Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz jookomak #27596 üzenetére

    Kedvencet biztosan találnék. Olyan h legjobb nem igazán van. Szinte minden háznak vannak hibái, a legjobbaknak kevés. A készítendő cikk a hőfokokról fog szólni, az meg egy speciális terület.

    A Silverstone PS07 nagyon tetszett. Ari kicsi mATX-et és miniITX-et is fogadó házikó. Nagyon jó belső elrendezéssel. Ha csak SSD-t teszünk bele, akkor a 2 első venti teljesen átfújja a házat. A vinyót fel lehet tenni az 5.25 colos helyre is és akkor nincs útban. Jól is hűtött. Kicsit szedte az ujjlenyomatot, de nagyon tetszett. 2.5 cm wiring space, mágneses porszűrő, felső tápos, de a táp fújtat felfelé is. Ha egy kicsi netezős házat keresnék, erősen megfordulna a fejemben. Van fehérben is! :)

    A FRACTAL Arc Mini-ben nem igazán találtam hibát:) Egy kicsit zörög a felső porszűrő, de nem magától, csak ha kocogtatom. Ez volt az egyetlen hibája. Mondjuk a FRACTAL amúgy is a kedvencem, az FD3000 óta. Ő is itt figyel a másik szobában, 1 hónapos és pr nap múlva róla is lesznek hőfok adataim.

    A drágább BITFENIX-ekben hűtést illetően kicsit csalódtam. A caseking német site is "megállíthatatlan" hűtési teljesítménnyel reklámozza a Raider-t, miközben a hűtése az gyenge. Hasonlóképp a Colossus és leggyengébb a Survivor. Abban volt a legmelegebb a VGA-m. Amúgy szép minőségi házak ezek, sok szolgáltatással és halkak! A Colossus-nál eddig én szebb házat nem láttam. Amikor bekapcsoltak az első zöld csíkok és a nagy led-es BITFENIX logo, az leírhatatlan...

    Az Aerocool Strike X-GT -ről sok mindent nem lehet írni, vagy inkább nem érdemes... az Aerocool továbbra sem tud minőségi házat készíteni. Egy műa. fröcsis doboz lényegében.

    A HAF X RC942 és a MINI 922 régimódi CM házak, de főleg a 942 nagyon sok mindent tud és alkalmas CFX/SLI építésére. A hűtési teljesítményükben szintén csalódtam, de azért a középmezőnyben ott vannak.

    Az Enermax Ostrog állati jól hűt, gumisd HDD szárak, csak kicsit instabil, olyan Luxuray-es:) Az nagyon sharkoon volt. Ezenkívül szűkös a mendzsmentrje csak 1.5 cm. Ellenben jó áron van, 13k körül. Nem rossz vétel.

    A NOX Hummer Zero az sharkoon style, eléggé instabil. A Tauron-ra emlékeztetett. Amúgy nagyon szép fehér monstrum, hatalmas, sok szolgáltatással. Sajnos a minőség nem követte teljes mértékben az összképet.

    Az IN WIN házaknak örültem h jól teljesítettek. A MANA 136 és a Slayer volt eddig nálam, érdekes, ötletes megoldásokat tartalmaznak, szerettem őket szerelni. Az IN WIB BUC még jobb lehet, mert az ATX, a Slayer csak mATX és kicsinek tűnt. Nagyon jól hűtött a Slayer is, gyári 4 ventivel.

    A ZALMAN-ok szinte a legjobbak nálam. Stabil masszív, vastag anyag, nagyon jó hűtés, jól néznek ki, venti szabályzó, stb. Talán ők a kedvenceim. Egy Zalman Z9-et bármikor vennék magamnak. A Z5-öt is nagyon várom, milyen lesz.

    Az NZXT-ket is kedvelem. A Tempest 410 bizonyított is. Stabil, maszív, kiválóan hűt. Akinek bejön a mogorva formája, tuti vétel. 16e, nem sok. A 210 sem volt rossz, de annak az előlapja fedett, szerintem emiatt egy kicsit gyengébben hűthet.

    A Gigabyte Alpha Sumo-ban is kellemeset csalódtam. Nem vártam azt, hogy ilyen jól teljesít majd. Jól hűt, gumis HDD szárak, elég stabil. Kevesen veszik, pedig szerintem jó ház. Már akinek bejön a formavilága.

    A XIGMATEK-ek általában jó cuccokat készítenek. A Midgard II egyértelműen a 20k kategória egyik dobogósa. Az Asgard Pro is jó ház, aki olcsóbbra vágyik. Kicsit vékonyabb anyagból van, de még stabil. 12500-ért jó vétel. Széles USB3-al, menedzsmenttel, sok venti hellyel.

    A Carbide 300 is tetszett, bár voltak neki hiányosságai. Az hogy csak usb3 van rajta és nem adnak hozzá usb2 átalakítót, kardinális mulasztás. A festése viszont nagyon szép, fényes, de nem szedi úgy a nyomatot mint a sharkoon-ok.

    Fentieket figyelembe véve, azt hiszem jelenleg a ZALMAN-ok a kedvenceim:) Sajnos elöl van a csati blokk, amit nem szeretek. Ezért magamnak mégsem veszem meg. A Tempest 410 is nagyon bejön nekem, de ott ue. a helyzet.

    Egyelőre van egy "érett" FD3000 nálam itt tarcsiba, ha nagyon akarom akkor abba beköltözhetek pár napra, többre nem, mert nincs rá idő:) Sűrűn váltogatom a "csajokat" ;] :R

    ui: a 3 kedvenc: MIDGARD II, ZALMAN Z9 U3, NZXT Tempest 410

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák