- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyi23
senior tag
hi.Ki hasznal NZXT Switch 810 hazat ? milyen hutessel rendelkezik,milyen szerelhetoseggel.koszi..
-
törölt tag
Íme, az OLDALLAP teszt:
Oldallap fenn, + 2 db venti elöl hátul dolgozik:
MB: 30 fok, CPU: 31 fok, HDD: 26 fokOldallap levéve, ventik kikapcsolva:
MB: 33 fok, CPU: 32 fok, HDD 31 fokA CPU azért melegedett csak 1 fokot, mert rajta a hűtő venti ugyanúgy ment. Azt nem kapcsoltam ki.
Konklúzió: a levett oldallappal nem lesz jobb a szellőzésünk!!
-
Negreanuka
csendes tag
Sziasztok! Miért nincs az országban Asgard pro? Nem kedvelik annyian ? Nem forrót ki még annyira ? Vagy miért ?
-
flexi
csendes tag
válasz Negreanuka #28505 üzenetére
Hali,
-
Kreash
aktív tag
válasz Negreanuka #28507 üzenetére
Igen, mert szept. 26-ig zárva vannak.
-
flexi
csendes tag
válasz Negreanuka #28507 üzenetére
Bocsánat, nem azt írtad hogy mára kell, akkor ezt se linkeltem volna
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Lenne lehetőségem a mostani házam helyett (Thermaltake Armor A30) ráfizetni egy CM HAF X-re. Egy 15k+ház ajánlat szerintetek korrekt lenne részemről?
[ Szerkesztve ]
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Van valami általános vélemény a Corsair carbide series 500R házakról?
Konkrét tapasztalatok is érdekelnének, esetleg tudtok e ár teljesítmény arányban
jobbat? -
drunkyboy
aktív tag
válasz wyattthoearp #28526 üzenetére
Szia!
Az 500R a Corsair nagyon jól sikerült háza (persze a többi is). Igen jó tudású, sok szolgáltatással, minden megfelel a mai elvárásoknak (kábelmenedzsment, gumis HDD és táptartó, kivehető HDD blokk stb.) a külseje is nagyon esztétikus.
A hűtése is jó a külföldi tesztek alapján, szóval egy nagyon jó házad lesz, ha ezt választod. -
Tarill
őstag
üdv! erről a házról mi a vélemény? [link]
-
Tarill
őstag
... szerintem tök jól néz ki, és errőr a nyeklik nyaklik témáról meg annyit hogy ne várja senki sem hogy 5-ös acéllemezből fognak neki számítógép házat csinálni, a 3000ft os gaba házra is azt mondták h papír stb aztán összeraktam valakinek egyet és egész tűrhető volt egybe van stabil és nem rezonál sehol...
[ Szerkesztve ]
-
drunkyboy
aktív tag
válasz Tarill #28530 üzenetére
Véleményt kértél és ez az. A háznál a kinézet másodlagos szempont, vagyis annak kellene lenni, csak sokan nem értik meg, miért is kell a 100-200 ezres gépet egy jól szellőző, stabil, jól szerelhető házba építeni. 10k-ért jobban jársz a Bitfenix Merc Alpha -val.
Á Potzee kolléga már meglőzött
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Egyrészt azért mondtam, amit, mert volt "szerencsém" a házhoz. Másrészt árgép szerint legolcsóbb helyen is 9.500 Ft-ot kérnek érte, szintén árgép szerint egy Bitfenix Merc Alpha 10.200 Ft, ami mérföldekkel jobb ház, lásd bizonyítékként ShellKretor cikkjeit. Lehet nem olyan csilli-villi de megéri.
@drunkyboy
+1 megelőztél[ Szerkesztve ]
-
drunkyboy
aktív tag
Elől és alul a szokott helyeken van rajt porvédő, a többi helyen (pl a kifelé fújó ventiken) csak annyi kosz megy bele, mint a többi hasonló perforált, jól szellőző házba. Persze ha teljesen pormenteset szeretnél, arra már a Fractal hangszigetelt házai valók, de az más kategória.
Négy usb3-as tudtommal csak a Bitfenix Raider, de annak felül van a panelja.
A Zalman Z9-U3-on viszont elöl is van 2-2 usb2 és usb3. -
Qkac01
csendes tag
Üdv!
Valaki használ NZXT Tempest 410-es házat?
Az érdekelne hogy a gyári ventik fix fordulatúak vagy lehet szabályozni!?
Thanks! -
Potzee
addikt
válasz Qkac01 #28539 üzenetére
Szerintem ezt nem tudod a bios-ban állítani, legalább is nekem AMI bios van, abban nincs ilyen opció, hogy alul tudnám fesz-elni a házventit...szóval, Zalman Fanmate, Scythe Kaze Master, NZXT Sentry LX, stb. szabályozó kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
jookomak
őstag
válasz Potzee #28540 üzenetére
Normálisabb lapokon azért lehet szabályozni úgy is, nem kell feltétlen venti vezérlő.
Tarill: Olvass vissza egy picit, ShellKretor épp nemrég tesztelte, hogy házventi nélkül, levett oldallappal szellőzik-e jobban a gép, vagy rendesen összeszerelve. De ha neked így jó, örülj, hogy nem kell sokat házra költened, ellentétben velünk, tudatlanokkal.
-
jookomak
őstag
-
Cheesy
őstag
Nemrég vettem egy Enermax Ostrog házat, beszámolnék a tapasztalatomról, mások okuljanak belőle. Egy kedvező árfekvésű házról beszélünk, de akkor sem hittem volna, hogy van ilyen silány megoldás benne:
A hétvégén kivételesen használnom kellett az "előlapi" (a gép tetején, elöl van inkább) usb-t, mert pendrivra kellett felmásolnom állományokat, miközben ugyanarra a panelra rá volt dugva a headsetem és közben skype-on beszélgettem. Ez egyébként nem kellene, hogy különlegesnek számítson.
Az már annál inkább, hogy nem elég, hogy hallatszott "ahogy írás vagy csatlakozás alkalmával" "hangot ad ki" a pendrive (valami magas hangú statikus zörej), még a másik fél is hallotta és olyan hangos volt, hogy elnyomta az ő beszédét.
Magyarán nem lehet használni pendriveot és közben skypeolni. "Előlapi" panelen keresztül.Azt meg már inkább hagyjuk, hogy nem adtak a kivehető hdd fészekhez hdd síneket, a forgalmazó meg már 3. hete nem válaszol. (ipon)
Egyéb tekintetben jó ház, szellős, jól szerelhető.
www.vakbelmutet.hu
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az ilyen jellegű házaknál amikor az elülső "ajtó" zárva van honnan kapják a ventik a beszállítandó levegőt? A kis nyílásokból ott az oldalán elől?
köszi
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
törölt tag
válasz cintula187 #28547 üzenetére
Így van, alulról vagy ez oldalt is rácsos, ha megnézed. Általában ha ki van nyitva az ajtó, főleg a HDD szellőzhet jobban, de az egész ház is. Mondjuk erre a Merc Alpha pl. rácáfolt, mert ott teljesen fixen zárt az eleje, mégis kiváló eredményeket hozott hűtés terén.
-
törölt tag
válasz cintula187 #28549 üzenetére
Pedig a BITFENIX hazánkban is már el terjedt az utóbbi években. Sláger termékük a SHINOBI.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest