Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    na ma folytatódott a kálváriám. Ugye írtam feljebb, hogy kint volt egy Kontár Géza "karbantartani "nálam, akit a cég küldött ki hivatalos szervízesként. : [link] majd azt hogy ezután elindítottuk és ömlik a víz az alsó szinten a 2 beltériből : [link] ugye jött az , hogy darazsak költöztek a csőbe és ezért folyik a beltériből a víz. [link]
    Hát ma kijött egy srác megnézni őket és 3 perc alatt megmondta mi a gond:
    kedves emberünk széttörte az a vízgyűjtő tálcát az 1 éves Klímákon,amikor csavarhúzóval kifeszítette a törési pontnál az oldalterelő legyezőlapátokat, mert ő nem szereli le a burkolatot a 3 csavarral, hozzáértő szakemberként és vér profiként és a 30 centis csavarhúzót a 2mm vastag tálcán támasztja meg a fülek kifeszítésére. Ezeknél egybe van öntve az egész házzal.
    természetesena srác azt mondta hogy ő nem látott még ilyet, hogy megadta volna magát Daikinon így, ráadásul kettőn egyszerre. Ugye hogy védje ugye a kollega srácot, de ránéztem és mondtam hogy ezt most engedjük el és ne nézzük egymást hülyének , elhiszem, hogy neki ezt kell mondania ,de elég lesz. Utána nem is mondott erre semmit hanem bólintott és kész, azt mondta intézik a garit.
    Most cserélni kell mindkét beltéri egységemet, ha egyáltalán megoldható erre a garancia. 38 fok 2 milliós beruházás és 45 ezer forintos karbantartás és nyáron nincs klímám 1 évre a telepítésre és nem szóltak még vissza, mi lesz az ügyintézés menete. Állat.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák