Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tkazmer

    addikt

    kéne nekem valami olyan mobiltelefon, kizárólag magán felhasználásra (tehát az üzleti funkciók, mint pl. remek email kliens nem fontosak), amely strapabíró, remekül tudok vele telefonálni, sms-t küldeni, és jó lenne, ha tudnék vele legalább annyit internetezni, hogy facebook+tőzsdei árfolyamok (itt szoktam nézni: [link] ) normálisan megjelenjenek rajta. egy RSS olvasó sem lenne utolsó. fontos, hogy BT legyen benne, mert szeretném a névjegyeket a laptopommal és a másik telefonommal szinkronizálni.

    ár tekintetében nyitott vagyok bármire, ha nagyobb strapabíróság jár vele. előny, ha sony ericsson smart phone, mert az üzleti célokra használt telefonom egy P1i, és jó lenne, ha nem kellene még egy PC szoftvert telepíteni, de nem baj, ha nem az.
    tehát a fontos szempontok: strapabíróság(ha síelés közben ráesek, nem törik be a kijelző, ha leverem az asztalról, nem hal meg helyben, stb), BT a szinkronizáláshoz, és viszonylag jó webböngésző.
    szolgáltatói ajánlatok nem érdekelnek, kártyafüggetlen telefont szeretnék.
    egyelőre csak egy ilyet [link] találtam, nem tudom erről mi a vélemény.
    van valakinek valami ötlete, javaslata?

    úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Új hozzászólás Aktív témák