior tag
Sziasztok!
szeretném lecserélni a 7 éves nokiát, első okostelefonomra. Fontos a jo wifi képesség, karcálló üveg...
Kinéztem a motorola razr max-ot ami acélbol és kevlárbol van, világelső aksival és nagyon szép, hardver is kiválo.... erre kiderül hogy nagyon gyengém muzsikál a wifi.Ugyhogy ez már kizáro ok, pedig nagyon bejövős a 3300 mAh aksi.
Korábban gondoltam még a htc one x re de az meg 4 magoos és az aksi 1 nap alatt meghal- az se jo.
Ugyhogy már csak a SGs2 marad, s3 kizárva.
Tud valaki más alternativát esetleg várhato mostanába hogy kijön valami hasonlo mint a razr maxxhoz hasonlo izmos aksival?4 magos nemkell, fontosabb az üzemidő, és a jo wifi??
-
punky10
addikt
válasz $p@rr0w #40093 üzenetére
Ne legyenek tulzott elvárásaid az alsos droiddal,de szerintem akkor is inkább az,mint a Samu.Annyit mindenképp tud,mint a Star(sőt még a TW-t is ráteheted...és akkor hasonloan néz ki mindkettő)viszont egy nyilt OS nagyobb szabadságot biztosit,mint a zárt.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás