- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren-d
aktív tag
Hello,Srácok olyan 20-25 ezer forint körül melyik ház lenne szerintetek a legjobb választás?Vízhűtés is lenne
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
Merlinclub
senior tag
Megjelent az új Enermax Hoplite ST, de olcsóbb mint az elődje.
Se ezt, se azt nem ismerem.
Tapasztalat valakinek valamelyikkel?
Vagy csak általában az Enermax házakkal?
Milyen minőséget képviselnek? -
törölt tag
válasz Merlinclub #27203 üzenetére
A Luxuray az teljesen aerocool, sharkoon dzsunka gyatra minőség.
Az Otrog átlagos és árához képes egész jó. Sajnos csak 1.5 cm a kábel menedzsmentje, de igen jól hűt ha pakolva van bele venti. Konkrétan 15 db ház közül a 2. helyezett lett hűtésben. -
sajtoskukac
csendes tag
Lehet én vagyok a béla ujra felteszem a kérdést máskép
Helló
Kéne 1 jó kis gépház. ( jelenleg nincs háza a configomnak)
dark rock pro 2 <=CPU coolerem jó magas
ehez kellen 1 burok.
Zalman z9 u3-ra gondoltam de inkább rá kérdezek. (hogy tudtok-e jobbat ajánlani/vagy elfér-e benne a cooler)
olyan 20e ft-m van rá.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok computer zseni%#
-
Merlinclub
senior tag
válasz sajtoskukac #27206 üzenetére
A Zalmanban elfér a coolered
/ha jó az infom, akkor 166mm a DR Pro2, a ház közel 175mm-ig jó/Akár Z9, akár Z11, mindkettő jól szellőzik
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami mini ITX es házat, amibe 2 slotos vga beférne? -
sajtoskukac
csendes tag
huh kösz a választ.
Kicsit lehet én voltam a türelmetlen de sebaj megérte
igazábol enyi xD ünepnap vanNem vagyok computer zseni%#
-
törölt tag
válasz Merlinclub #27205 üzenetére
A QS202-es Aerocool-ban is 2 cm körül, mégis gagyi anyagminőség.
#27207) Potzee : Szerintem a Raider nagyon be van "bugyolálva", jól hang szigetel, sok és több rétegű a műanyag borítás, viszont emiatt kevésbé szellőzik. A teteje pl. igaz h kívülről rácsos, de benn csak a 20-as venti fele látszik át. Elöl is 2db HDD blokk van, hiába van ott 2 venti, lehet nem tudja eléggé áttolni a levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Hali! Kicsit off de, olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy ventiknél mit jelent a PWM?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
ricshard444
veterán
Most jut eszembe,beférne egyáltalán a Zalman Z11-be egy Freezer 13 Pro hűtő?
Dimensions (Packaging) 137 (L) x 99 (W) x 173 (H) mm
A ház pedig: 260 x 498 x 525 mm
Nemigazán tudom mit kell nézni azért kérdem,a mostani házra sem tudom felrakni már az oldalát...
Vannak dolgok...
-
törölt tag
válasz ricshard444 #27216 üzenetére
A Freezer 160 mm-es. A Z11 ugyanaz szerkezetileg, mint a Z9, ami 207 mm széles. Ha ebből leveszünk 2 centi wiring space-t, akkor bőven belefér.
-
horush
addikt
válasz #98593280 #27217 üzenetére
Most nézem csak amúgy: ebben is külső dugós az usb3? Azt hittem, hogy ez modern ház. Vagy adnak valami átalakítót?
[ Szerkesztve ]
-
Pyro05
tag
válasz Kreash #27209 üzenetére
Hali!
Konkrétan ajánlani nem tudok, mivel személyes tapasztalatom nincs ebben a méretben, de azért tudok mondani egy példát, aztán majd a hozzáértők megmondják róla a véleményüket - ami engem is érdekelne -.
Cooler Master Elite 120 Advanced
Ebbe fér két slotos vga, egy laposabb cpu cooler és atx táp is. Kérdéses gondolom, hogy mit szeretnél benne lehűteni, mert a kis méretért cserébe elég nagy a tömörülés bent és ez nem hiszem hogy a hűtés előnyére válik.
War. War never changes.
-
7600 GS
addikt
válasz ricshard444 #27216 üzenetére
Akkor úgy látom megtetszett.
-
törölt tag
válasz horush #27219 üzenetére
Nem tudom kolléga, nálam a Z11 és a Z9 Plus járt, egyik sem volt USB3-as. Az U3 videóján azt látni, hogy valóban külsős a dugó. Tartozékként a hivatalos honlapon nem látok feltüntetve átalakítót, de ha szeretne valaki, én tudok neki adni katt ide
-
zotyo7
csendes tag
Fractal Design Define R4.Erről a házról mi a véleményetek?
-
-
Kreash
aktív tag
válasz Pyro05 #27220 üzenetére
Az a baj ,hogy igazából nem nekem kellene hanem a szomszédnak.
Néztük mi is ezt a házat, de kicsivel laposabbat szeretne, de ha nincs más akkor ilyen kockával is beéri
Procihűtő még nincs, eladná a régi gépét és helyette összeraknánk egy kisebbet, de úgy hogy teljesítménybe ne legyen rosszabb.
775 ös foglalatú 2 magos celeronja vagy pentiumja van, nem tudom,2.5 ghz környéki gyári hűtővel.
És ezt szeretnénk valami olcsóbb 4 magos konfigra kicserélni.
Eddig a gép így néz ki:
ASRock A75M-ITX
AMD Athlon II X4 651K Box
Meg ehhez valami hűtő.
és egy nvidia gts 450 lenne ami 2 slotos.
Eleinte ezt a házat néztük, de ebbe nem nagyon fér 2 slotos vga. -
Potzee
addikt
válasz Kreash #27227 üzenetére
A Define R4 nem kifejezetten HTPC-nek való...
A proci alá én egy hagyományos alaplapot néznék (pl. Gigabyte GA-A75M-S2V), hozzá a VGA kártyát és pl. ebbe vagy ebbe a házba építeném be, rá az Athlon X4 651K procit és egy Alpenföhn Matterhorn Pure cpu hűtőtAz ITX alaplaphoz sem egy Codegen házat néznék, hanem pl.ezt, a procira pedig egy Cooler Master GeminII M4 hűtőt.
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Jégtörő
aktív tag
Valaki segítene ebben?
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz Jégtörő #27229 üzenetére
esetleg HAF 912 Plus?[link]hűtés szempontjából halk és nagyon hatékony hűtést lehet létre hozni. mert a beltere viszonylag nem túl nagy,nem kell sok lebegőt megmozgatni,kellően lukacsos a ház,és elől és felül a 20cm-es,nagy légszállítású de halk ventivel nagyon jól hűt a 912plus.és a fél részben kivehető vinyókeretnek hála,nagy vga sem akadály.
-
Toxicano
tag
Ajánlanám a Cooler Master Elite 430-as szépséget. Alsó tápos, oldal plexis, 12-es ventiket lehet bele pakolászni, mégpedig : felülre kettőt, alulra, oldalra és hátra egyet-egyet és elöl-alul van gyári 12es kék ledes, ahova beszerelhető 14es is, de művészet kiszedni, mert belső csavaros. és NEM is drága!!!
Jómagam birtokában is van egy ilyen és nagyon meg vagyok vele elégedve!,,mint olyan... szoktam-volt mondani: mielőtt pattintod a dellát, mindig ki kell bontani"
-
Jim-Y
veterán
válasz Toxicano #27235 üzenetére
Nekem a 430 után még volt jó pár házam, persze nem annyi mint SK-nak, de én is tanusíthatom, hogy a 430 egy alap ház, nincs azzal gond, hogy neked bevált, akinek tetszik vegye meg, de maradjunk távol az ajánlásától, pusztán azért, mert ha benéz ide valaki akinek elvárásai is vannak, és meglátja az ajánlásod, és az alapján megveszi, majd csalódik, akkor a topik hibája lesz
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Nagyon úgy tűnik (150% ), hogy , Corsair Carbide 500R lesz a kiválasztott fehérben. Csak előbb el kell adnom a Thermaltake Armor A30-amat.
Valaki esetleg használ ilyen házat a topikból? Mindenhol dicsérik, de azért én egy személyes véleményt is meghallgatnék.
-
zotyo7
csendes tag
Kösz a véleményt Potzee.Még valaki vélemény erről a kecóról?
Fractal Design Define R4.[ Szerkesztve ]
-
Jégtörő
aktív tag
Egyébként szerintem, bármelyik haf x/xm. Jóval jobb a mostani Aerocool Aeroengine II nél.
Csak kérdés, hogy a 2 közül melyik a jobb hűtésben. -
törölt tag
válasz Jégtörő #27244 üzenetére
Az XM nem tudom h hűt, de a 922 és a 942 nerkem csalódás volt. Mind2 a középmezőnyben végzett egy 15 házas tesztben. Nem tudom milyen deszkád és VGA-d van, nekem egy 1155-ös ASRock, de 35 és 45 fok között szórtak a mért adatok, VGA-val, terhelve (AIDA64-el)
[ Szerkesztve ]
-
zotyo7
csendes tag
Hát...egy kicsit elbizonytalanodtam.Lehet,jobb lenne nekem ez a házikó:
FRACTAL DESIGN Arc Midi Tower? -
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lehetne:
A Corsair Obsidian 650D-nek a 2db USB3.0-ja ráköthető belső csatlakozóval az a alaplapra?
Mert ahogy néztem csak a hátlapira tudom rákötni.Üdv: Divi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.