Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tepenzed

    őstag

    Sziasztok!
    Tavaly költöztem be egy 3 éves családi házba, ahol 3 beltéri egység és 3 kültéri egység található. Elvileg tavaly év elején volt tisztítás.
    Utána néztem a mai napon a tisztítási szolgáltatásoknak és őszintén szólva nem gondoltam, hogy a beltéri egységet teljesen szétszerelik. Itt rá is jöttem, hogy akkor bizony elég rossz ötlet volt, hogy az egyik szobában óriási kanapé (ezt még csak csak elhúzom), másikban épp hogy befért falhoz rögzített ágy+háttámla, szóval a szaki kb az ágyról tudná a műveletet csinálni, amit nem nagyon szeretnék. Illetve nem tudom, hogy ilyenkor gondolom azért csöpög, megy a padlóra a kosz ahogy tisztítja, szóval jó nagy rumlit csinálnának.

    Kizárólag nyáron használjuk, akkor sem egész nap, csak időszakosan, tiszta kertváros szmog nélkül, levelek nem hullanak a klímára.
    Szerintetek elég lehet, ha csak a kinti egységeket tisztíttatom, belül szűrő tisztítás, kitörlöm a koszt amit találok benne, illetve bele fújok valami speckó tisztítót?
    Tényleg évente kellene teljes tisztítás szakember által? Nem szeretjük, mikor feldúlják az egész házat és mindent összejárkálnak ;]

Új hozzászólás Aktív témák